Nieuw

Frau Merkel’s treurig afscheid

Hell forever and ever. © Maruchan97

Ze maakte de fout die velen voor haar ook maakten – ze hield zich te lang vast aan de macht. Als ze in 2014 de scène zou hebben verlaten, zou ze met veel liefde herinnerd zijn.

Door: Martien Sieff – Vertaling: Adriaan W. 

Angela Merkel was voorzichtig, verantwoordelijk en goedbedoelend: ze wilde vrede in Europa en goede relaties met Rusland. Maar zij zal de geschiedenis ingaan als de meest destructieve en zwakste Duitse bondskanselier ooit.

Merkel maakte dezelfde fout die zoveel bevoorrechte mensen voor haar maakten. Ze bleef te lang aan de macht en eindigde met het luisteren naar de verkeerde mensen. Ze liet de meer voorzichtige, gezonde principes die haar zo goed hadden gediend lang achterwege.

Als Duitsland’s eerste democratisch gekozen vrouwelijke leider in de moderne tijd, na twee termijnen in 2014 was afgetreden, zou ze hartelijk herinnerd worden als een sociaal en fiscaal voorzichtige, wijze en verantwoordelijke leider die de algemene vrede, veiligheid en welvaart handhaafde, de fiscale competentie in de Europese Unie verdedigde en de euro-munt sterk hield. Men zou zelfs kunnen beweren dat ze het meer manische expansionistische en super-militante beleid van de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Polen had gecontroleerd.

Merkel verzette zich nauwelijks tegen de catastrofale door de VS en de EU gesteunde gewelddadige revolutie en staatsgreep die de stabiele, wettige democratie in Oekraïne in 2014 omver wierp en leidde tot een ineenstorting van de betrekkingen tussen de VS en Rusland die sinds het einde van de Koude Oorlog ongeëvenaard is .

Ook gooide Merkel de grenzen van Duitsland open voor een enorme golf van volstrekt ongereguleerde immigratie uit het Midden-Oosten, die het product was van een rampzalig Amerikaans, Frans en Brits beleid gericht op het omverwerpen van president Bashar Assad in Syrië.

Merkel had zich openlijk en moedig tegen dit beleid moeten verzetten, zoals haar veel superieurdere en oneindig veel moedigere en principiëler voorganger, bondskanselier Gerhard Schroeder, de woede van president George W. Bush trotseerde toen hij Irak binnenviel in 2003.

In plaats daarvan hulde Merkel zich in 2011 in zwijgen. Toen het agressieve avontuur van de VS, het VK en Frankrijk in Syrië de weg opende voor de opkomst van ISIS – de Islamitische Staat in Irak en Syrië – om de helft van de gebieden van beide landen te veroveren, waardoor een golf van barbaarsheid werd ontketend die gedurende minstens een eeuw ongekend was in de regio.

De terugslag in Duitsland en andere West-Europese landen van de miljoenen vluchtelingen die waren ontstaan ​​door het tegenspoed van Syrië is catastrofaal. Golven van geweld, moord, verkrachting en terreur werden ontketend tegen tientallen miljoenen vreedzame, gezagsgetrouwe mensen. In plaats van te proberen het tij te keren, doet de Europese Unie haar uiterste best om te voorkomen dat democratisch gekozen regeringen in heel Europa hun grondwettelijke plicht doen om hun eigen volk te beschermen. Merkel steekt zelf geen vinger uit om de gruwelen te bestrijden die ze heeft losgelaten op Duitsland.

Merkel zal daarom niet herinnerd worden voor haar vorige twee termijnen van algemeen verantwoordelijk en middelmatig rentmeesterschap. In plaats daarvan zal ze de geschiedenis ingaan als diegene die de fysieke veiligheid van haar mensen heeft vernietigd met een enorme golf ongereguleerde immigranten uit het Midden-Oosten.

Ze bewees zich roekeloos en onverschrokken – op alle foute manieren: ze opende de grenzen van haar land voor een etnische invasie, waarvan de werkelijke kosten nog moeten worden betaald in een donkere en onheilspellende toekomst.

Merkel, lang geprezen als de Sterke Vrouw van Europa, blijkt in werkelijkheid een slappe kwal te zijn als het gaat om het bewaken van de instellingen en principes van mondiale veiligheid en vrede.

Ze durfde geen vinger uit te steken toen drie opeenvolgende Amerikaanse presidenten – George W. Bush, Barack Obama en Donald Trump – de structuren van vertrouwen, veiligheid en verdragen in Europa vernietigden in een roekeloze, absurde poging om Rusland te verpletteren.

Sinds 2014 hebben opeenvolgende Amerikaanse congressen met hun vooroordelen, schandelijk aangewakkerd door de onwetende en futloze Obama, steeds meer draconische sancties opgelegd aan Rusland, omdat het worstelde om te reageren op de inzinking van de veiligheid in Oost-Europa en Eurazië ontketend door de Oekraïense staatsgreep van 2014.

In de jaren na die noodlottige gebeurtenis werd Merkel duidelijk steeds ongemakkelijker over de wilde richtingen die het Amerikaanse beleid nam. Maar ze had nooit het lef om publiekelijk op te staan ​​en met hen te breken.

Dit was geen staatsmanschap en leiderschap, maar lafheid en gekoesterde verzoening met de krachten van agressie en het nemen van dodelijke risico’s. Angela Merkel is zeker geen Adolf Hitler. Maar ze is duidelijk een andere Neville Chamberlain, en de roekeloze oorlogshitsers die ze tevreden stelt zijn niet in Berlijn, maar in Washington.

Economisch gezien bleek Merkel geen Konrad Adenauer te zijn die de leiding had over een dramatisch en duurzaam herstel van de economie en welvaart van haar land. In plaats daarvan onthulde ze, net als haar geweldige vriend Obama, dat ze een zelfgenoegzame, intellectueel luie en ongelukkige parasiet was.

Tijdens Merkels’s 12 jaar durende machtsperiode slaagde de ene na de andere golf van “groene” wetgeving en overheidsmaatregelen, met haar volledige goedkeuring, erin waar twee wereldoorlogen, de bombardementscampagnes van de US Army Air Force en British Bomber Command allemaal hadden gefaald: het beleid van Angela Merkel slaagde erin de grote staal- en aluminiumindustrieën van de Ruhr te vernietigen. De escalerende kosten en onbetrouwbaarheid van het vertrouwen op windenergie en andere romantische duurzame energiebronnen vernietigden het concurrentievermogen van de industrieën die al 200 jaar de onoverwinnelijke krachtpatsers van Duitsland waren.

Als de destructieve krachten die zo merkwaardig door Merkel zijn ontketend beteugeld en ingetogen kunnen worden, zal ze het geluk hebben om alleen als een arrogante en incompetente knoeier vergeten te worden: een kleine, ongelukkige voetnoot in de geschiedenis.

Maar als de rampen die ze initieerde niet kunnen worden ingeperkt en onderdrukt, dan zullen komende generaties Duitsers en Europeanen die haar herinneren haar vervloeken en verdoemen.

Bron:

https://www.strategic-culture.org/news/2018/12/05/lioness-winter-sad-sunset-angela-merkel.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.109 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7707 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Frau Merkel’s treurig afscheid

 1. Zegt alles over die meelopers,die nog veel zwakker zijn ,neem alleen Juncker die heeft geen controle over de fles ,maar wil iedereen wel even vertellen wat we moeten doen ,,de jaknikkers eromheen worden zoet gehouden met een zak geld ,schande dat we zo zijn afgezonken .

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // december 7, 2018 om 09:05 //

  Geprezen omdat het een vrouw pleegde voor te stellen, politieke correctheid is een ziekte van het ontkennen van realiteit.

  De teef vertrekt naar Formentera voor en lange periode,ze heeft daar blijkbaar een huis.

  Liked by 1 persoon

 3. Zolang de wereld nog draait, zullen de toekomstige generaties dit kreng vervloeken en zeker de vrouwen.
  De vrouwen zullen met zwarte zakken over hun hoofd 5 stappen achter hun mannen mogen aanstrompelen, samen met nog een paar andere vrouwen van hun mannen zijn.
  Zij gaan allemaal besneden (versneden) worden.
  In de geschiedenisboeken zullen zij (als het mag) lezen over emancipatie en bier drinken en plezier in het leven hebben

  Liked by 1 persoon

 4. Klaas Dijkstra // december 7, 2018 om 16:12 //

  Politici en elke Elite-Rat zijn al eeuwen gewaarschuwd, pas op voor het gele gevaar.!!!!

  Liked by 1 persoon

 5. En op de MSM lekker hypocriet applaudisserende, lachende mensen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s