Nieuw

Geen gemeenschappelijk migratiebeleid in de EU vóór de verkiezingen van volgend jaar

Rond de jaarwisseling is de uiterste datum verlopen voor het zogeheten asielpakket waarin de EU-landen overeenstemming zouden moeten bereiken over een gemeenschappelijk migratiebeleid. Tijdens een persconferentie op dinsdag merkte EU-commissaris voor migratie Dimitris Avramopoulos echter op dat men voor de EU-verkiezingen in mei volgend jaar niet meer bijeen zal komen.

De strijd is al lange tijd aan de gang en altijd traag geweest – terwijl landen als Zweden en Duitsland willen worden ontlast en andere EU-landen willen dwingen deel te nemen aan de “verantwoordelijkheid”, is er geen enkel ander land dat die richting op wil gaan.

De EU Commissie had eerder ervoor gekozen om alle EU-landen te forceren om migranten bij een nieuwe migrantencrisis op te vangen; maar in plaats van verder te gaan met de zeven wetsvoorstellen, wil Avramopoulos er nu uit breken en dat men de overeengekomen wetsvoorstellen goedkeurt.

– Wij willen dat de vijf overeengekomen wetsvoorstellen nu worden afgerond en de onderhandelingen over de overige twee door gaan, aldus Avramopoulos.

En in afwachting van de twee laatste wetgevingsvoorstellen roept Avramopoulos op tot een tijdelijke oplossing, wat betekent dat zoveel mogelijk landen vrijwillig migranten ontvangen die in het Middellandse Zeegebied zijn opgepikt.

Bron:

Ingen uppgörelse om gemensam migrationspolitik i EU inför nästa års val

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s