Nieuw

Een vreugdedag: Het grootste schip Aquarius stopt met het ophalen van immigranten op de Middellandse Zee

Het vorige schip van Artsen zonder Grenzen, de Aquarius, Screenshot YouTube.

Een “lastercampagne” van immigratie-kritische Europese regeringen heeft ons werk vernietigt om illegalen op de Middellandse Zee op te halen, zegt Artsen zonder Grenzen tegen The Guardian. Nu stopt het reuzenschip Aquarius met de import van derdewereldlanders.

Aquarius heeft voor een bedrag van tientallen miljoenen euro Europees belastinggeld tienduizenden indringers naar het continent gebracht.

Artsen zonder Grenzen en hun partners SOS Mediterranee zeggen volgens The Guardian dat een “lastercampagne” van de Europese regeringen aan de basis ligt van de beslissing om de activiteiten te staken. De organisatie beschrijft het allemaal als “een dag van verdriet” en geeft Italië in het bijzonder de schuld. Maar op Voice of Europe, een nieuwssite over immigratieproblemen, vindt een schrijver dat het in feite een “vreugdedag” is voor Europeanen die nog steeds in Europa wonen.

Bijna 5.000 immigranten stierven in 2016 toen ze vanuit Afrika en het Midden-Oosten de Middellandse Zee probeerden over te steken, schrijft The Guardian. In datzelfde jaar werden duizenden Europeanen verkracht en vermoord door MENA-landers die er in geslaagd waren om heelhuids de Middellandse Zee over te steken. Volgens Zweedse media, Dagens Nyheter bijvoorbeeld, hebben bijna honderd procent van degenen die andere mensen in Zweden vermoorden allochtone achtergronden, en volgens SVT zijn er nu vijf keer meer schietpartijen in Zweden dan in de buurlanden van het sociaal-democratisch multicultureel paradijs.

Bron:

‘Dark day’: migrant rescue ship Aquarius ends operations
Vanligt med utländsk bakgrund bland unga män som skjuter
Extrem situation jämfört med grannländerna

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Een vreugdedag: Het grootste schip Aquarius stopt met het ophalen van immigranten op de Middellandse Zee

 1. Artsen zonder grenzen, het klinkt zo humaan, in werkelijkheid zijn het linkse groene democraten die de westerse civilisatie willen vernietigen

  Like

 2. En nu op pakken die artsen. Maar ze zijn gestopt omdat ze straks gewoon over mogen steken of bellen om opgehaald te worden nadat het pact is ondertekent. Dus dit alles is berekend en in gecalculeerd.

  Like

 3. Von Puffelen // december 7, 2018 om 18:03 //

  Het ding is inmiddels overbodig, volgende week worden ze 1st class ingevlogen.

  Like

 4. AZG is inmiddels een hele schimmige organisatie geworden.
  ’n Beetje van het nivo AFA, en vooral overtuigd van hun eigen gelijk.
  Dit soort organisatie’s dient men vanaf de oprichting goed te volgen mbt hetgeen waar zij voor staan en uitvoering aan geven.
  Op het moment dat zij afdwalen en zich met vage en vuige zaken én lieden bezig gaan houden, dienen dit soort ‘clubjes’ direct ontbonden te worden..

  Like

 5. Henk der Niederlánder // december 8, 2018 om 11:51 //

  De pest Axel is dat dit soort tuig ook nog eens gesubsidieerd worden door in de eerste plaats Brussel, maar dan als extraatje ook nog door de individuele landen.
  Kun je nagaan hoeveel geld daar in om gaat.
  Bekijk het even op een nuchtere manier.
  Een arts, specialist verpleger, verdient hier redelijk tot zeer goed de kost.
  Geef mij een financiele reden waarom die op een boot gaan zitten om de gutmensch uit te hangen.
  Ik kan er namelijk maar een verzinnen en wel dat ze bij zulke organisaties een beter inkomen hebben dan in een gemiddeld ziekenhuis.
  Daarbij komt ook dat zo gauw ze ermee stoppen om de gutmensch uit te hangen dit gebruikt gaat worden op hun CV. dus winst alom want dit soort vuil moet toch wel een beter betaalde baan krijgen als ze zich weer in eigen land melden.

  Like

 6. Von Puffelen // december 8, 2018 om 17:35 //

  Volprakken met menselijk afval en met het stuurwiel vastgebonden koerszetten naar NA of ME.
  Laat de shit daar maar ergens tegen de klippen varen.

  Like

 7. Het is net of ze goed bezig zijn.
  Helaas is het stoppen met… Ongeveer 80000 badgasten te laat.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s