Nieuw

Zweden heeft een geïmporteerde islamitische bovenklasse

Waarom hebben immigranten voorrang bij huisvesting, belastinggeld-gesubsidieerde banen op de open arbeidsmarkt, en nog veel meer, terwijl de middelen voor hun eigen burgers, die op de tweede plaats komen, voortdurend beperkt zijn?

Voorrang bij huisvesting, vooral in de grote steden, vliegtuigreizen betaald door de Zweedse Migratiedienst, voorafbetaalde creditcards voor aankopen in supermarkten en zonder geldige reisdocumenten door de hele EU reizen, gesubsidieerd werk op de open arbeidsmarkt, immuniteit voor bepaalde wetten. De lijst kan nog langer worden aangevuld, maar is absoluut niet nodig, omdat we allemaal weten dat het om onze moslimgasten en onze toekomstige burgers in het nieuwe Zweden gaat.

Het aantal moslim-immigranten uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika zonder geldige asielredenen neemt voortdurend toe. De Migratiedienst heeft tot nu toe alleen dit jaar nog 106.995 verblijfsvergunningen verleend. Ongeveer vijftien procent van alle verblijfsvergunningen werd verleend vanwege de behoefte aan bescherming. Voor het overige gaat het bijna uitsluitend om nieuwe groepen immigranten of om familieleden van immigranten die al dan niet een verblijfsvergunning hebben in Zweden, zoals “de Afghaanse kinderen” en soortgelijke gevallen.

Onze politici met de sociaaldemocratische premier in de spits Stefan Löfven, proberen zich idealistisch in te beelden dat de oneindige stroom immigranten die Zweden dagelijks ontvangt vluchtelingen zijn die voor hun leven uit de oorlogsgebieden in het Midden-Oosten en Noord-Afrika vluchten, terwijl het eigen rapport van de Migratiedienst die beschrijving volledig verwerpt.

Stefan Löfven heeft ook publiekelijk de ongecontroleerde massa-immigratie die Zweden de laatste jaren heeft geteisterd, verdedigd door te stellen dat het gaat om hoogopgeleide mensen, waar Zweden grote behoefte aan heeft, bijvoorbeeld artsen, ingenieurs, verpleegkundigen. Maar nu we met de feiten worden geconfronteerd, blijkt het hele verhaal een grote leugen te zijn, ondanks het feit dat er grote tekortkomingen zijn in deze beroepen, werkt minstens de helft van al deze immigranten (deze zogenaamde artsen en ingenieurs) na vijf jaar in Zweden nog steeds niet (zoals gespecificeerd door het staatstelevisiekanaal SVT).

Een deel van de verklaring kan zijn dat het opleidingsniveau voor immigranten uit deze moslimlanden zeer laag is. Het gemiddelde opleidingsniveau voor immigranten uit Afghanistan is bijvoorbeeld 3,6 jaar onderwijs en voor een immigrant uit Syrië 5,1 jaar (Ekonomifakta 2016). Ondanks dat onze minister-president deze mensen als academici benoemt, worden de statistieken er niet veel beter op .

Waarom proberen onze politici ons opzettelijk te bedriegen en ontkennen zij de reeds merkbare islamisering van Zweden, als een logisch gevolg van de ongecontroleerde immigratie uit moslimlanden, terwijl zij tegelijkertijd de controversiële discriminatie van hun eigen burgers verdedigen, zoals wij dagelijks waarnemen, onder andere het feit dat onze jongeren hun plaats in de woning-wachtrij moeten afstaan aan moslims, voornamelijk ten behoeve van nieuwkomers uit Afghanistan? Of onze gepensioneerden die jaren langer moeten wachten op hun eigen huisvesting in een bejaardentehuis, omdat de bouw van woningen voor immigranten uit bijvoorbeeld Syrië een prioriteit is in plaats van bejaardentehuizen?

Ik ben bang dat we nooit een bevredigend antwoord op deze vragen zullen krijgen, omdat onze politici nu drukbezet zijn met hun twist wie de nieuwe premier van Zweden zal zijn, waarschijnlijk iemand die het land nog meer naar links zal leiden, met nog meer immigranten uit exotische landen, nog meer moskeeën, gebedsoproepen en uiteindelijk zelfs islamitische scholen voor onze eigen kinderen.

En als we zo ver zijn gekomen, waarom dan niet ook de sharia-wetgeving, omdat de meerderheid van de bevolking dan reeds moslim is?

Bron:

“Sverige har fått en importerad överklass”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7255 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Zweden heeft een geïmporteerde islamitische bovenklasse

  1. Tja, niet jammeren Zweden want jullie hebben daar toch massaal voor gekozen

    Liked by 1 persoon

  2. antiislamnu // december 3, 2018 om 23:10 //

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Zweden heeft een geïmporteerde islamitische bovenklasse | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s