Nieuw

Snelheidscontrole in Zuid-Afrika

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8506 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Snelheidscontrole in Zuid-Afrika

 1. Meestal met een man of acht. Gezellig zittend op campingstoeltjes zie je ze al vanuit de verte. Het berust op taakverdeling. De één kan een beetje lezen, de ander een beetje schrijven. En na één constatering twee uur rust. En zo wisselen ze elkaar af.

  Like

 2. trebor2110 // december 5, 2018 om 19:37 //

  Zo had me oom jaren geleden op Curacaou ook te maken met een alcohol controle , hij zei ik wil wel blazen maar dan moeten jullie ook blazen , nou dat gebeurde dus niet want wat bleek die politie had zelf ook een klein feestje gehad en waren zelf dus ook niet alcohol vrij .
  Dit alles gebeurde in het papiaments waardoor je al een streepje mee heb als je ze in hun eigen taal aanspreekt en een vrolijke bui beetje lachen en dollen .
  Dat krijg je in Nederland niet voor elkaar .

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s