Nieuw

Man die aanslag op Geert Wilders wilde plegen, had “gruwelijke beelden” op zijn telefoon

Screenshot Echo tv.

De Pakistaan Junaid I., die ervan wordt verdachte een aanslag te hebben willen plegen op Geert Wilders, had op zijn telefoon ‘gruwelijke, bewerkte beelden’ van de Nederlandse politicus staan.

Dat meldt het Nederlandse gerecht in een rechtszitting vandaag tegen de man. Ook is de Nederlandse politie nog op zoek naar een persoon die samen met de Pakistaan reisde.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Man die aanslag op Geert Wilders wilde plegen, had “gruwelijke beelden” op zijn telefoon

  1. antiislamnu // december 5, 2018 om 21:40 //

    Like

  2. Die man moeten ze fotograferen en verplicht DNA en vingerafdrukken afnemen en dan terug sturen naar Pakistan…hoe haalt hij het in zijn achterlijke kop om onze redder te vermoorden?? Maar goed dat Geert zo goed beveiligd wordt anders waren wij verloren; hij is de enige hoop voor ons om het tij nog te keren…

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s