Nieuw

De uitroeiing van de christelijke minderheid in Irak – het gevolg van de oorlog voor Israël

Christen gekruisigd, screenshot You-Tube

Afgelopen week overleed George H.W. Bush die de start gaf voor actieve Amerikaanse deelname aan de huidige oneindige reeks oorlogen in het Midden-Oosten.

Dat was nadat de VS Irak gesteund hadden tegen Iran in de 8 jaar durende oorlog tussen die twee. Na een conflict over van wie de olie was op hun grensgebied dacht Saddam begrepen te hebben dat de VS er geen bezwaar tegen zou hebben dat hij Koeweit binnen zou vallen.

In a now famous interview with the Iraqi leader, U.S. Ambassador April Glaspie told Saddam, ‘[W]e have no opinion on the Arab-Arab conflicts, like your border disagreement with Kuwait.’ The U.S. State Department had earlier told Saddam that Washington had ‘no special defense or security commitments to Kuwait.’ The United States may not have intended to give Iraq a green light, but that is effectively what it did.”

In de media barstte een propaganda-campagne los. Iraakse soldaten zouden baby’s uit couveuses gehaald hebben in Koeweitse ziekenhuizen en op de grond gegooid (wat bullshit was, zie vanaf 47:00), en allerlei ander verschrikkelijks. Na een paar maanden voorbereiding zat ook ik ’s nachts voor een TV, weliswaar bij de buurvrouw want zelf had ik niet zo’n ding, om het begin van ‘Shock and Awe’ te zien.

Sindsdien zijn de VS niet meer weg- of inactief geweest in die regio.

De Verenigde Staten reageerden met de vorming van een VN-coalitie om de Iraakse strijdkrachten uit Koeweit te verdrijven. De militaire operatie werd Operatie Desert Storm genoemd en begon op 17 januari met een 40-dagen lange luchtaanval om de Iraakse luchtmacht uit te schakelen en vervolgens Irak strategisch te bombarderen.

Toen Irak zich na Russische bemiddeling terugtrok via de enige snelweg van Koeweit naar Irak beging de VS een van de grootste oorlogsmisdaden van de twintigste eeuw op bevel van George H.W. Bush.

Daar is niks prijzenswaardigs aan.

Saddam mocht blijven zitten en de Amerikaanse basis in Saoedi-Barbarije bleef ook. Het duurde tot zijn zoon George W. Bush aan de macht kwam en tot de aanslagen van 9-11 als excuus gebruikt konden worden, voordat de VS Irak binnenvielen om Saddam te verwijderen, ook al had Irak niets uit te staan met 9-11.

Als je wilt weten wie al jarenlang aandrong dat de VS Irak aan moest vallen zou je deze zoekterm in je google (ik gebruik standaard Duckduckgo, maar soms moet je toch naar Google) kunnen proberen: israel urged us to attack iraq, dan vind je een ellenlange lijst van voorbeelden en aanmaningen dat een oorlog tegen Irak toch echt absoluut noodzakelijk is.

Een van de Israëlies die er al zeker vanaf 1990 op aandrong was Benjamin Netanyahu. Deze video is misschien wel allerduidelijkst:

En afgelopen week gaf Trump, als eerste en enige Amerikaanse president, toe dat de enige reden dat de VS nog in het MO blijven niet olie is, maar Israël:

Wat heeft die Amerikaanse bemoeienis ten behoeve van Israël ons gebracht?

Een oncontroleerbare (omdat onze regimes weigeren het te controleren) ‘vluchtelingen’stroom en invasiecrisis. Al onze huizen gaan naar volk dat uit de landen komt die Wesley Clarke na 9-11 opnoemde en verder. Van Bangladesh tot donker-Afrika. Ons hele sociaal stelsel wordt geofferd, ons land, ons geboorterecht, en wij betalen het zelf.

En wat heeft die Amerikaanse bemoeienis ten behoeve van Israël Irak gebracht?

Raymond Ibrahim bij Gatestone Institute:

Het einde van het Christendom in Irak

“Nog een golf van vervolging zal het einde zijn van het christendom in Irak na 2.000 jaar,” zei een Iraakse christelijke leider onlangs. In een interview eerder deze maand besprak Chaldeeuwse aartsbisschop Habib Nafali van Basra hoe meer dan een decennium van gewelddadige vervolging de christelijke minderheid van Irak vrijwel heeft vernietigd. Sinds de door de VS geleide invasie in 2003 is de christelijke bevolking gedaald van 1,5 miljoen naar ongeveer 250.000, een daling van 85%. In deze 15 jaar werden christenen ontvoerd, tot slaaf gemaakt, verkracht en afgeslacht, soms door kruisiging; ongeveer elke 40 dagen werd een kerk of een klooster verwoest, aldus de aartsbisschop.

Ibrahim wijt het verdwijnen van het Christendom in de rest van zijn stuk volledig aan de Islam, en wij gaan hier de Islam niet verdedigen, maar het Christendom heeft in Irak wel 14 eeuwen overleefd. De totale uitroeiing, holocaust-genocide, vond pas de laatste decennia plaats, nadat er voor die islamitische agressie ruimte werd gemaakt door het verwijderen van de seculiere dictator Saddam Hoessein op aandringen van Israël.

Hetzelfde zagen we gebeuren in dat andere buurland van Israël, Syrië. Het is inmiddels wel duidelijk dat ISIS en AL-Qaeda en andere jihadistische groeperingen proxies zijn van het Westen, plus Israël. Een paar jaar geleden werden we nog voor gek versleten, maar inmiddels ligt het bewijs gewoon op tafel dat het regime-Rutte jihadisten financiert. En Rutte heeft daar geen persoonlijk belang bij, hij denkt überhaupt niet zelf, hij doet zulks alleen omdat hij opdracht heeft gekregen van hogerhand.

Door de oorlogen in het Midden-Oosten is het laatste restant van de bakermat van het Christendom vernietigd, onze bakermat.

En er kan weinig twijfel over bestaan voor wie die oorlogen gevoerd worden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1658 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

6 Comments on De uitroeiing van de christelijke minderheid in Irak – het gevolg van de oorlog voor Israël

 1. Duchesne // december 6, 2018 om 11:24 //

  “Door de oorlogen in het Midden-Oosten is het laatste restant van de bakermat van het Christendom vernietigd, onze bakermat.”

  Euh, neeeeee!!! Heel het Christendom met de bijbel is OOK Arabieren ongein. Onze bakermat ligt niet in het midden oosten, maar eerder in het noorden of het oosten….
  Tussen Joden en Arabieren zit niet zoveel verschil, en wij hebben een deel van de Joodse fop religie opgedrongen gekregen, het oude testament zeg maar…de rest is bijverzonnen door opeenvolgende geilneefjes en dictatortjes, door hele erfopvolgende colonnes pedofielen en ander gluiperig tuig.

  Uiteindelijk is het “geloven” allemaal een grote farce, slaven amusement, en als je dan nog een grondwet hebt die gelijkheid “garandeerd” en vervolgens ook bescherming bied aan moordpredikende haathutten en hun totale ongelijkheids beginsel dan ben je de weg behoorlijk kwijt…..

  Kijk je vanuit menselijk oogpunt dan is Bush gelijk eender welke een stuk stront in een grote bolus.
  Ik denk ook niet dat de “American dream” inhoud dat je overal de boel kapot maakt en leegrooft, maar dat je woont in een land waar de regering jou niet op alle punten beteugeld in je ontwikkeling en het opbouwen van een toekomst. Waar je vrij kunt leven en denken….Al dan niet met een fictieve slavendroom als leidraad en orgasmebron….
  Een regering heeft maar EEN taak, het leven van burgers en het opbouwen van een toekomst als samenleving zo te helpen te regelen dat het aantal problemen minimaal is en dat er een redelijke hoeveelheid kansen voor iedereen is, dat niet de een alles straffeloos kan worden ontnomen en de ander via roof tot rijkdom kan komen, en daar hoort iedere verdere bemoeienis te stoppen.

  Van roof tot rijkdom, over de lijken van hele volkeren, incluis het eigen volk….onze politici en hun “zaken” “vrienden” zijn ook in die stronthoop te vinden, en tot iemand de zooi doortrekt of een begin maakt zal de stront blijven stapelen en stinken.

  Een ideale wereld kan ik niet tekenen, wel de mijne maar niet die van een ander. Voor velen is die stronthoop waarin onze “leiders” zich wentelen het summum van geluk en wijsheid, voor anderen iets dat met alle middelen moet worden geruimd omdat het ziek is en de mens als individu niet erkend.

  Ik had graag een permanent visum gehad voor Nieuw Zeeland, groentuintje, klein hokje dat huis heet en een goed geweer voor het vlees op mijn bord, maar aangezien dat een utopie is hoop ik dat er anderen zijn die mee aan die hendel van de stortbak willen gaan hangen en die fles chloor willen leegieten in de aangekoekte toiletpot die men politiek en “elite” noemt.

  Eventueel oude stront en nieuwe keutels er vast uit vissen vond ik ook een prima start, mijn toekomst hier is ten grave gedragen door het eigen regerend tuig dat officieel mij als burger en autochtoon de burgeroorlog per 11-12-2018 gaat verklaren, dus WTF, laten we in eigen huis beginnen te ruimen, een super lente schoonmaak.
  Niks te verliezen is de beste motivator, half Afrika zou er net zo over denken, als ze vooruit zouden denken. Maar goed, dan zouden ze ook een ander soort wereld hebben en uitvinders en denkers….die Jodengod was niet eerlijk bij het uitdelen van dit soort dingen, of de apengod, whatever….allemaal goden fantasmen die oorlog en onrecht veroorzaken.

  Ieder voor zich kan vast in stilte poep spetters wegpoetsen, die zijn er ook genoeg.

  Koning Keizer Admiraal, tuig dat is het allemaal…

  DUCHESNE.

  Wie de waarheid verteld hoeft zich nooit iets te herrineren.

  Liked by 1 persoon

 2. israel wilt het hele middenoosten naar Europa zodat israel het hele middenoosten kan innemen

  Like

 3. Het zijn parasieten moslims zwarten en andere geloofsgemeenschappen die heel agressief en hatelijk zijn ik merk het in mijn familie. Veel geloven, veel ellende. Idioten kunnen niet vreedzaam leven aasgieren en maar janken janken ik ben niet bang voor super linkse reacties. Ik leef niet in fantasie van links maniakken en blond haar blauwe ogen.

  Like

 4. Zeg het nog maar eens voor de zoveelste keer, VAAG het hele midden oosten van de kaart

  Like

 5. Ik vind het een vreemd verhaal en klinkt me erg antisemitisch.
  Israel heeft 1000 x meer te vrezen van moslims dan vrede lievende pro Israël Christenenen.
  In syrië is hetzelfde gaande daar zijn de miljoenen Christen ook teruggebracht to 10 duizenden.
  Maar niet door Israel,…….door ISIS

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s