Nieuw

Onderzoek bewijst: Gewapende burgers brengen meer veiligheid

© Pixabay

Nu de Amerikaanse FBI een onderzoek naar schietpartijen heeft gepubliceerd, moet ook bij ons de legale bewapening van de burgers opnieuw in het parlement worden besproken.

De FBI heeft drie rapporten gepubliceerd waarin alle actieve schietpartijen uit de jaren 2000-2017 in detail worden beschreven. Het eerste rapport had betrekking op gebeurtenissen van 2000 tot 2013, het tweede op de periode 2014-2015 en het derde en laatste op de periode 2016-2017. De FBI definieert dergelijke gebeurtenissen als “een of meer personen die actief betrokken zijn bij het doden of proberen te doden in een bevolkt gebied”.

De resultaten van het onderzoek zijn verbluffend en tonen duidelijk aan dat een algemene wapenwet de veiligheid van de burgers ten goede komt. Van de 33 procent van alle incidenten waarbij een gewapende burger aanwezig was, slaagde deze erin 75,8 procent van de actieve schutters te stoppen. Bovendien werd het aantal dodelijke slachtoffers in 18,2 procent van de gevallen verminderd. Slechts in 6,1 procent van de gevallen was een gewapende burger niet gebaat.

In het FBI-rapport werd vastgesteld dat gewapende burgers met een slagingspercentage van 94% een of meer individuen kunnen stoppen, dergelijke daden kunnen voorkomen en kunnen helpen voor het verlies van mensenlevens. Dit geldt natuurlijk zowel voor messentrekkers als voor met vuurwapens bewapende criminelen.

Bron:

STUDIE BELEGT: BEWAFFNETE BÜRGER BRINGEN MEHR SICHERHEIT

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8646 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Onderzoek bewijst: Gewapende burgers brengen meer veiligheid

 1. Nou nou alsof we dat al niet wisten ……
  Maar dat gaat men in Nederland echt niet doen ……

  Like

 2. Duchesne // december 6, 2018 om 11:37 //

  Gewapende slaven zijn niet langer slaven, vandaar dat ontwapening een heel hoog agenda punt heeft bij de EU en onderliggende dicturen.
  Aan de wetgeving op het bezit van wapens kun je de mate van vrijheid van een volk aflezen.

  Ooit was in England het bezit van een geweer het recht van iedere Engelsman, en zijn huis zijn “kasteel”. Nu is het bezit van een zakmes groter dan 5cm meslengte goed voor 3 jaar cel, en het bezit van een vuurwapen tot 18 jaar celstraf….mits je blank bent….
  En dat is nog niet eens als je er iets mee hebt gedaan…..moordende , bommenleggend mislams en verkrachtende import hobbiedieren krijgen minder….

  Nee, van een land met een grote reputite op het gebied van weerbaarhied is het mogelijk het meest repressieve stukje dictatuur aan het worden op de wereld. Hoe triest het leven is voor vele bejarden in Engeland kan ik niet eens meer beschrijven, maar velen stappen vroegtijdig uit het leven, verraden door regeringen en constant belaagd op straat en in huis….en de politie….

  Engeland is een van de mooiste landen op de wereld, maar het zal er over 100 jaar heel anders uitzien, zombie apocalyse is niet zover bezijden de toekomst die komt, en wat is iemand die geen eigen geest meer heeft maar blind achter de sektarische leiders aangaat? Misschien is dat wel hetzelfde als de definitie van zombie, een levende dode…

  Een mens wie het recht op zelfbescheming word ontzegd is geen mens meer maar een bezit, een slaaf.
  Ongeacht of de doodstraf op wapenbezit stond, het zou juist een reden moeten zijn om wapens aan te schaffen. Hebben we dan helemaal geen les geleerd uit de geschiedenis? Regeringen die hun volk negeren of verkopen zullen het ook naar de slachtbank dirigeren als hun dat zo uitkomt.

  11 december 2018…..officieel word de oorlog aan de eigen burgers verklaard door de politici.

  Een geel vestje helpt straks alleen nog iets te veranderen of te redden als je het met een bezemsteel door de strot van de verraders propt.

  Liked by 1 persoon

 3. Duchesne // december 6, 2018 om 11:39 //

  Ik adviseer iedereen vanaf 11 december symbolisch met een kogelwerend vest te gaan lopen, overal….omdat het officieel oorlog is geworden….’

  Like

 4. Duchesne // december 7, 2018 om 15:35 //

  https://www.ad.nl/binnenland/extreemrechtse-vincent-t-krijgt-36-maanden-cel~a819f99e/

  De vraag WAAROM de man tot dit “gedrag” kwam word niet beantwoord, maar duidelijk is dat de regering de rechtbanken instructie heeft gegeven om burgers die niet zichzelf en hun medburgers zonder verzet willen laten afmaken draconisch gestraft moeten worden.
  Dit is het lot van wat met slaven en eigendom gebeurd, die word het recht op leven ontzegd. En afgestempels als extreem rechts omdat begrip nu eenmaal niet goed werkt in het veroordelen en executeren. Soldaten die de vijand begrijpen zijn niet langer aan te sturen tot moordpartijen. Rechters met begrip voor de burgers in nood zijn voor de politieke elite funest. Gelukkig begrijpen rechters de elite en de officier van justitie beter….met zulke uitspraken is het rechtssysteem niet langer los van politiek. De hele zaak is een bevestiging dat democratie en onpartijdige rechtspraak is verdwenen en dat Nederland enenmee moordende meelopende dictatuur is geworden. In stilte, bijna onopgemerkt.

  Dat de man misschien compleet is geraakt in zijn rechtsvaardigheids gevoel lezen we niet, hij mag niets menselijks hebben, slechts rechts extremist zijn. De pers helpt mee aan terreur, ze zijn net zo schuldig. Wie leent zich voor zoiets? Door alles als misdrijf te markeren kan men politieke motivatie of religieus moorden uit de discussie houden, zo maakt men de burger machteloos.

  Wijzen naar de vlieg in de kamer en de olifant in het midden negeren.

  Wel moskeen wapens laten stockeren en als er een keer iets word gevonden een hangslot op een container hangen maar indertussen de eigen burgers met alle middelen volgen en controleren in de hoop te kunnen straffen. Dit zijn methoden die enkel een falende dictatuur hanteerd.
  En die moslims, die lachen zich rot en worden per dag openlijk geweldadiger, simpelweg omdat er geen gevolg voor hun is aan hun daden.
  Compleet verraad aan het eigen volk door de AIVD, en ondertussen moordenaars in andere landen faciliteren met de middelen om te moorden.

  BAH wat een walgelijke lui die hier de scepter zwaaien en ik schaam me diep voor “mijn” land.
  Is dit waar al die andere mensen voor zijn gestorven, is dit vrijheid?

  Hoe extremer de straffen, hoe meer benauwd de machthebbers. Ik verwacht binnen 3 maanden standrecht als oplossing van het VVD kabinet, maar dan enkel voor autochtonen cq niet mislams. Benieuwd hoeveel agenten hier blind volgen of gewoon graag lintjes verzamelen.

  Volkverraad is de ziekte die door Europa waart, en geen antibiotica te vinden.

  Hoe is het mogelijk dat het zover heeft kunnen komen, ergens is de waanzin collectief geworden.

  Die gele hesjes moeten zich afvragen welk nut het heeft om een regering via demonstratie tot ander beleidte dwingen. Via de stembus luktehet niet, via referenda was het ook nutteloos, en demonstraites hebben nog nooit enig nut gehad.

  Nou ja, die ene dan, tegen Causescu en aanhang…

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Onderzoek bewijst: Gewapende burgers brengen meer veiligheid – glockie17c

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s