Nieuw

Tucker: Dems’ Boodschap aan Amerikanen over immigratie is ‘Shut Up, You’re Dying, We’re Going to Replace You’.

Fox News host Tucker Carlson zei dinsdagavond dat massale immigratie een boodschap aan de Amerikanen inhoudt, in wezen “hou je kop, je bent aan het sterven, we zullen je vervangen.”

Tucker reageerde op immigratie-voorstander Luis Miranda en zei dat gepensioneerden en ouder wordende babyboomers kunnen worden vervangen “door immigratie”.

“Je zegt dat onze bevolking vergrijst, we reproduceren onszelf niet, waarom denk je dat dat is?” Vroeg Tucker Carlson.

“Niemand lijkt zich af te vragen waarom jonge Amerikanen het zich niet kunnen veroorloven om te trouwen en kinderen krijgen, zich te veroorloven om huizen en auto’s te kopen en hun oplossing, de oplossing van de elite, is dat we gewoon nieuwe mensen binnenbrengen,” zei Tucker.

“Hoe zit het met de Amerikanen, de jonge mensen, de 30-jarige Amerikaan die het zich niet kan veroorloven om kinderen te hebben? Geeft iemand iets om die persoon? Misschien is er een echt probleem – ik niemand ooit over die personen”.

Information Liberation >>

In Nederland is het al niet anders. Het volksvijandige regime hier steelt Nederlandse huizen van de eigen bevolking om weg te geven aan buitenlanders, zodat jongeren zich niet voort kunnen planten. En het beetje geld dat de Nederlander verdient wordt voor 90% afgeroomd om de omvolking mee te financieren en het roofbankierskartel.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s