Nieuw

Macron’s Frankrijk vandaag

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8504 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Macron’s Frankrijk vandaag

 1. Tsja..

  Kan me nog goed herinneren dat ik als puber op een gegeven moment realiseerde dat het gewone volk (in het westen) – ik kom uit de arbeidersklasse – het in de hele geschiedenis nog nooit zo goed heeft gehad, vroeg me tegelijkertijd af of dat altijd zo zal blijven of dat het slechts een moment in de geschiedenis zal zijn. Begin steeds meer te vrezen dat ik het einde van dat moment aan het meemaken ben, er wordt tegen gestreden zoals de beelden laten zien maar of dit de oplossing is en daadwerkelijk de trein weer op de juiste rails zal krijgen is nog de vraag, hoewel het altijd beter is strijdend ten onder te gaan dan in het niets te vervagen.

  Liked by 1 persoon

 2. paulzwueste // december 4, 2018 om 16:30 //

  Nou, wij weten daar helemaal niets van.
  Geen woord en blik er over op TV.
  Wat zou daar nou toch aan de hand zijn….?

  Zelfs ‘Pauw’besteed er geen aandacht aan.
  Vreemd!

  Like

 3. Vrijdag 7 December 2018, 20.00 NOS Journaal,Veel onzin nieuws maar totaal niets over Frankrijk en de rellen en brandstichtingen,en het in elkaar slaan van de bevolking,maar die zullen zeker terug slaan.
  Tevens geen enkel bericht uit Brussel,de oorlog tegen de EU is begonnen en zal niet stoppen eer dat al dat Brusselse tuig en aanhang opgesloten en veroordeeld is ,laat alle landen opstaan tegen de EU en ons internationaal verenigen maar nooit meer een EU voor de rijken en de Rotchilds maar samenwerkingsverbanden op Nationaal niveau.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s