Nieuw

Duits belastinggeld financierde VN-migratiepact

Hoe dichterbij de ondertekening van het VN-migratiepact komt, hoe meer het duidelijk wordt hoe groot de betrokkenheid van de regering-Merkel bij het proces is geweest.

Op verzoek van AfD-Parlementslid Udo Hemmelgarn bevestigde de Duitse regering dat zij in 2017 een “vrijwillige bijdrage van 250.000 euro aan de speciale vertegenwoordiger van de Secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor Internationale Migratie” heeft geleverd, meldt Junge Freiheit.

foto ter illustratie

Vanuit de hoofdstad wordt met een gezwollen borst gezegd dat zij “een actieve rol hebben gespeeld bij de totstandkoming van het VN-migratiepact en het VN-vluchtelingenpact”. Duitsland had het ontwerp van de twee pacten “politiek, qua inhoud, personeel en financiën” bespoedigd, aldus het antwoord op de vraag van Udo Hemmelgarn.

De Bondsrepubliek Duitsland levert al jaren vrijwillige bijdragen aan internationale structuren voor migratie en vluchtelingen.

“Onder hen waren Louise Arbour, speciaal vertegenwoordiger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor internationale migratie, en Filippo Grandi, Hoge Commissaris van de Verenigde Naties voor vluchtelingen (UNHCR), die via hun respectieve mandaten betrokken zijn bij het opstellen van respectievelijk het Global Compact voor veilige, ordelijke en regelmatige migratie en het Global Compact voor vluchtelingen,” verklaarde de Duitse regering. In gewoon Nederlands: De belastingbetaler werd opnieuw gevraagd om ongevraagd te betalen voor iets dat zijn nek kan breken. Zo handelt de federale overheid!

Bron:

Deutsche Steuergelder finanzierten UN-Migrationspakt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9598 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Duits belastinggeld financierde VN-migratiepact

  1. antiislamnu // december 7, 2018 om 23:10 //

    We worden ongegeneerd weggezet als het klootjes volk ze doen niet eens meer hun best om het te verbergen de totale minachting die men heeft aan het gewone volk.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Duits belastinggeld financierde VN-migratiepact | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s