Nieuw

Duitsland: Asielzoeker slaat biddende priester dood met metalen kruis

© Pixabay

Lois Sindbad, een 27-jarige asielzoeker uit Kameroen, heeft bekend dat hij de 54-jarige pastoor Alain-Florent Gandoulou, die zelf uit Congo komt, tijdens zijn gebed in Berlijn op 22 februari heeft vermoord.

In eerste instantie sloeg hij de man met een metalen kruis en duwde daarna een paraplu door zijn keel. Het slachtoffer stierf door een ernstig hoofdtrauma.

De dader kwam als vluchteling in 2014 in Duitsland aan en beweert een christen te zijn, maar gelooft in hekserij en demonen. Volgens zijn verhaal zou een demon die zijn broer al bezeten had en ook in Duitsland woont, zijn lichaam hebben overgenomen.

Door dit alles bang geworden zocht hij hulp bij zijn slachtoffer. Naar verluidt verdedigde de pastoor zichzelf niet, maar riep hij tijdens de dodelijke aanslag in het Duits om hulp

Na zijn arrestatie is Lois Sindbad in een gesloten psychiatrische inrichting geplaatst. Het proces wordt de komende weken voortgezet.

Bron:

Refugee beats praying priest to death with metal cross in Germany

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8645 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Duitsland: Asielzoeker slaat biddende priester dood met metalen kruis

 1. Duchesne // december 4, 2018 om 20:37 //

  Hahaha…culturele verrijking ten top !!! Fantasie wereld van een waan denkbeeld ontmoet mafklapper wereld van collega waan denkbeeld wereld…….

  Ik mis de sekte des doods in dit plaatje…ach, morgen weer een dag…

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // december 4, 2018 om 20:39 //

  Je zou het bijna als goede daad kunnen classificeren…

  Liked by 2 people

 3. Jack vanderVeen // december 5, 2018 om 09:36 //

  Ik moest verder scrollen na de regel “door zijn keel. Het slachtoffer stierf door een ….”
  Doch las ik in gedachten reeds verder en verwachtte als vervolg :”rectale darmperforatie!” Bleek ik het verdorie mis te hebben.
  Want terwijl die priester bezig was met de paraplu trachten uit zijn strot te verwijderen (lukt nooit) had deze mongool uit Congo de kans van zijn leven.

  Like

 4. Claudia M. // december 5, 2018 om 18:16 //

  Het is ook niet vreemd dat landen van herkomst dit soort psychopaten niet terug wil, maar wat moeten wij er [zware censuur] toch mee?

  Like

 5. In een gesloten inrichting,hij moet dus gewoon binnen de grenzen van Duitsland blijven .

  Like

 6. Het wordt tijd dat we wapens gaan dragen maar dat had de politiek ook al door en vonden een paar jaar geleden snel preventief fouilleren uit om je juridisch te slopen als je je wil verdedigen tegen gestoorden uit het midden-oosten of voodogekken uit donker Afrika. Dit is toch niet meer te bevatten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s