Nieuw

Joden vormen coalitie tegen Generation Identitaire – organisatie dreigt te worden verboden

Terwijl heel Frankrijk in de greep is van de gele hesjes, werken op de achtergrond diverse Joodse belangengroepen gestaag door aan een verbod op (in hun ogen) ‘extreemrechtse organisaties’.

Door: N. Arcist

Centraal staat de organisatie LICRA, in het Nederlands een afkorting voor Internationale Liga tegen Racisme en Antisemitisme. De organisatie, in 1928 opgericht door (((Pierre Paraf))), wordt vrijwel geheel gefinancierd door de Franse belastingbetaler.

Onder leiding van (((Thomas Trudigoz))), (((David Kimelfeld))) en Mario Stasi presenteerde Licra onlangs een manifest als startsein voor de bestrijding van ‘extreemrechts’ in Frankrijk. Op de korrel liggen onder andere de organisaties Generation Identitaire en Social Bastion. Licra roept de Franse overheid op deze groeperingen te verbieden.

De aanval op Generation Identitaire maakt deel uit van een wereldwijde Joodse campagne tegen nationalistische organisaties. Enkele maanden geleden bevestigde een woordvoerder van Facebook-directeur (((Mark Zuckerberg))) dat de pagina van Generation Identitaire was verwijderd wegens ‘haatzaaien’. Medewerkers van de (((Anti-Defamation League))) en het (((Southern Poverty Law Center))) adviseren diverse sociale media wat wel en niet toelaatbaar is.

Ironisch genoeg liet Generation Identitaire zich nooit negatief uit over Joden of Israël. Sterker nog, de groep zette zich in sommige gevallen zelfs in tegen antisemitisme. In de nasleep van het eerdere verbod op Social Bastion – dat wel kritisch is op Joodse invloed – zweeg Generation Identitaire.

En wat heeft het Generation Identitaire opgeleverd? Helemaal niets. Het is het zoveelste voorbeeld dat zwijgen over Joodse invloed niet werkt.

N. Arcist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

25 Comments on Joden vormen coalitie tegen Generation Identitaire – organisatie dreigt te worden verboden

 1. Raveltje // december 5, 2018 om 20:48 //

  Extreem links, extreem rechts is niet goed. Recht ligt in het midden, evenwicht. Maar je hoeft je land niet
  te laten vertrappen door andere culturen.

  Like

 2. Republikein // december 5, 2018 om 21:41 //

  Hangt een druppel aan me’n neus, haal jij hem er ff af, je staat er dichterbij dan ik.

  Like

 3. Joden zijn uitermate extreem nationalistisch, en daarmee dus de laatsten die nationalisme zouden mogen verbieden en/of tegenwerken.

  Dat tegewerken van natiestaten is verdacht,, waarom zou een land geen identiteit ( identitairen) mogen hebben?
  Leg uit?

  Onderzoek, zoek, en onderzoek, waarom de joden dat doen…waarom duwen de Joden muliti culti in elke blanke samenleving?
  Wat is hun agenda, wat is hun doel…?
  En waarom geen multi culti in Israel?

  Wakker worden mensen.

  Liked by 2 people

 4. MoslimMolen // december 6, 2018 om 02:41 //

  Wederom een anti-joods gebrabbel;
  deze site zou er goed aan doen om fake-shit als dit ‘ns goed te screenen.
  Deze lulkoek staat bol van leugens met gevaarlijke portee.
  SP & Gl als vrindjes van Israel?!
  Wake up vetdomme!

  Like

 5. @MoslimMolen // december 6, 2018 om 02:41

  SP of GroenLinks worden nergens in het artikel genoemd. Houd je bij de feiten.
  En het staat je vrij om het zelf eerst goed te screenen voordat je gaat brullen. Mocht je een leugen vinden, hoor ik het graag.

  Like

 6. bedonderde burger // december 6, 2018 om 08:46 //

  Wat bezielt deze idioten? Willen zij islam aan de macht? In dat geval kunnen ze weer een reisje met onbekende bestemming verwachten van hun IS broeders. Oh ja,dat is zo, als Israël valt en Joden overal worden aangevallen dan komt hun Messias! Marc lieve jongen, dat is wat veel Joden ook dachten in de periode vóór 1940 en waarom ook zelfs groepjes met name rijke Joden en vooral zionisten hebben meegewerkt aan de opkomst van Hitler en zijn barbaren. En is hij gekomen, die Messias? De realistische nationalisten zijn jullie vijanden niet maar de zionisten, de landverraders en de IS islamieten Ga eens op reis over de wereld, met name daar waar de radicale islam de macht heeft, huiver en schrik bij het zien wat dan je voorland is.

  Like

 7. Wachteres // december 6, 2018 om 09:19 //

  https://doorbraak.be/migratie-forum-joodse-organisaties-marrakesh/

  Forum Joodse Organisaties heeft voorbehoud bij Marrakesh
  27 november 2018 Pieter Bauwens

  ANTWERPEN—Het Pact van Marrakesh beroert de geesten, ook die van de ‘minderheidsgroepen’ in onze samenleving. Een daarvan heeft een duidelijke stelling ingenomen. ‘Het Forum der Joodse Organisaties (FJO) staat achter de geest van het zgn. Marrakesh Pact dat op 10 en 11 december a.s. in Marokko door de VN-lidstaten ondertekend moet worden. Helaas vertoont de tekst van het pact echter tal van tekortkomingen.’ Na het zalven komt het slaan, het FJO is bezorgd dat door het pact België ook antisemitische fundamentalistische moslims zal moeten toelaten, en dat kan niet de bedoeling zijn.

  Like

 8. bedonderde burger // december 6, 2018 om 09:19 //

  Was er in de periode na 1940 ook niet zoiets als de Joodsche Raad die stelde dat Joden rustig konden blijven waar ze waren, dat ze niet hoefden te vluchten laat staan onder te duiken, dat zij zich niet door praatjes (nu nep nieuws) moesten laten bang maken. Er kon met de Duitsers gepraat worden, hoor, er was helemaal niets aan de hand, geen reden voor paniek! We weten nu wat de Rosenmullers en Zuckerbergen van toen mede hebben aangericht.

  Like

 9. @bedonderde burger // december 6, 2018 om 09:19 //

  Exact.

  Like

 10. @Wachteres // december 6, 2018 om 09:19

  “Het Forum der Joodse Organisaties (FJO) staat achter de geest van het zgn. Marrakesh Pact dat op 10 en 11 december a.s. in Marokko door de VN-lidstaten ondertekend moet worden.”

  Maar liever niet voor hun toevluchtsoord Israël. Vreselijk hypocriet volk. Ik zal er geen traan om laten als ze straks door de ‘geest van het Marrakesh Pact’ geen stap meer buiten de deur durven te zetten.

  Like

 11. Wachteres // december 6, 2018 om 19:50 //

  Ik mag hopen dat je het over ‘linkse Joden’ hebt, Rommel.

  Die zijn allereerst links en dan ….. heel in de verte ….. ook nog Jood.

  Like

 12. Allemaal, Wachteres, overal, van Zweden tot Canada, hebben Joodse- organisaties en lobbygroepen hun steun uitgesproken voor het VN-migratiepact en zijn bovendien als Joden persoonlijk zwaar oververtegenwoordigd in NGO- en activistengroepen die derdewereldlanders helpen het westen te overspoelen. Maar dat is niet alleen van vandaag, als je in het Archief of Kalender duikt, kom je verscheidene artikelen tegen die je aantonen dat deze Joodse politiek al gedurende lange tijd bezig is.

  Like

 13. Wachteres // december 6, 2018 om 21:06 //

  Ik vind dat je generaliseert, Rommel. Er zijn honderen, waarschijnlijk duizenden Joden die al maken dat ze uit de EU wegkomen.

  Een goed voorbeeld is de directie van het Anne Frankhuis: Totaal verlinkst en pro-islam:

  https://www.nu.nl/binnenland/5613965/onderzoek-pvv-en-fvd-verspreiden-extreemrechtse-samenzweringstheorie.html

  Onderzoek: PVV en FVD verspreiden extreemrechtse samenzweringstheorie
  06 december 2018 11:29 Laatste update: 6 uur geleden
  451

  Uit onderzoek van het Verwey-Jonker Instituut, uitgevoerd in opdracht van de Anne Frank Stichting, blijkt dat extreemrechtse organisatie en extreemrechtse denkbeelden steeds meer ruimte in het maatschappelijk en politiek debat krijgen.

  Like

 14. Wachteres // december 6, 2018 om 21:16 //

  Ik vind dat je generaliseert, Rommel. Er zijn honderden Joden, misschien wel duizenden die al maken dat ze wegkomen uit de EU, omdat ze de bui zien hangen.

  Een voorbeeld van verlinkst zijn: de Anne Frank Stichting::

  https://www.nu.nl/binnenland/5613965/onderzoek-pvv-en-fvd-verspreiden-extreemrechtse-samenzweringstheorie.html

  Onderzoek: PVV en FVD verspreiden extreemrechtse samenzweringstheorie
  06 december 2018 11:29 Laatste update: 6 uur geleden

  Uit onderzoek van het Verwey-Jonker Instituut, uitgevoerd in opdracht van de Anne Frank Stichting, blijkt dat extreemrechtse organisatie en extreemrechtse denkbeelden steeds meer ruimte in het maatschappelijk en politiek debat krijgen.

  Like

 15. Dat er waarschijnlijk duizenden Joden al op weg zijn de EU te verlaten is natuurlijk een argument dat totaal niet mijn bewering van massale steun voor het VN-Pact en migratie naar het westen van Joodse- organisaties en lobbygroepen ontkracht, net zomin je voorbeeld van de directie van het Anne Frankhuis, integendeel, deze bevestigt eerder mijn positie.

  Like

 16. Wachteres // december 6, 2018 om 21:18 //

  Sorry, het staat er nu twee keer op. De eerste keer was het verdwenen.

  Like

 17. Wachteres // december 6, 2018 om 22:36 //

  Rommel, je kunt niet alle Joden de schuld geven, als er zich groepen Joden bij bepaale NGO’s voegen.

  Er zijn ook genoeg niet-Joden bij die organisaties, daarvan wil ik ook niet de schuld hebben.

  En hoeveel niet-Joden verraden ons land en volk en Europa.

  Linkse Joden zijn in Israël net zo gek als de linksen hier zijn.

  Dat hoor ik van Joden die net zo denken als wij.

  Like

 18. @Wachteres // december 6, 2018 om 22:36

  “je kunt niet alle Joden de schuld geven”

  Dat doe ik toch ook nergens? Je probeert een verdachtmaking in mijn schoenen te schuiven waar ik me nooit en te nimmer aan schuldig heb gemaakt, en ook nooit zal beweren. Voor mij zijn Joden niet één entiteit. Mijn aanklacht betreft Joodse- organisaties en lobbygroepen en de oververtegenwoordiging van bepaalde Joden. Niet alle Joden. Dat staat ook duidelijk in mijn reactie.

  Like

 19. Wachteres // december 6, 2018 om 23:08 //

  “Allemaal, Wachteres .. ” Ik maak niemand verdacht, zeker jou niet. ik reageere op wat je schreef ..

  Like

 20. Allemaal ja. Iedereen met een beetje kennis voor begrijpend lezen zou bij de verdere leescontext doorhebben dat ik daarmee de navolgende aangeduide groepen bedoel.

  “Allemaal, Wachteres, overal, van Zweden tot Canada, hebben Joodse- organisaties en lobbygroepen…. ”

  En nu heb ik er weer genoeg van om op onzinnige betichtingen te reageren, ik heb nog wat werk op stapel liggen.

  Like

 21. Wakkere Joost // december 7, 2018 om 00:01 //

  Ook dit verbaast me niks
  Het begint er op te lijken dat ze ons willen uitroeien met
  die spelletjes die ze spelen.Maar ons einde betekend ook
  hun einde.Tegen de Arabier en van links hoeven ze niks te verwachten
  want die willen zo en zo het einde van Israël en de joden.
  Vanwege de Palestijnen etc.
  Er worden hele vuile spelletjes gespeeld.

  Like

 22. shlomoshe // december 7, 2018 om 01:29 //

  Like

 23. shlomoshe // december 7, 2018 om 01:34 //

  Halfwerk en een eigen wil is niet goed genoeg volgens sommige zetbazen.
  En als aanvullende argumenten ‘onvoldoende’ effect hebben, zijn we uitgepraat.

  Like

 24. @Wachteres // december 6, 2018 om 21:16 //

  Pennings is zó geobsedeerd met islam, dat hij niet zal (willen) zien wie er achter de immigratie-agenda zitten.

  Tussen Hooton en Morgenthau mag je ook nog het Kaufmann-plan dat opriep tot de vernietiging van alle Duitsers invoegen.

  Die eerste vier plannenmakers waren geen islamieten, Kalergi was zelf mixed-ras en had 3 joodse vrouwen, Hooton sprak voor zijn leermeester Boas, die wel tot het uitverkoren volk behoorde, en Kaufmann en Morgenthau is duidelijk. De rest van de plannen borduren voornamelijk voort op een agenda die al lang was ingezet.

  Like

 25. Wachteres // december 7, 2018 om 13:33 //

  Bedankt Fubar. Van de meeste plannen was/ben ik op de hoogte.

  Ik vind het vrij zinloos om van bepaalde mensen het Joods-zijn te benadrukken om evidente redenen. De Joden zijn al genoeg zwart gemaakt en de moslims zitten er op te wachten.

  Het is al erg genoeg dat zoveel Joden weer moeten maken dat ze wegkomen

  In NL zijn het de linkse Joden die voor de islam opkomen, net als de linkse niet-Joden.

  In Amerika idem dito en in Zweden [of waar dan ook] zal het niet anders zijn.

  Jood of niet-Jood; links verraadt ons land en Europa.

  Dat was het enige wat ik duideijk wilde maken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s