Nieuw

Frans-Joodse elite steekt dolk in de rug van dappere gele hesjes

Ondanks de overweldigende steun voor de gele hesjes, houdt de Frans-Joodse elite voet bij stuk: de globalistische plannen van Macron moeten worden doorgezet.

Door: N. Arcist

De pedofiele carrièrepoliticus (((Daniel Cohn-Bendit))) is een van de meest luidruchtigste tegenstanders van de gele hesjes. De Joodse beroepsactivist noemt de gele hesjes ‘autoritair’, ‘totalitair’ en gewelddadig. Hij heeft sterke twijfels over hun motieven en verdedigt de Franse president Emmanuel Macron. Sterker nog: Cohn-Bendit wil dat Macron nog verregaande belastingen invoert.

Cohn-Bendit is niet vies van hypocrisie, aangezien hij zelf een lange activistische carrière achter de rug heeft. Zo was hij een van de leiders van de Parijse studentenrevolte (1968), die daarna oversloeg op diverse westerse landen. Ook bij deze opstand werd geweld niet geschuwd, maar volgens Cohn-Bendit was dat toen wel legitiem, vanwege het linkse karakter van de demonstraties.

Staatssecretaris voor Milieu (((Emmanuelle Wargon))) is een van de vormgevers van de impopulaire belastingverhogingen. Toen de staatssecretaris tijdens een live tv-programma een debat dreigde te verliezen van de ook aanwezige gele hesjes, schoot (((Romain Goupil))) haar te hulp. Goupil, tevens kopstuk van de mei ’68 revolte, legde daarop de gele hesjes het vuur aan de schenen en eiste dat de gojim afdropen.  

Ook de bekende intellectueel en tv-persoonlijkheid (((Bernard Henri Levy))) ziet de protesten met argusogen aan. Hij noemde de demonstraties een ‘mislukking’ en doet het af als een verwerpelijke vorm van populisme. Ook zijn veel gele hesjes in wezen ‘bruinhemden’ en is de opstand vergelijkbaar met het Duitsland van de jaren dertig. Wie het met Levy oneens is, is een antisemiet.

Macron krijgt eveneens bijval van bekende tv-presentatoren, zoals de Joodse Ruth Elkrief. Dat is gezien haar beroep opmerkelijk, vooral omdat ruim tachtig procent van de Fransen de gele hesjes steunen. (((Raphaël Enthoven))) steunt de beleidsplannen van Macron en prees de Franse politie, in het bijzonder de zeer gewelddadige Republikeinse Garde, die keihard optreedt tegen de gele hesjes.

Tijdens een live uitzending van C-News viel de socialistische politicus (((Elise Fajgeles))) twee gele hesjes aan en droeg hen het zwijgen op. Later viel Fajgeles genadeloos door de mand. Haar kennis over de belastingverhogingen bleek dramatisch en zij wist niet eens de hoogte van het minimumloon.  

De Frans-Israëlische politicus Meyer Habib noemt de gele hesjes ‘plunderaars’ en ‘misdadigers’. Ook krijgen rechtse demonstranten nog een sneer. Opmerkelijk, aangezien Habib nauwe banden onderhoudt met extreemrechtse partijen in Israël. In de ogen van Meyer zijn rechtse sentimenten daar blijkbaar wel legitiem.

N. Arcist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8668 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Frans-Joodse elite steekt dolk in de rug van dappere gele hesjes

 1. bedonderde burger // december 6, 2018 om 08:26 //

  Jazeker, ik heb gelijk dus mag ik geweld gebruiken want ik ben links en dus ben ik goed,ook al zeg ik dat zelf. Dit is precies de reden bij uitstek waarom ik ben gaan kotsen van dit links meneer Cohn-Bandiet. Wie geeft jullie toch het recht te stellen dat jullie het gelijk aan jullie kant hebben. Tot nu toe hebben jullie een grote berg ellende aangericht over de hele wereld. Begrijpt dit soort nog steeds niet dat iedere partij altijd stelt in het gelijk te staan. Ook de Nazi’s stelden dat. In iedere oorlog hebben partijen altijd God aan hun kant, dwazen. De geschiedenis oordeelt wie gelijk had en wie niet, stelletje narcistische mode linkse nep democraten en zelfverklaarde namaak progressieve goedmensfanaten en andere eikels.God behoeden ons dat dit soort het milieu gaan ‘redden’. Waarom gooien we die ‘linkse’ eikels er niet eens voorgoed uit? Stem toch niet meer op die dwazen die niets anders doen dan puin aanrichten, zichzelf volvreten (zie als voorbeeld Timmermans en dat Rosenmuller geval) en de burgerij voor hun dwaasheid laten bloeden. Sorry, dit moest er even uit meneer Cohn-Bandiet.

  Like

 2. Linkse anarchisten proberen de gele hesjes te infiltreren met hun anti-blanke, pro-globalistische agenda en immigratiekritiek weg te zetten als ‘fascistisch’: https://www.indymedia.nl/node/44960

  Ik citeer:
  “De koers die de gele hesjes in Nederland gaan nemen ligt nog open. Door ons aan te sluiten bij de acties zonder onze onafhankelijkheid of kritische houding op te geven, kunnen we mensen overtuigen en/of een groep vormen waarmee een anti-racistisch, feministisch, queer, etc en anarchistisch geluid naar voren kan worden gebracht.”

  Like

 3. Typisch gevalletje van ‘follow the money’………….
  Wie wordt door wie en wat betaald.
  ——–
  Hoe moeilijk de -hedendaagse- wereld ook lijkt door allerlei opgetrokken mistflarden en rookgordijnen,……uiteindelijk is deze verbazend simpel !

  Liked by 1 persoon

 4. Von Puffelen // december 6, 2018 om 16:31 //

  “The violence you saw in Paris last weekend was mostly due to the Anti-Fa and far left destroying the symbols of France (like Marianne at the Arc de triumph ) while the Arabs and blacks from the suburb came to destroy and steal anything they could from the luxury shops…

  The media was insisting that the Far right was responsible for all this but that is a lie.”
  https://www.henrymakow.com/2018/12/reports-from-my-braintrust.html

  Like

 5. Republikein // december 6, 2018 om 17:22 //

  Herkenbaar want huillippen

  Like

 6. Wakkere Joost // december 6, 2018 om 23:27 //

  Daar gaan we weer
  De crypto tsasaarse nep joden verzieken het weer en verpesten het weer voor
  de gewone joden schandalig.En zetten het antisemite truukje weer in.
  tegen ons gericht ik heb het spel wel door.
  En nu nog even dit over hun vazallen en andere satanisten dit onderstaande
  toegevoegd. ook dit proberen ze.
  Ik heb vernomen op een andere site dat de Arabieren en Antifa de boel proberen
  te hyjacken.
  Oppassen dus!
  Als ik zo,n arabier tegenkomt die dit probeert te hyjacken dan sla ik hem hoogst
  persoonlijk zijn kop eraf.Ze hebben hier buiten te blijven zo en zo komt al deze ellende
  door hun.En we willen er niet nog meer.
  Je ziet ze proberen zelfs hier op te parasiteren en om er beter van te worden ten kosten van de
  autochtone ons dus.Als Europa schoongeveegd word dan betekend dit dus voor hun
  opflikkerstralen.
  De koppen er af van de elite en links en de mohammedanen en communisten
  en valse kerklijders.
  Ik heb gezegd.

  Liked by 2 people

 7. Laten die gelehesjes eerst eens duidelijk vertellen , wie zij zijn en wat zij willen.
  Ik ben ook 100% tegen Macron, maar vanwege de migratie politiek en de EU.
  Maar ik weet niet of ik het met de gele hesjes eens ben !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s