Nieuw

Moslim (19) en z’n vrienden verkrachten Tilburgse (14) meermaals na chantage met naaktfoto: OM eist slechts 2,5 jaar cel

Foto: Kat Jayne/Creative Commons

,,Ik ga er fysiek en mentaal kapot aan. Hij heeft toch zelf ook een moeder? Een zus, misschien later een dochter?” Een Tilburgs meisje van 16 gaat al twee jaar door een hel, sinds ze werd misbruikt.

,,Hij was vanaf het begin maar op één ding uit: seks. Met een overduidelijk minderjarig meisje”, concludeerde officier Alexander Koning. ,,De angst spat van het scherm. En het interesseert verdachte niet.”

BNdeStem >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Moslim (19) en z’n vrienden verkrachten Tilburgse (14) meermaals na chantage met naaktfoto: OM eist slechts 2,5 jaar cel

 1. Langdurig kietelen met een stroomstootwapen tot de geslachtsdelen zwart zien. Daarna er aan ophangen tot hij er vanzelf af rot.

  Liked by 2 people

 2. Dat moslimtuig heeft overal lak aan. Aan de hele samenleving. En die kut regering blijft maar de andere kant op kijken. Ik hoop echt dat wij ooit eens onze wraak krijgen.

  Liked by 3 people

 3. antiislamnu // december 6, 2018 om 22:46 //

  Bij bndestem hebben ze het reageren ook afgeschaft dit om de stortvloed aan negatieve reacties op de smerige moslim tuig niet te hoeven openbare.
  Want dat bevordert de omvolking natuurlijk niet liever wegkijken ten koste van het volk.
  En die rechter die moet zelf verkracht worden elke dag en levenslang.

  Liked by 1 persoon

 4. Ik begrijp alleen die ouders van dat meisje niet en waarom de straffen maar zo laag blijven in dit land. Het gaat wel om “Groepsverkrachting en pedofilie” Hoop werkelijk dat die gasten opgesloten worden en dat zij het zelfde mee gaan maken in de gevangenis als dat meisje.

  Liked by 1 persoon

 5. Henk der Niederlánder // december 7, 2018 om 16:28 //

  Ach ja Gekloot.
  Even een stukje uit het Brabants Dagblad: Redouan loopt nog altijd vrij rond. In elk geval tot de uitspraak op 17 december. ,,Elke dag kan ik op straat met hem worden geconfronteerd. Ik voel me niet veilig.”

  https://www.bd.nl/tilburg-e-o/tilburgse-14-verkracht-na-chantage-met-naaktfoto~afa31d0e/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s