Nieuw

Terwijl Frankrijk in de hens staat – CNN: Macron is de morele leider van het Westen

Terwijl Frankrijk in brand staat en hele steden worden afgebroken omdat alle Fransen Macron haten, los van de diverse redenen die de ‘gele hesjes’ hebben is dat wel dé gemene deler van de demonstranten, verklaart CNN Macron tot de morele leider van het Westen.

Macron heeft namelijk een vriendelijk onderonsje gehad met Mo Bin Salman (MBS) streng toegesproken en Trump weigert dat tot nu toe. Macron loopt ook voorop in het demoniseren van Poetin, en Trump niet. Dat is de simpele logica van CNN. En ook de enige twee onderwerpen waar ze dag in dag uit hun zendtijd mee vullen. Dat die KatsjieKoetsjie of hoe die Arabische journalist ook mag heten die in Turkije vermoord is schijnt de ernstigste misdaad tegen de menselijkheid te zijn sinds de holocaust als je CNN kijkt. Dat er dagelijks op de wereld journalisten verdwijnen en opgeknoopt worden doet er dan weer niet toe.

In een fragment vanaf 00:53 zegt de Pakistaanse infiltrant Fareed Zakaria:

“It’s fair to say that Emmanuel Macron has really taken on the role of the kind of moral leader of the West. The spokesman for liberty, democracy, the ugh, eh, liberal international order that Donald Trump has essentially forsaken.”

Dit is het bizarre frame dat de Westerse media verspreiden en op willen dringen. De uit het niets gekomen Macron is op eens een soort van heilige, de redder van de op zijn laatste dronken benen strompelende EU-dictatuur, terwijl hij in werkelijkheid de minst populaire president is die Frankrijk ooit gehad heeft.

Niemand begrijpt echt waarom hij een morele leider is, of waarom hij zelfs de president van Frankrijk is. Deze man is 40 jaar oud, en zijn enige prestatie is dat hij een Rothschild bankier was.

De elite’s hadden wanhopig iemand nodig nadat de socialistische partij in Frankrijk ingestort was en het duidelijk werd dat ook de republikeinen Marine Le Pen niet de baas zouden kunnen. En dat zou fataal zijn voor het EU-project. En als bij donderslag werd daar het duveltje van de elite uit de hoed getoverd, compleet met nieuwe partij, waar we alle oude schurken weer in terug vinden. Binnen een jaar van niemand naar president kan alleen met de volledige inspanning van de gecontroleerde pers, en toont aan dat onze democratieën theater zijn, bedoeld om af te leiden van wie er aan de touwtjes trekken.

De morele leider van de Westerse wereld zet GLI-4 TNT-granaten in tegen de eigen bevolking:

Volgens CNN is het heel erg dat KatsjieKoetsjie vermoord is, maar in Frankrijk wordt ook op journalisten geschoten:

Als dat in Oekraïne of Syrië gebeurt wordt er opgeroepen tot regime change en worden er legers en proxies (van ons belastinggeld) gestuurd om de regimes te ruimen.

RT:

While Western governments and commentators denounced the Ukrainian government of Viktor Yanukovych and urged that he give in to protesters’ demands five years ago, this time around, they are denouncing the French protesters and urging President Emmanuel Macron, whose popularity stands at about 25 percent, to stand firm against dissatisfied citizens.

Western media coverage has also differed drastically with reports describing French protesters as rioters, while Ukrainian protesters were described as revolutionaries. The contrasting reaction has prompted many to ask the question: If a so-called revolution is allowed to happen (and even applauded) in Ukraine, why not in France?

Het bloed loopt letterlijk door de straten in Frankrijk, maar de hypocriete globalistische elites blijven hun gay-marionet steunen, terwijl er sprake van is om het leger in te zetten tegen het eigen volk.

Tijdens een bezoek aan Argentinië voor de G20-top van afgelopen weekend beloofde Macron dat hij “niets zou toegeven” aan de “misdadigers” die “vernietiging en wanorde” willen. Zijn onwil om toe te geven aan een massaprotestbeweging heeft echter niet geleid tot een oproep aan hem om af te treden en de wil van het volk te respecteren, zoals in Oekraïne en Syrië is gebeurd.

Op Twitter, heeft de bekende Franse politieke commentator en mediapersoonlijkheid Bernard-Henri Lévy van het uitverkoren volk de Gele Vest-protestanten uitgescholden en hen ervan beschuldigd “met vuur te spelen” en te zeggen dat het alleen maar gaat om respect voor de Franse instellingen en de democratisch gekozen president.

Lévy’s volgers herinnerden hem er echter snel aan dat zijn reactie op protesten in Oekraïne heel anders was. Lévy, die tijdens de Euromaidan-beweging in Oekraïne was, promootte het actief en gaf tweetalig enthousiaste toespraken over de protesten. Toen Janoekovitsj omvergeworpen werd, beschreef hij het als een “historische nederlaag van de tirannie”.

Terwijl de protesten voor de derde week woeden, bespotten andere Twitter-gebruikers de betuttelende westerse reactie op anti-regeringsbewegingen in andere regio’s, met de suggestie dat misschien honderden Arabische experts samen zouden kunnen komen op fancy conferenties om te proberen de oorzaken van deze fascinerende ‘Europese Winter’-beweging te ontcijferen.

En waar blijft de enthousiaste steun van deze twee voor revoluties ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

15 Comments on Terwijl Frankrijk in de hens staat – CNN: Macron is de morele leider van het Westen

 1. cnn: ‘macron we vinden dat jij de morele leider van het westen bent’.

  macron: ‘Oh ja, is dat zo? Zal het voor de zekerheid even aan m’n moeder ..eeuuhh.. vrouw vragen’.

  Btw, vind die dansende macron wel erg grappig 🙂

  Like

 2. Wow, wat is dit ?

  Liked by 1 persoon

 3. Cnn probeert vooral de eigen waarheid te redden. Nou, succes ermee.

  Like

 4. Als je zelfs explosieve granaten wilt gebruiken tegen je eigen volk, dan zal de brand zo extreem worden dat het niet meer te blussen is. De manier hoe Macron met zijn burgers omgaat, wordt hem nog fataal!

  Like

 5. scherpschutter1943 // december 3, 2018 om 21:44 //

  MGTOW91. Laten we hopen dat uw visie waar wordt.

  Liked by 2 people

 6. Like

 7. Allons enfants de la Patrie!!! Die fransen hebben ballen. En geweldig dat de politie weigert in te grijpen tegen hun stadgenoten en landgenoten en dat de brandweer die sjerpdragers de rug toekeert. Daar kunnen die bereden politie-lui die met zware overkill een paar keurige gele vesten verdrijft uit de buurt van het Binnenhof een voorbeeld aan nemen. Ik hoop dat die griezelige pedo-dwerg van een Macron ont-xxxxx wordt.
  (Ont-wurmd, beste censuur meelezers van de roverheid.)
  De terechtstelling van de gebroeders de Witt, waarbij hun ingewanden uit hun lijf zijn gescheurd en ze als een halal geslacht dier op hun kop leeg hangen te bloeden is een voorbeeld van wat er gebeurt als politici te lang de rechten en belangen van de burgers misbruiken, negeren en vertrappen.

  Liked by 2 people

 8. Ik ben er helemaal voor dat er eens een meute van 150.000 lui naar dat tering CNN building gaan en het vol uit in de HENS STEKEN! Vuile vieze smerige teringverraders, oprotten en alles wat er uit dat gebouw weg probeert te komen totaal verrot slaan! Eens moet het ophouden.
  Dat geld ook voor die kleuter NPO.

  Liked by 2 people

 9. CNN wordt dus ook duidelijk geleid door een seniel zooitje.

  Like

 10. Dat was tenminste de goede oude tijd met de gebroeders de Witt. Toen kon je politici nog gelijk voor hun daden af straffen. Tegenwoordig hoeven ze maar te bellen en er staat een leger aan agenten klaar om hen te beschermen en het Binnenhof af sluiten. Maar wat als die het ook zat worden!

  Liked by 1 persoon

 11. @Stef // december 3, 2018 om 23:44
  “CNN wordt dus ook duidelijk geleid door een seniel zooitje.”

  Mmmm…

  Like

 12. Von Puffelen // december 4, 2018 om 17:55 //

  @ Stef // december 3, 2018 om 23:52 //
  “Dat was tenminste de goede oude tijd met de gebroeders de Witt.”
  Ben jij ook zo’n mafketel die met een oranje vlaggetje staat te zwaaien op “prinsjesdag”?
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2016/08/vandaag-in-1672-republikeinse-helden-johan-en-cornelis-de-witt-worden-vermoord-door-oranje-meute/

  Like

 13. @Stef,
  en HLN zou een zusterbedrijf zijn van CNN.

  Like

 14. @Fubar,
  eigenaardig, zulks geweld zou men moeten gebruiken om die illegalen te verjagen.
  Misschien probeert men het op deze manier?
  De Fransen zijn bereidt om te sterven.
  Alles is beter dan te worden afgeslacht door Afrikaanse kannibalen.

  De realiteit begint door te dringen.

  Like

 15. En natuurlijk is MSM stil, en daarmee gans het ‘ik leef in mijn eigen beperkte-wereldje-volk,’ want wat je niet ziet, bestaat ook niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s