Nieuw

Jaarlijks emigreren meer dan 1 miljoen mensen uit Duitsland

Uit de statistieken van “Statistics Portal” blijkt dat het aantal emigranten dat Duitsland verlaat sinds 2016 sterk is gestegen. Het jaar waarin de migratiecrisis zijn hoogtepunt bereikte. Terwijl het aantal emigranten in 2013 iets minder dan 800.000 bedroeg, is het in 2016 gestegen tot ongeveer 1.365.200. Bijna 1,4 miljoen mensen verlieten het land in 2016, een jaar nadat bondskanselier Merkel de grenzen opende.

Reeds in 2015 bereikte de emigratie een hoogtepunt van bijna 1 miljoen mensen. De belangrijkste reden voor deze ontwikkeling was de massale immigratie van overwegend Arabische en Afrikaanse jonge mannen, die leidde tot een overbelasting van de sociale diensten, rechtsstatelijke en personele veiligheidsstructuur in Duitsland. Vooral Duitsers met een hoog opleidingsniveau emigreren steeds meer.

Waar in het verleden de redenen voor emigratie vooral de hoop op een beter leven of een betere baan waren, zijn het sinds 2015 de politieke en sociale ontwikkelingen die de Duitsers ertoe hebben aangezet het land te verlaten. Uit persoonlijke interviews met emigranten is gebleken dat zij niet verwachten dat de situatie in Duitsland in de nabije toekomst zal verbeteren.

Zij zien Duitsland voor dramatische veranderingen staan als de immigratie uit moslim- en Afrikaanse landen niet wordt stopgezet. Volledige buurten zijn al veranderd. In 2015 emigreerden immers meer dan een miljoen migranten naar Duitsland, wat niet zonder gevolgen bleef. Het VN-migratiepact, dat de bondskanselier zelf op 11 december 2018 in Marrakech zal ondertekenen, zal het demografische beeld in Duitsland waarschijnlijk nog ingrijpender veranderen.

Veel Duitsers voelen zich onzeker door de massale migratie en vrezen de toename van geweld, islamisering, verlies van levensstandaard en cultuur. Van de federale regering kan niet langer worden verwacht dat zij de immigratie afremt en maatregelen neemt tegen de toenemende verarming van het land. Het migratiepact heeft nu echt de deuren wijd opengezet.

Bron:

Über 1 Million Menschen wandern jährlich aus Deutschland aus

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Jaarlijks emigreren meer dan 1 miljoen mensen uit Duitsland

 1. Je kan het volk jennen, maar hen niet tegen houden.
  Waarschijnlijk ook net wat de globalisten-agenda voorzien had.

  Like

 2. Uit Nederland vertrekken er 150.000 per jaar naar elders op de wereld. Ik ben daar één van !

  Liked by 1 persoon

 3. Jack vanderVeen // december 5, 2018 om 09:43 //

  Ik was, zonder het te weten, het onheil reeds voor.
  Nu 17jaar geleden ben ik mijn tentakels gaan uitsteken en heb mij uitstekend kunnen nestelen in het zogenaamde hol van de leeuw.
  Jammer dat mijn opstallen in Nederland nog in verhuurde staat verkeren en ik dat niet zomaar kan veranderen, anders zou ik nu per direct ook daarmede breken. Alleen de OZBelasting, daarvan kan ik hier fantastisch eten en drinken het hele jaar door.

  Merkel lacht in haar geniepige knuistjes, want 1miljoen eruit en 1,5miljoen erin maakt wel het verschil van 2,5 miljoen potentiële democraten stemmers straks.

  Like

 4. Jack, wat bedoeld u met in het hol van de leeuw?
  Is toch schandalig dat Duitsers weg gaan voor al die nieuwelingen, maar ja dat is juist was Merkel wil
  1 groot Arabisch, Afrikaans land worden
  ik wil ook weg maar ik weet niet hoe en heb er ook de financiele middelen niet voor

  Like

 5. Kaufman en Hooton bereiken snel hun doel. “Germany must perish”. Fijn dat ik daar naast woon…Weer snel mijn cursus Spaans oppakken en naar Z-Amerika vertrekken.

  Like

 6. Wij gaan ook weg en niet voor het land op zich maar wel voor de plannen van deze verraders regering.
  Dan mogen ze islam gaan besturen, ze denken echt dat dat zal kunnen, ze vergeten dat de islam geen blanke leiders accepteren dus ook hen wacht de koppensneller.
  Einde van een cultuur van een oud continent dat door snobistische gekken bewust kapot wordt gemaakt.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Jaarlijks emigreren meer dan 1 miljoen mensen uit Duitsland | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s