Nieuw

Jonge meisjes in Finland worden in toenemende mate gelokt en misbruikt door volwassen migrantenmannen – Politie heeft waarschuwing afgegeven

De politie van Oulu is onlangs op de hoogte gebracht van tientallen gevallen van volwassen mannen die proberen om jonge meisjes online te lokken.

De politie zegt dat mannen met een buitenlandse achtergrond en een slechte Finse taalvaardigheid in contact komen met “aanzienlijk jongere” meisje, wat vervolgens leidt tot grove seksueel misbruik.

Dit heeft hen ertoe aangezet om jonge meisjes en hun ouders te waarschuwen voor de online roofdieren; terwijl negen mannen worden verdacht van verkrachting en seksueel misbruik van jonge meisjes.

Er zijn momenteel in Oulu drie gevallen van migrantenmannen die verdacht worden van seksueel misbruik van kinderen. Een dergelijk geval betrof het seksueel uitbuiten van een 10-14 jaar oud meisje over verscheidene maanden, en in alle gevallen waren het verkrachtingen en seksuele misbruik tegen kinderen onder de leeftijd van 15 jaar.

In alle gevallen zijn de verdachten volgens de politie vluchtelingen of asielzoekers. Sommigen hebben de Finse nationaliteit gekregen, vluchtelingenstatus gekregen, of wachten op asielbeslissingen.

Politierechercheur Markus Kiiskinen was zorgvuldig om de politiewaarschuwing aan te vullen: “Ik hoop dat dit niet zal leiden tot meer racisme. De politie wil benadrukken dat niet alle mensen met een buitenlandse achtergrond oneerlijk of crimineel zijn”.

Hun hoop is dat ouders zich gaan interesseren voor met wie hun kinderen zowel online als offline tijd doorbrengen.

Bron:

Young girls in Finland are increasingly groomed and abused by adult migrant men – Police issue warning

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Jonge meisjes in Finland worden in toenemende mate gelokt en misbruikt door volwassen migrantenmannen – Politie heeft waarschuwing afgegeven

 1. De politie waarschuwt ? Voor wie of wat waarschuwen zij dan ? Wat mag je als burger van de politie verwachten ? Oh ja , dat ze je waarschuwen. Ze schuwen de waarheid dus draai het woord maar om… net als in de poliKLIEK – overheid/o-vrijheid ! Qanon is hard bezig.
  Anon-updates

  https://beforeitsnews.com/v3/alternative/2018/3650606.html

  Like

 2. Republikein // december 6, 2018 om 11:42 //

  Ouders hebben geen tijd voor zulke onzin want altijd druk en op lange latten bezig.

  Like

 3. ze kunnen hun dochters net zo goed bij een AZC afzetten met de auto, je moet die arme alleenstaande mannen toch tegemoed komen, ze hebben het al zo moeilijk, alles om ze blij te maken,sarcastisch maar dat begrijpt de Fenixx lezer wel

  Like

 4. koddebeier // december 6, 2018 om 14:49 //

  De politici zijn de ware schuldigen, die hebben dat tuig binnengehaald !!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s