Nieuw

Staan we aan de vooravond van een revolutie?

"Onvoorziene incidenten waren de aanleiding voor ingrijpende gebeurtenissen waaronder een Wereldoorlog en de Arabische Lente"

Staan we aan de vooravond van een revolutie die zich gaat verspreiden over geheel West-Europa? Er zijn inderdaad enige aanwijzingen dat een groot gedeelte van de autochtone bevolking het meer dan zat is dat hun toekomst en van hun nageslacht wordt geregeld door een politieke elite die eigenlijk verdacht klein van omvang is.

Door: Horatius

Merkel, Macron, Juncker, Timmermans en op de achtergrond de filantroop George Soros die een belangrijk aandeel heeft in de financiering van de huidige asielchaos.
En dan nog wat linkse goedmensen die collaboreren met de politieke, dus radicale islam.

Er worden zonder enige vorm van raadpleging (b.v. via een referendum) zeer belangrijke beslissingen genomen die de toekomst van Europa radicaal zullen veranderen en dan wel in uiterst negatieve zin. Als men voortdurend wordt geconfronteerd met moord en doodslag, roof, harde intimidatie, aanrandingen en verkrachtingen gepleegd door islamisten, immigranten en afgewezen asielzoekers en de politie staat min of meer machteloos, terwijl de politieke elite het toedekt via censuur en diverse protocollen, gaat men ten einde raad het recht in eigen handen nemen.

Dat kan zijn door zich preventief te bewapenen of het organiseren van demonstraties die vervolgens uitdraaien op grootschalige rellen en zo ontstaat langzaam maar zeker een klimaat waarin eigenlijk alles mogelijk is.
Onvoorziene incidenten zoals een moord op een diplomaat of een troonopvolger, brandstichting in een regeringsgebouw, de zelfmoord van een marktkoopman waren de aanleiding voor ingrijpende gebeurtenissen waaronder een Wereldoorlog en de Arabische Lente.

Omdat de politieke elite, de zelfbenoemde machthebbers in Brussel en Straatsburg het een en ander wel zien aankomen en hun eigen hachje willen redden en de zaak z.g. beheersbaar willen maken, gaat men Pacten en Verdragen ondertekenen met zeer onvoorspelbare gevolgen.

De vluchtelingen- en de economische asielzoekersstromen worden voortaan via normale wegen Europa binnengeleid zodat niemand meer hoeft te verdrinken en de mensensmokkelaars buitenspel worden gezet. Mooie woorden, maar in de praktijk zal er niets gaan veranderen want de aantallen gelukszoekers zijn eenvoudigweg te groot evenals de macht van de NGO’s en de maffia. Om over Erdogan maar te zwijgen, die nog enkele miljoenen vluchtelingen in zijn land paraat houdt om ermee te chanteren als men hem niet voldoende tegemoet komt aan zijn eisen op een aantal gebieden.

In Duitsland en Frankrijk – veruit de machtigste landen van de EU – is nu een brede maatschappelijk onrust ontstaan op een aantal gebieden waaronder het asielbeleid. Er hoeft maar één incident plaats te vinden wat de oorzaak kan zijn voor een soort van burgeroorlog, hoogstwaarschijnlijk aangewakkerd door militante moslims, linkse activisten etc. en de algehele Noodtoestand wordt uitgeroepen De rellen monden vervolgens uit tot onbeheersbare proporties en daarna vindt er een machtswisseling plaats.

Dit scenario kan al volgend jaar gaan plaatsvinden, als snel gaat blijken dat die binnenkort te sluiten Verdragen en Pacten in de praktijk helemaal niet blijken te werken en zodoende de geloofwaardigheid en de reputatie van de nu heersende politieke elite onherstelbaar wordt aangetast en dus uiteindelijk wordt vernietigd.

Over de gevolgen van een eventuele nieuwe financiële crisis zullen we het nog maar niet hebben, dat is van latere zorg. Voorlopig houdt onze Mark Rutte de zaak voor ons uiterst alert in de gaten en is het binnenkort te ondertekenen Pact van Marrakesh terdege onderzocht op zijn juridische consequenties en eventuele valkuilen.

U kunt dus rustig gaan slapen en de aanschaf van een automatisch vuurwapen om have en goed te verdedigen kan dus nog even wachten.

Horatius

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7736 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

16 Comments on Staan we aan de vooravond van een revolutie?

 1. koddebeier // december 6, 2018 om 14:47 //

  Het volk moet zich zo snel mogelijk ontdoen van de politieke elite, de zelfbenoemde machthebbers in Brussel, er is geen andere oplossing, want wie niet horen wil moet maar voelen !

  Liked by 3 people

 2. In Frankrijk is er al sprake van ergste rellen in 50 jaar, zo las ik dat al ergens.
  En dat gaat aankomende weekend nog veel extremer uitpakken!
  De rest van West-Europa zal ook volgen.
  We gaan de brand zo extreem maken, dat het niet door de politieke elite te blussen is, opdat die NSB’ers in Den Haag voor hun leven zullen moeten gaan vrezen!

  Liked by 2 people

 3. We zullen ze bloedend door de straten slepen en behandelen zoals de gebroeders De Witt pal voor de minaretten van de ridderzaal.

  Like

 4. Wel allemaal uit de luie stoel.

  Like

 5. Het zijn extreme mensen die geloof gebruiken om te discrimineren. No go areas in nederland kan ook veregeren.Het is te laat on ze op te hangen. Hun kun je niet pakken. Er komt alleen maar ellende van.Jantje is racist mohamed niet. Klopt niet.

  Like

 6. Jack vanderVeen // december 6, 2018 om 19:07 //

  Ik hoop met volle teugen dat de hel gaat losbreken, nu het nog net niet te laat is. Over twee jaar en één miljoen parasieten meer alleen reeds in ons land, dmv import en gekleurde aanwas van de reeds aanwezigen, zal het absoluut te laat zijn.

  Liked by 1 persoon

 7. Henk der Niederlander // december 6, 2018 om 19:26 //

  Even van de andere kant plakken.
  Hoe wordt het spel in Frankrijk gespeeld.

  https://ejbron.wordpress.com/2018/12/06/georganiseerde-geweldsorgie/

  Like

 8. laatste regel artikel : ………..kan dus NIET nog even wachten !

  Like

 9. Raveltje // december 6, 2018 om 20:45 //

  Politiek zit overal. Gemeentes gedragen zich ook als NSB

  Like

 10. trebor2110 // december 6, 2018 om 22:07 //

  het leger komt er aan

  Like

 11. @skeeter…
  Yep…

  Like

 12. Het leger zal alleen iets uit kunnen richten als het voor het overgrote deel uit moslims bestaat. Het zou mij niet verbazen……

  Like

 13. Laat het maar heel snel gebeuren dat de elite moeten vluchten Op rotten met deze dictators ! het heeft al veel te lang geduurd actie nu doorgaan ook in ons land
  Moeten deze elite opstappen en heel.snel vluchten

  Like

 14. Duchesne // december 7, 2018 om 09:07 //

  Hangen, laat ze niet wegkomen met hun geplunderde spullen, misdaad en verraad mogen niet lonen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s