Nieuw

Mel Gibson: Hollywood is een ‘nest van parasieten’ die ‘bloed van kinderen souperen’

Volgens Mel Gibson, die beweert dat de consumptie van “babybloed” zo populair is in Hollywood dat het in principe werkt als zijn eigen valuta, zijn Hollywood studio’s “in het bloed van onschuldige kinderen”.

Hollywood-elites zijn “een vijand van de mensheid die voortdurend tegen onze belangen in handelen” en “doorbreken elk taboe dat God kent, met inbegrip van de heiligheid van kinderen”, aldus Mel Gibson in Londen, waar hij zijn rol in Daddy’s Home 2 promoot, zijn beroemdste rol op het scherm sinds jaren.

“Het is een open geheim in Hollywood. Deze mensen hebben hun eigen religieuze en spirituele leerstellingen en hun eigen sociale en morele kader. Ze hebben hun heilige teksten – ze zijn ziek, geloof me – en ze kunnen niet veel meer in tegenspraak zijn tot waar Amerika voor staat”.

Mel Gibson was op vrijdag in de Graham Norton Show van de BBC, en hij schokte de gasten over de ware aard van de Hollywood-elite in de groene ruimte achter zijn toneeldecor.

Hij legde uit dat hij de laatste tien jaar “aan zijn eigen ideeën buiten het Hollywood-systeem” had gewerkt nadat hij in 2006 door Hollywood op de zwarte lijst was gezet omdat hij meningen over de industrie en zijn milieu deelde die in tegenspraak waren met de liberale orthodoxie… Hollywood is geïnstitutionaliseerde pedofilie. “Zij gebruiken en misbruiken kinderen“.

“Ze maken elk jaar misbruik van een groot aantal kinderen. Hun spirituele overtuigingen, als je dat zo kunt noemen, instrueren hen om de energie van de kinderen te oogsten. Ze savoureren dit spul en ze gedijen goed”, zei de filmdirecteur van Hacksaw Ridge.

“Wat ik bedoel ? Dit is geen soort artistieke abstractie. Zij oogsten het bloed van kinderen. Ze eten hun vlees. Ze denken dat het hun levenskracht geeft. Als het kind voor zijn dood in lichaam en psyche heeft geleden, geloven ze, dat dit hen extra levenskracht zal geven“.

“In de meesten van ons is er een creatieve en liefdevolle kracht aanwezig die ons door het leven leidt. Deze mensen hebben dat niet. Bij hen is het tegenovergestelde het geval.“

Volgens Mel Gibson, die 30 jaar in het Hollywood-systeem en daarbuiten heeft geleefd, “gedijen de industrie-elites op pijn, trauma, stress, misbruik en lijden”.

“Hollywood is verzadigd met het bloed van onschuldige kinderen. Alle verwijzingen naar pedofilie en kannibalisme waren lange tijd symbolisch of zinspelingen. In het begin van de jaren 2000 maakte ik persoonlijk kennis met deze praktijk. Ik kan er nu over praten omdat deze mensen, de leidinggevenden, nu dood zijn“.

“Het bloed van een seksueel misbruikt kind wordt beschouwd als ‘verrijkt’ en wordt zeer gewaardeerd. Het geld, dat van hand wisselt, de gunsten, de tegenslagen – je hebt geen idee. Baby’s zijn een zeer functionele valuta op zich. Baby’s zijn hun premium merk voor hoogwaardige kaviaar-cocaïne-diamantsteak“.

Volgens Gibson is dit echter niet de absolute perversie die populair is bij de mannen en vrouwen die zich vervelen bij standaard-zonden.

“Dat is niets nieuws. Als je iets verder onderzoekt, zul je ontdekken dat het een metafysisch, alchemistisch fenomeen is dat je achter de schermen in alle donkere periodes van de geschiedenis kunt vinden”.

“Het is een duistere, multidimensionale occulte kunst en praktijk die de afgelopen honderd jaar door geheime genootschappen is gebruikt voor sociale programmering en gedachtebeheersing en in onze tijd door Hollywood in Amerika tot een zenit is verheven“.

Bron:

Mel Gibson: Hollywood Is ‘Den Of Parasites’ Who ‘Feast On Blood Of Kids’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8645 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Mel Gibson: Hollywood is een ‘nest van parasieten’ die ‘bloed van kinderen souperen’

 1. Het verklaart misschien waarom ze zich zo aangetrokken voelen tot de duistere kanten van
  Afrika, voodoo
  Ik ben er niet bang voor, ik ken God

  Liked by 2 people

 2. Hier meer info over dit gruwelijk onderwerp:
  http://usa365.nl/bohemian-grove/

  Like

 3. Hi Merel, goed om van je te horen, je kent God, waarmee je hopelijk JHWH, de God van Abraham, Isaak en Jacob bedoelt, ons in Yeshua geopenbaard.
  Het is te bizar om te kunnen geloven wat Mel Gibson beweert en het geeft ook te denken dat hij pas zijn mond open doet als de leidinggevende criminelen dood zijn.
  Dat soort heldendom komt helaas vaker voor.
  Maar los daar van, ik vrees dat er op zijn minst iets van waar is en dat is al erg genoeg, inderdaad door de tijden heen in allerlei heidendom onderwezen.
  Shalom, wie JHWH kent en door Hem gekend is en leeft met Hem verbonden in en door Zijn komst als Yeshua, hoeft nergens bang voor te zijn inderdaad.
  Mag ik je vragen es te bellen ? Zie “contact” op tora-yeshua.nl
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Liked by 1 persoon

 4. DutchFrisian // december 6, 2018 om 13:54 //

  Amen, Ben! Jezus maakt vrij! Ik vind het zo fantastisch! Wie zoekt zal vinden, mensen! En wat Mel Gibson zegt; ik ben er vrij zeker van, dat zulke horror praktijken plaatsvinden in de wereld. Er zijn sowieso zoveel misleidingen tegenwoordig, gewoon verschrikkelijk. Blindheid. Oh ja, we wonen conform het Woord van God op een aardoppervlak.. vlak.. vlak.. 🙂 zeker weten, Gr. uit Friesland

  Like

 5. Hi Dutch Frisian, van harte eens.
  Maar: dat laatste zinnetje in je reacitie: je gaat toch niet suggereren dat je gelooft in een platte aarde hoop ik? Wat bedoel je er mee?
  Shalom
  Ben

  Like

 6. DutchFrisian // december 6, 2018 om 15:29 //

  Shalom, Ben. Jazeker wel! Ik weet dat veel wedergeboren christenen (en natuurlijk bijna iedereen) er niks van moeten hebben, maar ik ben overtuigd. NASA en de ‘globe’ is m.i. één en al leugen en bedrog! (google NASA logo serpent) Er is geen enkel echt bewijs van een ‘kromming’. ‘Ze’ houden ons allemaal voor de gek. 70% water – altijd ‘level’ (waterpas), voetenbank.., bodemloze put.. ieder oog zal Hem zien.. bovenop de berg zagen ze de hele aarde.. aarde is gefundeerd, onwankelbaar (draait dus sowieso al niet). Jesaja 40:22 cirkel, letterlijke vertaling is SCHIJF (platte cirkel ala pizza). Zie ook Amos 9:6 (amplified bible!). Maar goed, het is bijzaak, geen hoofdzaak 🙂 Gr. Martin (42)

  Like

 7. Oh dat verbaast me niets als je ziet wat voor zieke shit er uit Hollywood komt in de vorm van films dan moet je geestelijk wel behoorlijk gedegenereerd zijn .
  Laten we het zo zeggen alleen volledige psychopaten bedenken dat soort shit .
  En dat met kinderen offers etc bloed drinken en eten was me al bekend https://hslot4.wordpress.com/2017/03/20/hampstead-uncovered-pedogate-is-real/
  Overigens Mell Gibson werkt aan een opvolger van The passion of Christ.
  (Resurection)
  ik ga nooit naar de bioscoop maar voor deze zal ik zeker een uitzondering maken al is het maar om dat smerige zootje in hollywood een dikke middelvinger geven .
  Ik hoop dat ie echt kompleet binnenloopt net als de Passion die zeshonderdmiljoen opbracht 🙂

  Like

 8. Hi Dutch Frisian, wellicht kun je over die “platte aarde” nog es prive reageren via telefoon of mail (zie “contact” op tora-yeshua.nl) .
  Het is onder dit artikel “off topic” en voor niemand serieus te nemen, ik heb er al eerder iemand, een jurist n.b., over aan de lijn gehad, die zou wat op sturen, was uiteraard niet overtuigend.
  Voorlopig zeg ik dat het een onzinidee is , maar overtuig me van het tegendeel, als je dat zou willen.
  Die Bohemian Grove is ook zeer moeilijk te aanvaarden vanwege de zieke gruwelen, maar de geschiedenis leert ons gelijkwaardige gekte, dus dat maakt het waarschijnlijk en ook in de actualiteit zijn er diverse signalen geweest recent.
  Als je in onzin (platte aarde) gelooft, dan word je geloofsgetuigenis mbt het evangelie niet erg geloofwaardig, tenzij je je “onzin” kunt bewijzen als waarheid.
  Ik zie uit naar je info,
  Shalom
  Ben

  Like

 9. Von Puffelen // december 6, 2018 om 18:40 //

  Keanu Reeves over hollywood.
  http://archive.is/MNku5

  Like

 10. Heinrich Bartuleit // december 6, 2018 om 19:34 //

  Het zijn vnl joden die Hollywood beheersen, dat heeft Gibson eerder al eens gezegd en is daarvoor ook al uitgesloten. Die man is wakker. Joden hebben door de eeuwen heen kleine vnl jongetjes ontvoerd en geslacht! Deze groep extreme joden noemde Jesus de synachoche van Satan! Maar de jood komt overal mee weg, en verschuild zich achter de holocaust facade, daarmee chanteren ze ons, ook om hun eigen wandaden door de geschiedenis heen af te dekken! Rusland 1917 tot 1953, 60 millioen Russen afgeslacht door de door vnl joden geleide sovjetunie! Nu zitten zij ook weer achter de zg migratie, bv Soros, Barbara Spectre enz ook weer joden. We moeten de waarheit onder ogen zien en onze werkelijke vijand is!

  Like

 11. “De Jood” bestaat niet, er zijn net als in elk volk goede en slechte Joden. Dit soort opmerkingen is je reinste antisemitisme.
  Denk even na Heinrich, we zeggen ook niet dat alle Duitsers hetzelfde als Hitler zijn.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

 12. “De Jood” bestaat niet.
  Ja joh, natuurlijk, en “de moslim” bestaat ook niet.
  Het is juist dit soort politiek correcte kwats wat ons op de afgrond heeft gebracht.

  Like

 13. Hi Rommel,
  Ik pleit voor meer genuanceerd denken en weiger welke bevolkingsgroep over 1 kam te scheren.
  Iets anders is: alle aanhanger/leden van een ideologie, die kiezen voor nazisme, communisme,
  islam, etc. , die 3 wijs ik categorisch af wegens hun totalitair denken in de kern van hun leer.
  Mbt. het Jodendom, zover het zich uitstrekt naar dezelfde wereldoverheersing, geldt hetzelfde, maar dat dient dan wel bewezen te worden en als dit dan bestaat, moet dat ook gekwantificeerd worden.
  Elke zondagmiddag is er nu gedurende 6 weken op zondagmiddag een documentaire over het Jodendom, gemaakt door het NIK via EO uitgezonden.
  Een treurig beeld in geestelijk opzicht, massaal afwijzen van Yeshua ha Mashiach en fors invloed in bankwezen en media, dus daarin uiten zich ook de foute figuren, zoals Soros, Madov etc.
  Echter, de Tora leert als kern: JHWH liefhebben boven alles en de naaste als jezelf, uitspraak van Yeshua.
  Dus een prima “ideologie” en waar Joden dat fout invullen, zitten ze ook fout en kun je dat Joden, die wel Toragetrouw leven , niet aanrekenen.
  Die foute Joden zijn in de praktijk dan ook geen Joden, omdat ze zich veel te weinig of helemaal niets aantrekken van hun Tora.
  Maar wie nazi, moslim of communist is en dus volgens het “boekje” wil en moet leven, kun je wel degelijk verwijten dat men een kwalijk systeem aanhangt, zolang men zich als lid manifesteert en geen “ex” is geworden.
  De Bijbel als geheel is de beste norm en wijsheid ooit en levert alleen maar zegen op, mits juist begrepen en nageleefd, zoals Yeshua dat voorleefde in uitlegde en zoals altijd bedoeld.
  Mein Kampf, koran en Das Kapital/e.d., zijn foute bronnen, in de praktijk bij strikte naleving als zeer kwalijk bewezen.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

 14. Heinrich Bartuleit // december 6, 2018 om 19:34 //
  benkok // december 6, 2018 om 19:54 // en Rommel // december 6, 2018 om 20:16 //

  De reactie van Rommel is correct: “de Jood” bestaat niet, evenmin bestaat “de moslim” niet, noch “de Nederlander” en welke bevolkingsgroep je ook benoemt, die bestaat niet.

  Ik ben er niet van uitgegaan, dat zowel Heinrich als Rommel welke bevolkingsgroep dan ook over één kam scheren; dat kon ik in hun reactie namelijk niet ontdekken.

  Ben Kok pleit m.i. dan ook onterecht bij beide heren voor meer genuanceerd denken.

  Ben Kok zelf wijst “alle aanhangers/leden van een ideologie, die kiezen voor nazisme, communisme, islam, etc. , die 3 categorisch af wegens hun totalitair denken in de kern van hun leer”, maar waarop is die uitzonderingsclausule voor het Jodendom op gebaseerd in de direct opvolgende zin van uw reactie??
  En waarom zou die uitzonderingsclausule niet mogen gelden voor de moslim??

  Ik ben mij bewust, dat onze reacties off-topic zijn, omdat bovenstaand artikel slechts een flauwe weergave is van een gruwelijke realiteit, die alle normaal-menselijke verbeeldingskracht verre te boven gaat!

  Enige opheldering in ons discussiepunt over het denken over en daarmee omgaan met zowel “de Jood” als “de moslim” m.b.t. de Tora en de Koran, zou u misschien hier kunnen vinden:
  https://www.levensreis.nl/index.php/is-allah-ook-de-god-van-de-christenen/ en
  https://www.levensreis.nl/index.php/bestaat-zoiets-als-de-hel-of-vagevuur/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s