Nieuw

Het is uitgelekt wie er achter de Franse opstand zit

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Het is uitgelekt wie er achter de Franse opstand zit

 1. Ha ha ik denk het niet.

  Like

 2. Uiteraard! Who else?

  Like

 3. Wim Vreeswijk // december 5, 2018 om 21:30 //

  Wie zit er dan achter ?

  Like

 4. @Wim, Blijkbaar de man op het paard whahahahaha

  Like

 5. Leuk

  Liked by 1 persoon

 6. syberspees // december 6, 2018 om 00:17 //

  Hoe doet die man dat toch?

  Like

 7. paulzwueste // december 6, 2018 om 16:49 //

  Geweldige foto!

  Like

 8. Raymond Kalle // december 7, 2018 om 07:17 //

  Is wel heel makkelijk van die EUssR creeps. Gewoon Putin de schuld geven. Ik kan het ook niet uitsluiten dat de KGB er een kleine rol in speelt, beetje ondersteunen. De ware schuldige zijn echter de EUssR, Merkel en Macron zelf. Het opnemen van zoveel gelukszoekers is niet te betalen en zorgt voor ontzettend veel onvrede. Putin lacht zich dood, hij denkt, ik hoef helemaal niets te doen, die domme idioten die massaal migranten hier binnenhalen doen genoeg. Enige dat Rusland nu hoeft te doen is ervoor te zorgen dat de Post EUssR regeringen goed gezind zijn met Rusland.

  Like

 9. @Raymond Kalle

  Het was een geintje, joh, die foto 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s