Nieuw

En Marche !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on En Marche !

 1. Macron zal mogen blij zijn als zijn vriendjes hem gaan helpen deze crisis ,die hij zelf heeft helpen maken nota bene, te overleven.
  Zijn gedrag en dat van zijn ministers is van een zo laag allooi naar de bevolking toe dat het niet veel anders kon of de bevolking ging zich roeren , en zie ze roeren zich ,volledig open en als klap op de vuurpijl dragen ze nog een geel vestje zodat je ze goed kan zien……

  Like

 2. Komende week wandelen er groene gevechtstenue´s uit zijn bek.

  Like

 3. Alphons Mantel // december 8, 2018 om 09:29 //

  Macron begint op probleemproducent Merkel te lijken

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s