Nieuw

CIA voorspelde reeds in 2008 een burgeroorlog in Europa

Geheime dienst verwacht blijkbaar burgeroorlog in Duitsland en Europa

Reeds in 2008 schreef de CIA een interne analyse die de toestand van een burgeroorlog in Duitsland en de Europese steden voorspelde.

Volgens de prognoses van de CIA zou Duitsland uiterlijk in 2020 niet langer bestuurbaar moeten zijn en zou Europa volledig gedestabiliseerd moeten zijn. Voormalig CIA-directeur Michael V. Hayden ziet de redenen voor de burgeroorlogachtige omstandigheden in een verval van normen, toenemende islamisering, massale werkloosheid en een gebrek aan integratiebereidheid van migranten:

“De Europese landen herbergen nu al grote parallelle samenlevingen en moeten in de toekomst een bijzonder sterke groei van de moslimbevolking verwachten, terwijl het aantal autochtone niet-moslims zal krimpen met dalende geboortecijfers. De sociale integratie van migranten zal voor de meeste gastlanden een grote uitdaging vormen en het potentieel voor onrust en extremisme zal blijven toenemen”.

De Washington Post deed in 2008 verslag van deze studie. Niemand was er destijds in geïnteresseerd. De profetie werd afgedaan als paniekzaaierij. Alternatieve media die erover berichtte, werden gepresenteerd als samenzweringstheoretici. Vandaag zijn we echter al heel dicht bij de realisatie van deze voorspelling. In veel woonwijken en steden in Duitsland en Europa zijn er al “no-go gebieden”. Er gaat nauwelijks een maand voorbij zonder berichten over onrust en gewelddadige rellen van migranten-bendes in Europa.

Bron:

Geheimdienste erwarten offenbar Bürgerkriege in Deutschland und Europa

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on CIA voorspelde reeds in 2008 een burgeroorlog in Europa

 1. Met dank aan de socialistische regeringen is deze voorspelling bijna waarheid aan het worden. De socialistische kiezers zien het gevaar niet en uitkeringstrekkers zullen sowieso socialisten kiezen uit zelfbehoud. Als ik zie dat partijen als GL nog zoveel stemmen kunnen vergaren zie ik de toekomst somber in. Wat zijn er toch ontzettend veel domme, domme mensen in (west) Europa.

  Liked by 2 people

 2. Onderstaand wordt een interessante stelling op tafel gebracht. Mijn vermoeden is dat het niet ver bezijden de waarheid is:
  https://www.infowars.com/the-new-world-order-wants-the-new-world-order-to-fail-order-out-of-attacking-the-new-world-order/

  Like

 3. Heeeeel erg eng europa wordt derde wereld land. Kan niet naar mars.

  Like

 4. Het Spanje van Ferdinand en Isabella had een uittekende oplossing voor een soortgelijk probleem dat destijds speelde.

  Like

 5. Duchesne // december 4, 2018 om 21:20 //

  Nou ja, dit scenario kon iedereen die even helder nadacht ook zien….je zou denken dat6 politici dingen juist beter zagen dan de gemiddelde mens en zo volk en land door wilde zeeën en klippen loodsten, maar ze steken de boot elk en flikkeren iedereen die de juiste koers wel wil varen in de afgelopen decennia overboord.
  En zo werden de Centrum Democraten afgeserveerd met laster, geweld en bedreiging, werd de LPF eerst letterlijk kop dood gemaakt en toen liefdevol gesloopt voor het oog van de camera’s., en daarna kwam de PVV, waarvan ik nog steeds in tweespalt ben of het gedirigeerde oppositie is of een soort reserve team voor als men een strakkere koers wil varen, een soort bondgenoot in de schaduw als de reguliere bondgenoten te labiel of te hebberig worden….

  Hoe het ook is, Europa en wij dus ook zijn naar de klote geholpen en zelfs de poorten hermetisch dicht maken zal niet meer uitmaken.
  Er zijn nu groepen geïmporteerd die meer belang hebben bij plundering en criminaliteit dan bij participatie en aanpassing.
  De vorming van zeer slagvaardige etnisch misdadige groepen die verbinding hebben in sektarisch “geloof” maakt het tot een openlijk vijandig leger binnen de landsgrenzen.
  Leg daar nog het moorden naast in naam van de sekte en de bescherming van deze lieden door een deel van onze eigen politieke machthebbers om hun motiverende fantasieën en complexen en je hebt een cocktail van ellende die willens en wetens is gecreëerd.

  En zo kun je al een redelijk beeld van de toekomst schetsen, met misschien een paar jaar naast het fenomeen burgeroorlog, maar dat is het. Enkel een enorme machtswisseling incluis dito schoonmaak in de semi overheid kan nog enig heil brengen, maar slachtoffers gaan vallen. Dat doorlopend spoor is door onze mensenvrienden al ingeslagen en de trein raakt de stootblokken.
  Wil Europa overleven als gebied dat ontwikkeling, cultuur en menselijkheid hoog heeft staan dan zal Europa eerst de ladder af moeten en menselijkheid en mens zijn moeten herdefiniëren, en hetgeen niet in dat plaatje pas ook de rechten ontnemen die bij mens zijn horen. Dat en een slachtpartij omdat een toekomst met nog levende verraders geen toekomst is maar een voortdurende strijd tussen mens en dier waarbij de Gütmensch anderen voor hun kar spant en voor hun agenda laat bloeden.

  Burgeroorlog en anarchie zullen het meest waarschijnlijke zijn, de weg van overleg en compromis zijn al lang geleden afgesloten. Macht van partijen zal in de toekomst een afspiegeling zijn van het aantal doden dat een groep de andere kan bezorgen. En op die basis zal er in de toekomst onderhandeld worden, ten minste, met soortgelijke leiders als er nu zijn.

  Persoonlijk denk ik dat het ook anders kan, kwestie van flexibel denken en gebruik maken van kennis die de andere kant niet heeft en niet zonder onze hulp kan bevatten.We hebben veel meer in ons voordeel dan we denken, maar we denken ook nog steeds niet na.
  Burgeroorlog is de weg om de huidige politieke kaste uit ter roeien en zo als soort te overleven,dus misschien is het zo wel beter.
  Wanneer de massale omvolking en import niet zou plaatsvinden zouden we in een technologische wereld terecht komen waarbij enkelen alle anderen totaal kunnen overheersen. In een oorlog of een constante anarchie kan die controle en dus die macht niet worden gehandhaafd. Feitelijk is oorlog dus voor ons een kans op vrijheid die we anders kwijt zouden raken aan een digitale wereld met enkele aan de controle knopjes….
  Feitelijk word zowel onze dood als onze vrijheid geïmporteerd, voor wie overleefd.

  Een heideveld kan slechts blijven leven indien het om de zoveel tijd afbrand, wanneer er teveel oude hoge hei is en het de jonge groeiende hei een kans op leven ontneemt. In de politieke wereld is een grote brand dan ook bitter noodzakelijk. Laten we hopen dat we er wijzer en meer realistisch uit komen, en niet weer hetzelfde soort onze toekomst laten bepalen.

  Laten we elkaar zoeken en samen een front vormen, hen die ene toekomst willen bouwen tegen hen die er een willen ontnemen.

  Aux armes Citoyens European, aux armes !

  Duchene, fils de quercetanus.

  Liked by 2 people

 6. Als U of ik, IETS voorspellen, over hetgeen U of ik , zelf georganiseerd hebben danwel bij de organisatie daarvan betrokken zijn, dan is voorspellen niet zo moeilijk !

  Like

 7. Hertz van Rental // december 4, 2018 om 22:16 //

  Het heeft er alle schijn van dat de gele hesjes hun verdiende loon krijgen..

  Democracy is the theory that the common people know what they want, and deserve to get it good and hard. – H. L. Mencken

  Like

 8. Raveltje // december 4, 2018 om 22:19 //

  Het ging in 2008 bergafwaarts in Europa. Dus is dan iets voorspellen niet zo moeilijk.

  Like

 9. Groet aan Duchesne

  Like

 10. scherpschutter1943 // december 5, 2018 om 16:30 //

  Ik hoop dat bij een burgeroorlog, de hele regering en het hele parlement, worden weggevaagd. Ze verdienen niet beter. Kunnen we opnieuw beginnen. Eerst de strijd om de macht met de nodige slachtoffers, liefst moslims (maar anderen zijn niet te voorkomen), daarna de opbouw van een nieuwe maatschappij, zonder de oude landverraders.

  Like

 11. Voorspel het al 30 jaar

  Liked by 1 persoon

 12. Precies Skeeter. Dat dit uiteindelijk in een burgeroorlog zou eindigen kon men al begrijpen in de 70˚er jaren toen de import van moslims op gang kwam. Ik verwachtte een enorme reactie in 1981, toen Ik op Janmaat stemde. Hij kreeg 1,5 % van de stemmen, en ik was ontzettend teleurgesteld in eigen volk. Maar nu in 2018 denken de meeste mensen nog steeds eerst aan hun portemonnai’tje. Dan vraag je om problemen.
  Wat we nu nodig hebben is een profeet die ons vertelt hoe de burgeroorlog afloopt.

  Like

 13. https://www.infowars.com/the-new-world-order-wants-the-new-world-order-to-fail-order-out-of-attacking-the-new-world-order/
  Daniel 4 dec. 20.07 uur zeer goede link met zeer goede uitleg, daarom plaats ik m nogmaals.
  Sandra 4 dec. 20.07 uur NIEMAND kan naar Mars
  Noor 5 dec. 19.45 uur Lees de link hierboven van Daniel, en je weet HOE het afloopt

  Like

 14. Noor; de wet van de natuur

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. CIA voorspelde reeds in 2008 een burgeroorlog in Europa | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s