Nieuw

Google en Facebook kelderen op de beurs – kunnen binnen een paar decennia weggevaagd zijn

© Pixabay

Volgens gegevens van het Pew Research Center heeft elke vierde Amerikaan de Facebook-app in zijn mobiele telefoon verwijderd en steeds meer mensen verliezen vertrouwen in de grote technische bedrijven.

Tijdens het najaar zijn een aantal grote technologiebedrijven op de beurs bergafwaarts gegaan – in iets minder dan twee maanden tijd verloren Facebook, Apple, Amazon, Netflix en Google 575 miljard dollar.

De kritiek gaat uit van het wantrouwen dat men heeft voor de behandeling van de sociale media- bedrijven van gebruikersgegevens, maar ook dat het niet nodig is om actief te zijn op alle platformen.

Sommige onderzoekers geloven dat de grote technologiebedrijven die vandaag de dag het netwerk domineren, over 20 jaar verdwenen kunnen zijn.

In juni gaf 42 procent van de Facebook-gebruikers aan dat ze hun gebruik van het platform hadden verminderd. Een paar maanden eerder, in maart, gaf 74 procent aan het platform dagelijks te bezoeken, waarvan 51 procent meerdere malen per dag.

Volgens gegevens van het Pew Research Center heeft elke vierde Amerikaan de Facebook-app op zijn mobiele telefoon verwijderd en steeds meer mensen verliezen vertrouwen in de grote technische bedrijven.

Bron:

Techgiganter faller på börsen efter växande misstro
Americans are changing their relationship with Facebook

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8504 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Google en Facebook kelderen op de beurs – kunnen binnen een paar decennia weggevaagd zijn

 1. Republikein // december 5, 2018 om 01:21 //

  Gebakken lucht volgens Moody’s.

  Like

 2. Republikein // december 5, 2018 om 01:22 //

  Reuters moet ook bezuinigen.

  Like

 3. Republikein // december 5, 2018 om 01:25 //

  Bezos vlucht naar Nederland.

  Like

 4. Arnold Schipper // december 5, 2018 om 08:27 //

  Ik heb zoveel rust want ik heb die zaken niet, HEERLIJK en mis ze ook niet, kan het iedereen aanraden.

  Liked by 1 persoon

 5. We worden voor “ZOT” versleten door “RIJK & MACHTIG” en worden als er niemand ingrijpt kapot gemaakt. Onze stem (plebs – klootjesvolk) hebben we nooit gehad…ook dat was slechts schijn !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s