Nieuw

Letland weigert de VN-migratieovereenkomst te ondertekenen

Letland, hoofdstad Riga. © Pixabay

Opnieuw een land dat ‘nee’ zegt tegen het migratiepact van de VN. Letland zal de overeenkomst niet ondertekenen, omdat het parlement van het land, Saeima, vandaag tegen heeft gestemd.

Het worden nu steeds meer landen die schroot maken van VN’s droom van een globalistische overeenkomst die over de hele wereld zowel legale als illegale immigratie transformeert in een “mensenrecht”.

Op donderdag heeft andermaal een land, Letland, het migratiepact verworpen, schrijft AFP/ Yahoo News.

Dit nadat het Letse parlement vandaag tegen heeft gestemd, en het land hanteert dezelfde bezorgde argumenten als andere negatieve staten.

Eerder deze week beloofde de Letse premier Maris Kucinskis dat hij zich zou houden aan de uitkomst van het parlement, ongeacht wat het zou worden.

En het werd een nee, met 43 stemmen tegen en 31 voor. Met andere woorden, weer een EU-land dat zich bij de nee-kant schaart. Dit op hetzelfde moment dat de EU eerder deze week “alle” landen opriep om voor het VN-pact te stemmen.

Volgens de Letse parlementariër Dagmara Beitnere-Le Galla, die de Nieuwe Conservatieve Partij vertegenwoordigt, is het migratiekader “zeer slecht voorbereid op een document dat wereldwijd grote gevolgen kan hebben”, aldus AFP.

Eerder had ook het buurland Estland verklaard dat men niet de zwaar bekritiseerde overeenkomst gaat ondertekenen, omdat de regering geen overeenkomst kan bereiken. Vandaag, donderdag, kondigde Litouwen ook aan dat het de overeenkomst niet zal ondertekenen, maar “mondeling” zal accepteren.

Enkele andere landen die ook weigerden de migratieovereenkomst te ondertekenen, zijn de Verenigde Staten, Oostenrijk, Australië, Bulgarije, de Tsjechische Republiek, Israël, Slowakije, Hongarije, Polen en Zwitserland.

Bron:

Latvia rejects UN migration pact

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s