Nieuw

Farage: De VN-overeenkomst is bedoeld om alle kritiek op immigratie te verbieden

"Deze overeenkomst is een poging van de Verenigde Naties om alle kritiek op massa-immigratie om te zetten in iets dat als crimineel moet worden beschouwd"

De VN-migratieovereenkomst kan worden gebruikt om alle kritiek op immigratie uit de derde wereld te verbieden. Dit zegt de voormalige Ukip leider Nigel Farage in een interview met Fox News. – Ze willen het bekritiseren van massa-immigratie crimineel maken, zegt Farage.

Fox News-programmaleidster Laura Ingraham neemt in haar programma notitie van het commentaar van het Nederlandse EU-parlementslid Marcel de Graaff op de VN-migratieovereenkomst.

Volgens De Graaff kan het akkoord leiden tot criminalisering van kritiek op  immigratie en de sluiting van immigratie-kritische media.

Nigal Farage constateert in het interview met Fox dat de VN van migratie een “mensenrecht” probeert te maken.

– Men wil ook illegale immigratie legaal maken door iedereen die zich tussen landen wil verplaatsen te definiëren als ‘vluchteling’. In principe gaat het erom dat we allemaal wereldburgers worden, zegt Farage.

Veel regeringen zullen de overeenkomst ondertekenen zonder hun burgers te hebben geraadpleegd, vervolgt hij.

De voormalige Ukip-leider is er echter van overtuigd dat het meest zorgwekkend over de overeenkomst de passage is die betekent dat immigratie-kritische media niet mag worden ondersteund.

– Daar staat duidelijk dat het zich om media handelt die ‘intolerant’, ‘xenofoob’ of ‘racistisch’ zijn in hun kritiek op massale immigratie, constateert hij.

– Wanneer je dat soort karakterisering gaat gebruiken, is de volgende stap dat mensen kunnen worden gedefinieerd als schuldig aan haatdelicten, volgens Farage.

– Deze overeenkomst is een poging van de Verenigde Naties om alle kritiek op massa-immigratie om te zetten in iets dat als crimineel moet worden beschouwd, zegt Nigel Farage.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Farage: De VN-overeenkomst is bedoeld om alle kritiek op immigratie te verbieden

 1. Dus een aantal flapdrollen, die denken dat ze kunnen doen wat ze willen, bepalen voor ons wat we wel of niet mogen zeggen. Stelletje linksgekkies. Ik zou wel eens willen weten hoe de wereld eruit had gezien als de in de VS alleen maar democraten aan de macht waren geweest? Één grote puinhoop waarschijnlijk.

  Liked by 1 persoon

 2. Linksgekkies ?

  Het zijn rechtsgekkies hoor !

  Banken en multinationals.

  Liked by 1 persoon

 3. Het meerendeel van het Nederlandse volk wil dat er naar hen geluisterd wordt, maar de corrupte kleptocratie o.l.v. Rutte wil absoluut geen gehoor geven aan de grieven van het volk, en zo rommelen zij op Rutteiaanse wijze zonder achterom te kijken Nederland naar de islamitische hel.

  Liked by 1 persoon

 4. Jack vanderVeen // december 5, 2018 om 09:12 //

  Voorzitter VN-raad:
  María Fernanda Espinosa

  Voorzitter VN mensenrechten Raad: Saoedi-Arabië

  Allemaal van de betrouwbare landen waar corruptie geen rol speelt en blanken- en christenhaat niet bestaat.

  Waar maken we ons druk over?
  Vertrouw op de goede bedoelingen met ons van de VERENIGDE NATIES.

  Drukmaken is voor later.
  Laten wij hier sterk zijn en samen bidden

  AMEN!!!!!!!

  Liked by 1 persoon

 5. De anderen gaan over ons bepalen wat we moeten denken, en wat we niet mogen denken? Wie denken ze wel niet dat ze zijn?

  Liked by 2 people

 6. Gisteravond eindelijk het Migratiedebat Marrakesh. Zieligheid en triestheid alom. De Stas stelde botweg dat je van migranten niet kritisch mag vaststellen wat het land van herkomst, de naam en de geboortedatum is en hoe ze hier zijn gekomen. Wel wordt op grond hiervan een paspoort verstrekt waardoor de migrant weer een identiteit heeft. Daarmee kan hij/zij teruggestuurd worden naar het land van herkomst.
  Welkom in de parlementaire Kleuter-poppenkast voor Volwassenen.

  Liked by 2 people

 7. Von Puffelen // december 5, 2018 om 12:18 //

  https://ec.europa.eu/info/law/cross-border-cases/judicial-cooperation/types-judicial-cooperation/european-arrest-warrant_en#fairtrials

  Nog een aardige tool voor de eu globalisten, het eaw.
  Hiermee kan iedereen aan elk europees land worden uitgeleverd, ook al ben je er nog nooit geweest.
  Een perfecte manier om van lastige figuren af te komen.
  Door bv uitspraken te doen die in je eigen land niet maar in een ander land wel strafbaar zijn is je eigen land verplicht om je uit te leveren en kan er op je spullen beslag worden gelegd.

  Like

 8. marhammed // december 5, 2018 om 19:13 //

  Zie Ik daar veel gelijkenissen met het totalitaire communisme ?

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Marrakesh: het bewijs van de totale onbekwaamheid van onze politieke elite | Nageltjes

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s