Nieuw

Göttingen: Duitser (28) overleden na meedogenloze aanval – politie arresteert 4 mannen met migratieachtergrond

Archieffoto.

Na de gewelddadige dood van een 28-jarige Göttinger op zaterdagavond in Unteren Karspüle heeft de politie in de nacht op zondag (02-12-18) en in de loop van de zondagochtend vier verdachten van 19-jarige leeftijd in de stad Göttingen gearresteerd.

Alle arrestanten wonen in Göttingen en hebben een Duits staatsburgerschap met verschillende migratieachtergronden. Elk van hen is in het verleden al eens door de politie aangehouden. De mannen zitten momenteel in arrest en worden ondervraagd door rechercheurs van moordzaken en doodslag (MoKo).

In de loop van het eerste onderzoek en op basis van informatie van burgers had de politie reeds in een relatief vroeg stadium vernomen dat er in nauw verband met de misdaad in Neder-Karspüle een geschil was geweest tussen verschillende mannen. Uitgebreid vervolgonderzoek door het MoKo-team leidde uiteindelijk op zondag tot de arrestatie van de vier mannen. De aanleiding van het geschil en het motief van de misdaad blijven onduidelijk. Het onderzoek is aan de gang.

Op zaterdagavond (01-12-18) werd op het stoffelijk overschot van de 28-jarige autopsie verricht. Uit het onderzoek is gebleken dat de Göttinger is overleden als gevolg van inwendig letsel veroorzaakt door geweld van buitenaf. Met het oog op het lopend onderzoek worden er vandaag geen details gepubliceerd. Het Openbaar Ministerie in Göttingen heeft het lichaam op zondagochtend vrijgegeven voor de begrafenis.

De Hannoversche Allgemeine Zeitung doet verslag: Alle vier zijn 19 jaar oud en zijn geboren in Göttingen. Maar, zo vervolgt het, hebben ze alle vier paspoorten uit verscheidene landen. Bovendien zijn ze allemaal al bekend bij de politie – onder andere voor drugsdelicten. Het 28-jarige slachtoffer is een alleenstaande Duitser.

Bron:

Göttingen: Deutscher (28) nach brutaler Attacke gestorben – Polizei nimmt 4 Männer mit Migrationshintergrund fest

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Trackback / Pingback

  1. Göttingen: Duitser (28) overleden na meedogenloze aanval – politie arresteert 4 mannen met migratieachtergrond | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s