Nieuw

Fransen hebben geen zin meer om de globalistische plannen van het Macron regime te financieren – vallen belastingkantoren aan

De burgers zijn de tax-farming door het roofbankierskartel zat en vechten terug tegen hun uitbuiting. In het departement Puy-de-Dôme zijn nu 95 procent van alle flitspalen van de autosnelwegcamera’s vernietigd. In het hele land zijn belastinginzamelingskantoren vernield en platgebrand.

Dinsdagavond werd een belastingkantoor in de gemeente Riom in Midden-Frankrijk gebrandbombardeerd en een dag eerder een afpersbureau in Saint-Andiol, in de buurt van Avignon, meldt Breitbart.

Belastinginners vrezen inmiddels voor hun leven. In Poitiers werden vorige week 200 medewerkers van de belastingdienst gedwongen om voor de Gele Vest-protestanten te vluchten terwijl de menigte schreeuwde: “fascisten! collaborateurs!”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Fransen hebben geen zin meer om de globalistische plannen van het Macron regime te financieren – vallen belastingkantoren aan

 1. Duchesne // december 7, 2018 om 19:52 //

  Belasting, het levensbloed van de dictaturen en bankiers….bleed them dry !

  Liked by 3 people

 2. Dit is een mooie en revolutionaire eis. Staatsschuld niet langer betalen omdat die al vele malen betaald is:

  Like

 3. Zo zie je maar weer … DE KRACHT VAN HET GETAL !!!

  Like

 4. templars2017 // december 7, 2018 om 20:20 //

  Dit begint te ruiken naar een revolutie, eens zien of het enkel in Frankrijk blijft…….
  Wij kunnen een dergelijke wind ook wel gebruiken

  Like

 5. @Duchesne, kan jij de tekst op het gele hesje van Fubar vertalen svp?
  Ik ben benieuwd wat er allemaal op staat.

  Like

 6. Duchesne // december 7, 2018 om 23:48 //

  vermoedelijke verdere eisen van de gele vestjes zijn: noem maar op, geen belasing meer betalen, plastic uitbannen, kabouters verplicht een keer per week wassen en pijpen, kortom, iemand heeft wat lopen roepen….persoonlijk denk ik dat de brandstof prijzen de druppel waren, Bataclan en alle onlusten en de arrogantie van de politici zoals Sarkozy en Macron tegen de Fransen zal meer meespelen, net als totale verloedering en aanvallen op mensen. Sommige Franse steden zijn een puinhoop met zoveel migranren geweld dat politie al heeft afgehakt. Verschillende regeringen hebben het zover laten komen. De rekening word nu gepresenteerd door de bevolking.
  Er is geen structuur in de “gele vestjes”, geen leider, maar feitelijk spontane opstand, waardoor er geen onderhandelaars zijn en er dus ook geen compromis kunne komen. Slechts winnen of verliezen, en als ze verliezen komt er burgeroorlog.
  Parijs aankomende zaterdag en de mars op het Elysee zijn een aanval op totale arrogantie en minachting van de burger door de politiek. Macron was zo stom de lont uit het kruidvat te laten hangen en er een aansterker bij te houden….waar arrogantie al niet goed voor is.

  Het zou zomaar kunnen dat volgende maand Le Pen in coalitie met een andere partij de regering van Frankrijk vult….

  Like

 7. antiislamnu // december 8, 2018 om 00:28 //

  Goed bezig daar !!!!!

  Like

 8. En terecht dit moet in ons land ook gebeuren
  Rutte lacht ons gewoon uit met zijn uitspraak we dragen allemaal gele hesjes
  Op rotte met die club elite .dictators

  Like

 9. Von Puffelen // december 8, 2018 om 13:47 //

  De parijzenaars hadden de centrale bank al ooit eens omsingeld maar maakten een foutje.
  “De leiding, ofwel de “Raad van de Commune” (gedomineerd door vrijmetselaars) nam een radicale beslissing. De bank werd omsingeld door de “communards”. Maar dat was niet om de bank aan te vallen maar om haar te beschermen.”
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2018/12/08/vive-la-republique-2/

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Fransen hebben geen zin meer om de globalistische plannen van het Macron regime te financieren – vallen belastingkantoren aan | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s