Nieuw

Duitsland: Linkse premiejagers op zoek naar dissidenten – 25 tot 90 euro kopgeld

Onlangs is in Duitsland een aangiftecampagne tegen dissidenten van start gegaan die gericht is op burgers die hebben deelgenomen aan de demonstraties in Chemnitz, nadat een man door asielzoekers was doodgestoken toen hij een verkrachting probeerde te stoppen.

Op een website worden moraalloze mensen tussen de 25 en 90 euro aangeboden voor elke persoon die ze aangeven. Ook zal, nadat de dissidenten zijn geïdentificeerd, NAW-gegevens [naam, adres en woonplaats] en informatie beschikbaar worden gesteld aan werkgevers om demonstratiedeelnemers om politieke redenen van hun werk te laten ontslaan.

In een korte reclamefilm wordt de campagne gepresenteerd:

Uw collega, buurman of kennis. Help ons om rechtsextremisten te identificeren en incasseer je beloning.

Toen de campagne werd gepresenteerd door de oprichter van de groep, Philipp Ruch, zei hij het volgende:

– Met onze actie willen we de staat van ontkenning doorbreken. Politici en de rechterlijke macht hebben gefaald. Nu wenden we ons tot het bedrijfsleven.

Volgens Ruch vinden de protestdeelnemers het leuk gevonden om “gezien te worden”:

– De mensen die we laten zien, die zich bij de demonstraties hadden aangesloten, willen gezien worden.

Afwijkende meningen over massa-immigratie is iets wat de linkse groepering niet kan accepteren:

– We hebben het over wat we van hen gezien hebben en we kunnen niet accepteren wat ze met onze stad en ons land doen, zegt Ruch.

Bron:

Politisk konstaktion mot högerextremister i Tyskland

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7255 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

15 Comments on Duitsland: Linkse premiejagers op zoek naar dissidenten – 25 tot 90 euro kopgeld

 1. Is een OOST-DUITSE methode uit de tweede WO,daar moesten ze iedereen verraden,familie,buren ,vrienden enzv.Die MOFFEN BLIJVEN MOFFEN en hebben nog de zelfde gedachten en mentaliteit kijk maar naar FRAU Merkel,een SS-er blijft een SS-er, zit in hun bloed.
  Mijn vader zei altijd,een goede Duitser is een DODE DUITSER en ja hij heeft gelijk.

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // december 6, 2018 om 19:52 //

  Weet je, dit zijn de signalen dat burger oorlog door alle partijen als enige resterende optie gezien word, alleen heeft iedereen een andere manier om zichzelf daarvoor geestelijk voor te bereiden. Persoonlijk zou ik executie van de geldschieters van het “kopgeld” als beste oplossing kiezen, maar ik vermoed dat onze Duitse medemensen die optie ook al aan het evalueren zijn. Het gaat niet langer over politiek maar over voortbestaan en overleven. Kop geld is daar een heel duidelijk voorbeeld van, dan zit je al met je tenen in de burger oorlog.
  Volgende week is het officieel, dan mag de genocide met de zegen van een aantal verraders starten.
  Eigenlijk fijn dat we duidelijkheid krijgen omtrent het lot dat onze leiders ons willen toedichten…

  Gelukkig hebben ze in Chemnitz een hele grote Coghels fabriek, dat is een goed begin…

  We zijn denk ik in heel Europa klaar met de Gutmensch en de verraders in de politiek die zichzelf jarenlang hebben volgevreten om ons als afscheidscadeau nog even te verhandelen als vee….dat moeten hele warme schoenen zijn waarin ze staan, met de woede van miljoenen op hun nek….

  Liked by 3 people

 3. Zo, Philippe Ruch kom jij maar eens hier naar toe en vertel me dit maar eens in mijn gezicht. Vuile vieze smeerlap!

  Liked by 2 people

 4. Raveltje // december 6, 2018 om 20:33 //

  En dan krijgen we in Nederland weer de NSB?

  Liked by 1 persoon

 5. Heinrich Bartuleit // december 6, 2018 om 21:20 //

  @sloffeslppert Ik ben zelf ook van Duitse afkomst en vindt dat je ons discrimineerd, wat ons verweten wordt! Dit hoef ik niet te pikken! Bovendien heeft de SS voor onze vrijheid tegen het onmenselijke bolsjewiwme gevochten, anders waren we een onderdeel geworden van sovjet Rusland, met alle slachtpartijen van dien! Hitler waarschuwde toen al voor de rijke kliek die hier de macht wilde overnemen en het communisme hierheen zouden halen. Zie het resultaat vandaag de dag Europa is de sovjetunie 2.0 geworden! De EUSSR!

  Liked by 1 persoon

 6. Henk der Niederlander // december 6, 2018 om 22:41 //

  Ja Heinrich.
  Nog even en we zullen de SS op een schild gaan hijsen.
  Vergeten we maar even Ouradour de massamoord in Belgie op Amerikaanse militairen in de Ardennen.
  De massamoord in Tchechislowakije
  Baby yar en ga zo nog maar een half uurtje door.
  Als je niks beter weet wil je dan zo vriendelijk zijn om na te denken voordat je reageert.

  Like

 7. Wakkere Joost // december 6, 2018 om 23:37 //

  Ook dit verbaast me niks.
  Zou het niet een goed idee zijn om zoiets als dit ook voor hun
  op te richten.

  Liked by 1 persoon

 8. @Heinrich : Bovendien heeft de SS voor onze vrijheid ……………….
  Gozer je bent harstikke gestoord de ss voor onze ? ze hebben honderduizenden Nederlanders vermoord vergast of tegen de muur gezet met je onze rot ffe lekker op naar mofrika .
  Jij bent nou precies zo iemand waardoor de duitse schuldkult springlevend door blijft denk daar maar eens over na.
  Moet je niet nog even over Ursula Haverbeck gaan huilen ? kom dr maar in .

  Like

 9. Henk der niederlander en hslot4, voordat je heinrich kompleet afslacht zou ik me maar even afvragen of dat alles wat je met de paplepel is in gegeven wel 100% de waarheid is. Het is vast geen eenrichtings weg en het zal er wel ergens tussen in liggen. Er zijn genoeg docu’s te vinden die een ander verhaal vertellen dan wat de joden willen dat je gelooft.

  Like

 10. Er is geen land geweest dat zoveel mensen heeft geleverd om in de SS te dienen als Nederland.

  Like

 11. Duchesne // december 7, 2018 om 09:02 //

  en Belgie….Leon Degrelle was voor Adolf de zoon die hij nooit had….over dapperheid gesproken..
  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Léon_Degrelle

  Like

 12. Henk der Niederlánder // december 7, 2018 om 09:37 //

  Sorry Skeeter maar de massamoorden door de SS in Lidice Lezaky Ouradour sur glane en Malmedi zijn overduidelijk bewezen.
  Ook Babi Yar is uitvoerig beschreven dus ook U mag uw geschiedenis ophalen.

  Like

 13. Henk der Niederlánder // december 7, 2018 om 09:54 //

  Bovendien heeft de SS voor onze vrijheid tegen het onmenselijke bolsjewiwme gevochten, anders waren we een onderdeel geworden van sovjet Rusland, met alle slachtpartijen van dien!

  Juist ja, volgens U zijn de Russen dus een aanval begonnen op de Duitse staat.
  Ik heb in mijn leven verschillende ex SS ers gekend en allemaal kwamen ze met hetzelfde verhaal.

  http://www.go2war2.nl/artikel/620/Operatie-Barbarossa-de-Duitse-invasie-van-de-Sovjet-Unie.htm?page=11

  http://www.go2war2.nl/artikel/2431/Slag-om-de-Molotovlinie.htm

  Het was voor het Russische leger niet echt mogelijk om een aanval te doen op de duitse stellingen nadat ze in Finland een flink pak op hun donder gekregen hadden.

  https://historiek.net/fins-russische-winteroorlog-1939-1940/69590/

  Nou was het verlies aan manschappen voor de Russische legerleiding niet echt een groot probleem maar het verlies aan tanks was op dat moment niet te compenseren.
  Dus wat de persoon Heinrich Bartuleit hier aan hystorische quatsch verkoopt is voor mij persoonlijk moeilijk verteerbaar.

  Like

 14. Heb je het tegen mij Henk? “Volgens U zijn de Russen dus een aanval begonnen op de Duitse staat.” Volgens mij moet je het nog een keer lezen.

  Like

 15. Duchesne // december 7, 2018 om 18:03 //

  In mijn optiek os het verleden wat het is, en aan alle kanten zaten goede mensen en dappere mensen, lafbekken en smeerlappen, en soms in een persoon samen, al naar gelang tijd en plaats.
  Verder is iedere referentie naar de oorlog relatief, we zijn met een compleet politiek correct gewenst beeld opgezadeld sinds onze jeugd en ook onze visie op de Rus is wat ons is aangepraat.

  Negers waren in mijn jeugd beestjes die op mensen leken, simpele zielen en Arabieren vrouwenrovers en geitenneukers. Zo was de visie in mijn jeugd, te lezen in alle dag en weekbladen (revu, sjors en sjimmie, Kuifje, etc,), terug te vinden in de muziek op de hitparade (o.a. Achasoes)….. In het leger werd de Rus ons als medogenloze sadistische vijand ingeprent die ons geld wilde afnemen en ons in kampen wilde latennwerken, en meer van dat soort onzin.
  Ondertussen is er internet, verstand en een ijzeren gordijn minder.
  Ons word verteld dat MH17 door de Russen is neergehaald, maar gezien het krediet dat de Nederlandse regering heeft qua waarheidsgehalte geloof ik er geen bast meer van. We zouden ook een democratie hebben, ik heb ze nog nooit gezien!

  Dus laten we maar naar de toekomst kijken en discussie over het verleden laten voor wat het is want we missen de waarheid die ook weer relatief is, al naar gelang waar je stond en wie je was en in hoeverre je hoofd met andermans gedachten waren opgevuld.

  Dus kijk naar morgen, en vraag je af of het beter is onszelf te verenigen om te kunnen overleven of tussen elkaar een wig te drijven met zaken die er niet meer toe doen en geen enkele invloed hebben op de toekomst…..

  En het gevaar van nu, de instroom van Islam en half Afrika, het zijn niet enkel de autochtone blanken die het slachtoffer worden, maar ook de Indische mensen, de Chinees die hier al generaties woont, alle vrouwen incluis die van de mislams zelf, alle kinderen die ofwel niets weten of gek worden gemaakt met sektarisch gelul of Gütmensch waanzin.
  Iedereen die wil leven in vrijheid en iets wil opbouwen zit in de trein die nooit had mogen vertrekken, dus het lijkt me dat een hele grote groep mensen exact hetzelfde doel zou moeten hebben: overleven en ene toekomst opbouwen, constructief zijn en genietennvan leven en leefruimte.

  Met die insteek ga ik het laten, we spreken niet van links of rechts, van welke religie je bent of welke kutkleur je ouders voor je hebben uitgezocht, het gaat over leven in vrijheid en een toekomst opbouwen, mens zijn.

  Links, rechts, allemaal oude woorden, we hebben gewoon realisten die veel te lang passief hebben toegekeken en we hebben mafklappers met waanideeen die alles besmetten met hun zieke wereldbeeld. En dan nog een massa die de eigen kont niet eens kan vinden zonder zaklamp en die met alle soorten muziek meelopen met een grijns van onbegrip op hun bek.

  Overleven en in waardigheid leven, dat is het enige wat zou moeten tellen.

  Verenig U, laat de Chinees met de christelijke Irakees en de inteelt Urker samen in de loopgraaf staan, of op de barricade, onze toekomst hangt af van het in staat zijn heden en verleden te scheiden en niet andermans denkbeelden na te apen maar zelf eens te gaan nadenken over wat iets waard is.

  Alleen alles regelen duurt net zo lang als je wakker kunt blijven.

  Duchesne.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Duitsland: Linkse premiejagers op zoek naar dissidenten – 25 tot 90 euro kopgeld – Ah, die goeie ouwe tijd | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s