Nieuw

Franse politiebond kondigt staking voor onbepaalde duur aan: “Dezelfde strijd als de Gele Hesjes”

Bron: Wikimedia. Auteur: Rama ( CeCILL).

De politiebond VIGI kondigt voor 8 december een staking voor onbepaalde duur aan en verklaart zich solidair met de strijd van de Gele Hesjes. Een nieuwe “landelijke mobilisatie” van de Gele Hesjes is gepland voor zaterdag 8 december.

De VIGI-politiebond heeft voor onbepaalde duur een staking aangekondigd vanaf zaterdag 8 december, de dag van de volgende landelijke Gele Hesjes-mobilisatie.

“De eisen van de Gele Hesjes-beweging zijn voor ons allen van belang. Het is tijd om zich legaal te organiseren en solidariteit met hen te tonen, in het belang van iedereen. We maken ons zorgen omdat we deel uitmaken van de mensen. Onze zorg is om aan het einde van de maand de eindjes aan elkaar te knopen en niet om de tapijten in het Elysée om te wisselen voor 300.000 euro”, aldus de officiële verklaring van de politiebond.

“Het personeel van alle nationale politiekorpsen is volledig uitgeput door een opeenstapeling van meer dan 25 miljoen overuren”, aldus Alexandre Langlois, secretaris-generaal van de VIGI, in een brief aan de Franse minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner.

De vakbond vreest zelfs sterfgevallen onder politieagenten in het verdere verloop van de protesten:

Ons bestuursniveau zal ons aanstaande zaterdag 8 december 2018 opnieuw op missie sturen om de regering te confronteren. We weten dat we gewonden zullen hebben, en we vrezen dat er deze keer ook doden onder zullen hebben door het onvermogen van ons leiderschap.

Bron:

Französische Polizeigewerkschaft ruft zum unbefristeten Streik auf: “Derselbe Kampf wie Gelbwesten”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Franse politiebond kondigt staking voor onbepaalde duur aan: “Dezelfde strijd als de Gele Hesjes”

  1. Frans Wouterse // december 7, 2018 om 21:05 //

    Top, top, top. Bonaparte Macroniveau en Adolfa Merkel voor het gerecht slepen wegens landverraad.

    Like

  2. tim pietersen // december 7, 2018 om 23:00 //

    rothchild president macron and commiemerkel/kassner

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s