Nieuw

Frankrijk: negers en moslims slaan massaal aan het plunderen

Door de chaos rond de gele hesjes zien Franse minderheden hun kans schoon om te doen waar zij een natuurlijke gave voor hebben: plunderen en vernietigen. Dat leidt tot beelden die doen denken aan een oorlogsgebied.

Door: N. Arcist

In de Parijse banlieu Mantes-la-Jolie stormden leerlingen van een zwarte school naar buiten en staken vuilnisbakken en auto’s in brand. De politie moest massaal uitrukken, met 146 arrestaties als gevolg.

In een andere banlieu lijkt totale anarchie te zijn uitgebroken. Bendes bestaande uit hoofdzakelijk zwarte mannen die de buurt terroriseren, terwijl zij openlijk rondlopen met slag- en vuurwapens. De politie is nergens te bekennen.

Elders plunderden immigranten alle winkels in een straat, met uitzondering van een Arabische kruidenierswinkel.

In Aubervilliers belaagden migrantenjongeren politieauto’s, die daarop het hazenpad kozen.

In St. Etienne richten migrantenjongeren zich op een duurder ‘marktsegment’, zoals bel- en computerwinkels.

Iedereen weet dat de gele hesjes een blanke verzetsbeweging is. De meerderheid van de gele hesjes is afkomstig uit middelgrote steden, waar vooral blanken wonen. De grote steden worden immers bevolkt door enerzijds – in de binnenstad – rijke blanken en Joden, en anderzijds veel nutteloze minderheden in de buitensteden, oftewel banlieus.

Bovendien is het de blanke middenklasse die wordt uitgekleed door het beleid van Macron. Zij richten zich dan ook op de bezetting van overheidsgebouwen en andere strategische punten. De immigranten, die niet eens gele hesjes dragen, plunderen er lukraak op los.

N. Arcist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7255 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Frankrijk: negers en moslims slaan massaal aan het plunderen

 1. Rini Stegeman // december 7, 2018 om 14:43 //

  jammer dat het grootste GAJES er weer MISBRUIK VAN MAAKT DOOR TE PLUNDEREN EN TE ROVEN………..

  Like

 2. tim pietersen // december 7, 2018 om 14:43 //

  nieuwe wet : looters uitzetten naar noord afrika

  Like

 3. Henk der Niederlander // december 7, 2018 om 14:44 //

  Maar Ik kan garanderen dat in de msm straks de echte gele hesjes als schuldige worden aangewezen.

  Like

 4. jennefer // december 7, 2018 om 14:46 //

  Could have told you so!!

  Like

 5. Duchesne // december 7, 2018 om 15:05 //

  Was te verwachten, is nooit anders geweest.
  Macron wil burger oorlog, dit is planning, actie, reactie.
  Met chaos te creeeren kan de EU elite in Europa de macht overnemen door per decreet te gaan “regeren”. Alle actie word door deze lui omgezet in hun voordeel, enkel als ze letterlijk lijfe.ijk worden verwijderd kun je spreken van een overwinning. Zolang lieden als Merkel, Rutte, Timmerlul en die kliek ademen is er geen sprake van vrijheid terugwinnen, en iedere onderhandeling met genoemde lieden is nutteloos en in hun voordeel. Onderhandelen met mislams is hetzelfde, je verliest altijd op een ander vlak, en geen enkel afspraak word nagekomen, alle onderhandelingen zijn voor hun tijdwinst en voor de burger verzwakking.

  Liked by 1 persoon

 6. Weer een mooie gelegenheid voor msm om dit de gele hesjes in de schoenen te schuiven.
  Hopelijk maken ze schoon schip van het weekend.
  Zal in Nederland nooit gebeuren, denk ik.
  hier slaapt 90% van de bevolking nog.

  Like

 7. De gele hesjes ‘duiden’ het krapuul dat nu moet verdwijnen aan.

  Like

 8. Ze hebben dan toch uiteindelijk werk gevonden, kijk eens hoe druk ze in de weer zijn

  Liked by 1 persoon

 9. Jennefer, speak from experience from kafferland?

  Like

 10. Negers en moslims verstaan onder werken plunderen, pooieren, dealen en overvallen (met geweld en dodelijk vuurwapengebruik).

  Like

 11. Thomasson // februari 3, 2019 om 15:28 //

  Dit was al heel veel jaren te verwachten. Het was te verwachten dat: a) Frankrijk zal de eerste west Europees land zijn waar massaprotesten tegen het regeringsbeleid zouden uitbreken. b) het was te verwachten dat moslims en negers zouden de demonstraties kapen om direct te gaan plunderen en roven. Is nog te verwachten: het begin van een Jihadoorlog tegen de autochtone blanke Fransen en massale bloedbaden overal waar TE VEEL moslims en negers wonen. De gele hesjes moeten dwingen de regering van Macron de autochtone Fransen Chinezen enz. uit de Banlieu’s te evacueren en ze in buurten of regio’s te plaatsen waar de meerderheid der bevolking is autochtoon. Het zwaard van Damocles hangt boven de hoofden van deze mensen. Ze zouden door de beesten in hun omgeving worden ontvoerd en gedood.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Frankrijk: negers en moslims slaan massaal aan het plunderen | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s