Nieuw

Duitse overheid zou een folder gefinancierd hebben waarin kinderen aangemoedigd worden hun ‘rechtse’ ouders te bespioneren

Natuurlijke genderrollen worden afgeschilderd als een rechtse eigenschap

Het Bondsministerie voor Gezinszaken in Duitsland is ervan beschuldigd een brochure voor kleuterleidsters te hebben gefinancierd die kinderen aanmoedigt om hun “rechtse” ouders te bespioneren.

De 60 pagina’s tellende handleiding werd geproduceerd door de in Berlijn gevestigde Amadeu Antonio Foundation (AAS), een waakhondorganisatie die racisme en haatzaaierij aanpakt. Het werd medegefinancierd door het gezinsministerie, een kabinetsministerie van de Bondsrepubliek Duitsland.

Het document biedt leerkrachten advies over situaties zoals: “Hoe ermee om te gaan wanneer leerkrachten of ouders anti-vluchtelingen of racistische uitspraken doen voor kinderen, of rechtstreeks vluchtelingenkinderen of ouders aanvallen?

BILD, de grootste Duitse krant, zei dat het handboek een trainingsgids was voor het rekruteren van kinderen als mogelijke “informanten” tegen hun eigen ouders, terwijl de rechtse partij AfD zei dat de NGO “Stasi-methoden” gebruikte om kinderen in spionnen te veranderen.

Een specifieke beschrijving van twee kinderen van wie de ouders vermoedelijk tot een lokale rechtse groep behoorden, was bijzonder verontrustend, omdat kinderen die een natuurlijke genderrol aannamen als een “rechtse” eigenschap werden afgeschilderd.

“Het meisje draagt jurken en vlechten, ze wordt aangemoedigd om thuis te werken, terwijl de jongen te maken krijgt met sterke fysieke uitdagingen en oefeningen”, aldus de handleiding, alsof dat een slechte zaak is.

De AAS ontkende dat het dergelijke kenmerken als “rechtervleugel” had afgeschilderd, alvorens te klagen over het ontvangen van honderden “haatdragende telefoontjes” van verontwaardigde Duitsers in reactie op het verhaal.

Zoals we eerder rapporteerden, terwijl NGO’s erop gebrand lijken om “rechtse” ouders te bespioneren, worden kinderen op Duitse scholen meer en meer blootgesteld aan de islam als onderdeel van de nieuwe “diverse” agenda van het land.

Vorige maand werden Duitse schoolmeisjes in Lünen gevraagd om hoofddoeken te dragen als onderdeel van een sociaal experiment om te testen of Duitse burgers racistisch tegenover hen zouden zijn.

Intussen is het pesten van niet-islamitische Duitse kinderen in migranten scholen een enorm en groeiend probleem.

Infowars >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Duitse overheid zou een folder gefinancierd hebben waarin kinderen aangemoedigd worden hun ‘rechtse’ ouders te bespioneren

 1. Raveltje // december 5, 2018 om 20:38 //

  Kinderen zijn weer de dupe.

  Like

 2. Aso kleuterleidster die ook lekker meedoen. Zulke kinderen gaan de maatschappij ziek maken op den duur zo laag van hun en merkel ze denk ze kan alles doen en laten.

  Like

 3. Dit zijn pure praktijken van dictaturen.

  Like

 4. Ze kunnen beter oproepen tot het bespioneren van extreem linkse ouders. Onder andere de RAF was volgens mij niet rechts maar ultra links.

  Like

 5. Ik dank God dat ik geen moslim ben
  Ik dank God dat ik geen duitser ben

  Like

 6. MoslimMolen // december 6, 2018 om 02:35 //

  Het Merkelwijf in d’r nopjes:
  een actie die ze in DDR tijden ook zou toejuichen, en mogelijk plannen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s