Nieuw

Franse regering probeert de opstand te stoppen door de belastingverhogingen des doods een half jaar uit te stellen

De Franse regering probeert de opstand te stoppen door een aantal belastingverhogingen uit te stellen, om ze dan na een half jaar alsnog door te voeren.

Je moet als volk wel dom zijn om daar in te trappen, maar het kan verkocht worden als dat men eindelijk een beetje toegeeft aan de eisen. Ook geen woord over het terugdraaien van de belastingverlaging voor de rijken.

Reuters:

De Franse regering heeft dinsdag de geplande verhoging van drie belastingen op brandstof voor een periode van zes maanden opgeschort met ingang van 1 januari als reactie op nationale protesten tegen hoge pompprijzen en levensonderhoud, heeft premier Edouard Philippe aangekondigd.

Er is niet echt een organisatie of een leiding bij de gele hesjes, maar hier staan wel een aantal eisen:

Grote bedrijven (McDonalds, Google, Amazon, Carrefour [Franse supermarkt], etc.) moeten grote betalingen(belasting) doen en kleine bedrijven moeten kleine betalingen(belasting) doen.

Elke gekozen vertegenwoordiger zou het gemiddelde salaris moeten hebben. Hun transportkosten zullen worden gemonitord en vergoed als ze gerechtvaardigd zijn. Recht op een restaurantticket en betaalde vakantie.

Bescherm de Franse industrie. Verbied bedrijfsverplaatsingen. Het beschermen van onze industrie betekent het beschermen van onze knowhow en banen.

Beëindig het bezuinigingsbeleid. Stop met het betalen van rente op de schuld die onwettig wordt verklaard en begin de schuld terug te betalen zonder geld van de armen af te nemen en ga op zoek naar de 80 miljard die door fiscale fraude ontbreken.

De oorzaken van gedwongen migratie moeten worden aangepakt.

Asielzoekers moeten goed worden behandeld. We zijn hun huisvesting, veiligheid, voedsel en onderwijs voor minderjarigen verplicht. Samen met de VN werken aan het openen van opvangkampen in veel landen over de hele wereld, in afwachting van het resultaat van de asielaanvraag.

Degenen aan wie het recht op asiel wordt ontzegd, moeten worden teruggestuurd naar hun land van herkomst.

Er moet een echt integratiebeleid ten uitvoer worden gelegd. Wonen in Frankrijk houdt in dat men Frans wordt (Franse taallessen, lessen in de geschiedenis van Frankrijk, lessen in de geschiedenis van Frankrijk en lessen in burgereducatie met certificering aan het eind).

Verbod op de verkoop van goederen die aan Frankrijk toebehoren (dammen, luchthavens, enz.)

Aanzienlijke middelen voor justitie, politie, politie, gendarmerie en het leger.

Populaire referenda moeten deel gaan uitmaken van de grondwet.

Pensioen bij 60 jaar.

Het vervoer van goederen per spoor bevorderen.

Belasting op stookolie en kerosine voor de scheepvaart.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Franse regering probeert de opstand te stoppen door de belastingverhogingen des doods een half jaar uit te stellen

 1. paulzwueste // december 4, 2018 om 17:50 //

  Ik ga er gemakshalve van uit dat die Macron zich hierbij zèlf heeft opgeheven…!!!

  Like

 2. tim pietersen // december 4, 2018 om 22:15 //

  nah, die heeft voldoende steun………….

  Liked by 1 persoon

 3. Het is by far nog niet hard genoeg om een repressief regime omver te werpen.

  Zie het als een eerste poging.

  Er zullen nog vele volgen.

  Het is goed dat de eerste stap gezet is.

  Hopelijk zijn we nog op tijd.

  Like

 4. In ieder geval hebben een zooi fransen nog een beetje lef

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s