Nieuw

The Coming Civil War in Europe

The Leftist-Liberal demographic engineering project of the European Union violates the rights of indigenous European peoples, goes against global trends towards the territorial partition of ethnic groups, and contradicts expert research on conditions that create ethnic and political conflict.

The continuous practice of settling large numbers of non-Europeans into regions already inhabited by European indigenous populations but who have very low fertility rates inevitably alters the ethnic compositions of European nation-states, renders Europeans demographic minorities in their own homelands, affects the distribution of political power and the relations between ethnic groups, and causes a variety of other conflicts and problems, including civil war.

CEC >> 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on The Coming Civil War in Europe

 1. Duchesne // december 5, 2018 om 20:43 //

  Eerste reactie die ik had toen ik het las, Engels is mijn gedeelde eerste taal: wat een complexe ophoping van “moeilijke” woorden, per stuk relatief simpel maar de manier waarop ze achter elkaar in file zijn gezet…het is me dus na enkele regels niet gelukt nog aandacht te houden….

  Ik denk dat de clue is leesbaar werk voor iedereen te schrijven want juist moeilijk en complex taalgebruik stoot mensen af van politieke vraagstukken en andere ongein. Niet het onvermogen van de lezer om te begrijpen word met zulk werk wakker gemaakt, maar het onvermogen begrijpelijk een verhaal te presenteren is hier denk ik wat we zien.

  Ik zou stellen dat het excuus van lage geboorten in Europa volgens een volledig commercieele gedachten gang enerzijds welke daarom migratie opdringt met deze stelling een burgeroorlog uitlokt of totale genocide. De stelling dat minder mensen in de toekomst in Europa juist positeve gevolgen heeft het ik nog niet gehoord, maar enkel jaren geleden wel de verhalen vanuit de poliek dat automatisering de toekomst was en dat mensen erop moesten rekenen dat ze wel eens nooit meer werk zouden kunnen krijgen… dus teveel mensen… om die reden zijn er veel gesubsidieerde banen en worden de meest achterlijke functies bedacht die vervolgens onbetaald “vrijwillig” moeten worden gedaan… en ineens is de werkloosheid opgelost…

  En dan krijg je te horen dat we volk tekort hebben… maar valt de subsidie ooit weg kunnen de gaarkeukens open…
  …en hoe lang kun je geld blijven bijdrukken om die farce recht te houden…

  Nee, de burgeroorlog is al bezig, dagelijks op microschaal, overal in Europa, alleen wordt er op 11 december een officiële verklaring ondertekend, zodat de politici met ene papier kunnen zwaaien en vervolgens onder de vlag van dit stuk vod alle macht nemen, ongeacht nationale wetten en rechten…. achter iedere “cadeau” staat een volgend “cadeau”, de EU politiek is net een houten Russisch poppetje waaruit steeds een nieuws opduikt dat je pas kunt zien als de vorige is open getrokken….

  Het Marrakech-verdrag is een officiële oorlogsverklaring en een genocide contract, maar ook een stap in de richting van totalitaire terreur…

  Achter ieder masker zit een volgende…

  Liked by 2 people

 2. @Dushesne, het is net de bedoeling van de MSM om onverstaanbaar Nederlands/Engels te schrijven.
  En wanneer je denkt ‘slim’ te zijn door het te lezen totdat je het begrijpt, word je geïndoctrineerd.
  Het is allemaal verwarrende zever, zonder inhoud. De zever moet het inhoudsloze verbergen.
  Dat lukt bij geindoctrineerden, niet bij normale mensen die kunnen oordelen dat desbetreffende tekst uw persoonlijke ontwikkeling in de weg staat.
  Lees het gewoon niet, het beschadigd je hersenen.

  Like

 3. @Chip, wat een opluchting, zat al te denken dat ik te dom was om het te snappen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s