Nieuw

Zeven immigranten gearresteerd voor grove verkrachting van een tienjarig Fins meisje

Foto: Kat Jayne/Creative Commons

Zeven buitenlandse mannen zijn in Finland gearresteerd op verdenking van ernstige verkrachting van een zeer jong meisje in de leeftijd van tien jaar, zo meldt een aantal Finse media.

Volgens Hufvudstadsbladet handelt het zich om zeven mannen in Oulu, Noord-Finland, die verdacht worden van grove verkrachting en ernstige seksuele uitbuiting van kinderen.

De meeste mannen zijn tussen de 20 en 30 jaar oud, terwijl een man ouder dan 30 jaar is. Het slachtoffer is een meisje in de leeftijd van tien jaar oud.

Volgens de politie kunnen er meer daders zijn.

De misdaden zouden zich maandenlang in de herfst in de appartementen van de mannen hebben afgespeeld

De Finse Yle schrijft dat de mannen buitenlanders zijn. In MTV Uutiset wordt gezegd dat het meisje uit Finland komt en dat de mannen in het buitenland geboren zijn. Verder wil de politie over de achtergrond van de verdachten geen informatie vrijgeven.

De politie vertelt Helsingin Sanomat dat de buitenlandse mannen verschillende nationaliteiten hebben en dat ze elkaar al eerder kenden. Het gaat niet om een misdaad binnen de familie, legt de politie uit.

Het onderzoek begon in november, maar de politie doet verder erg geheimzinnig over de zaak.

“Ik wil niet preciezer zijn over het onderzoek, want er kunnen nog meer verdachten zijn”, zegt politiecommissaris Markus Kiiskinen tegen STT.

Bron:

Sju invandrare häktade för grov våldtäkt på tioårig flicka

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7255 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Zeven immigranten gearresteerd voor grove verkrachting van een tienjarig Fins meisje

 1. Frans Gerards // december 3, 2018 om 21:59 //

  Zonder verdoving publiekelijk castreren. Dat werkt uiterst preventief.

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // december 3, 2018 om 22:06 //

  Nou, als de Finnen nu niet beginnen met afschieten van hun respectloze “gasten” dan kunne ze beter zichzelf verhangen, want wie niet opkomt voor leven kan bester sterven en zichzelf en anderen tijd, ruimte en schone lucht besparen.
  Een volk wat zijn kinderne niet beschermd is ten dode opgeschreven. Zoueen blanke in een moslims land een tienjarig meisje verkrachten werden er kerken afgebrand en tientallen blanken gelynched. En dat is misschien wel de meest normale reactie van een soort die zichzelf verdedigd. Dood hetgeen bedreigend is voor u om te overleven.

  11 December word ons dodo vonnis getekend door onze eigen verraders, denk er het uwe van, doe er het uwe aan.

  Liked by 3 people

 3. Duchesne // december 3, 2018 om 22:09 //

  P.s. als bij het lezen van dit soort berichten bij u niet de moordlust de kop opsteekt dan moet u de rest van uw leven ook opnieuw evalueren.
  Wanneer de burgeroorlog losbarst zal het lot van vele moslims meer gruwelijk worden dan wij ons nu kunnen voorstellen, de overvolle spaarzegelboekjes worden dan ingewisseld, de jaren respectloosheid en terreur zullen worden vereffend.

  Liked by 3 people

 4. trebor2110 // december 4, 2018 om 14:07 //

  Maar hoe komen die mannen dan aan een Fins meisje van 10 jaar ???

  Liked by 1 persoon

 5. Het feit dat die vieze mannen daar in Finland in groep rondlopen alleen al…
  Dat is bendevorming.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zeven immigranten gearresteerd voor grove verkrachting van een tienjarig Fins meisje | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s