Nieuw

EU: Iedereen moet het Migratiepact ondertekenen

Beweert dat de overeenkomst 'belangrijk' is voor de wereld. "Degenen die het migratiepact verwerpen hebben het niet genoeg bestudeerd."

Foto: EU-commissaris voor migratie Dimitris Avramopoulos. Bron: Wikimedia/Ομιλία ΥΠΕΞ Δ. Αβραμόπουλου στην 67η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Auteur: Υπουργείο Εξωτερικών

EU-commissaris voor migratie Dimitris Avramopoulos doet nu een beroep op alle landen om het VN-migratiepact te ondertekenen. Volgens hem is de overeenkomst “belangrijk” voor de wereld, schrijft Die Welt.

Op 10-11 december komen de wereldlanden bijeen om het veel bekritiseerde globale Migratiepact van de Verenigde Naties te ondertekenen.

De Nederlandse regering heeft beloofd de overeenkomst te ondertekenen.

Maar veel landen hebben zich al teruggetrokken. Binnen de EU zijn er minstens zes landen die niet zullen ondertekenen. Ze zijn van mening dat dit pact onder andere nog meer immigratie zal bevorderen en een nationaal veiligheidsrisico vormt. Dit weekend zei de Hongaarse premier Viktor Orbán dat de regeringen die het pact ondertekenen een “ernstig risico” voor hun eigen  burgers begaan.

Nu dringt EU-commissaris voor migratie Dimitris Avramopoulos er echter bij deze landen op aan om de overeenkomst te heroverwegen en te ondertekenen.

Avramopoulos begrijpt de kritiek niet, zegt hij tegen het Duitse dagblad Die Welt.

“Degenen die het migratiepact afwijzen, hebben het niet genoeg bestudeerd”, beweert hij en zegt dat het akkoord juist goed is voor de wereld, omdat het volgens hem zou leiden tot een ordelijke “immigratie over de hele wereld en een einde zou maken aan de mensenhandel”.

Net als andere voorstanders wijst hij erop dat de overeenkomst niet bindend is.

“Ik dring er bij alle betrokken lidstaten van de EU op aan om de overeenkomst opnieuw te onderzoeken en goed te keuren. Dat is heel belangrijk”, zegt hij tegen Die Welt.

Bron:

“Wer den Migrationspakt ablehnt, hat ihn nicht ausreichend studiert“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7255 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on EU: Iedereen moet het Migratiepact ondertekenen

 1. Dat smoelwerk van Dimitris staat mij totaal niet aan. Er hangt een “luchtje” aan – een vies luchtje.

  Liked by 1 persoon

 2. daar gaan we weer, 1 of andere griek zal het ons wel even vertellen
  het wordt geen ordelijke immigratie, het wordt 1 grote teringzooi iedereen denkt ik ga Europa
  die mafferds daar pikken toch alles
  en grijnzende griezel die tekent wel, bedankt fantastisch dat u zoveel om uw land geeft
  het enige waar onze regering om geeft is een grote som geld op hun rekening

  Liked by 1 persoon

 3. Z’n echte naam is Papahoumedoosievast.

  Like

 4. waarom geven ze ons de pil van Dion niet, heet dat geloof ik of zoals in Jonestown een beker gif ze hebben zo n hekel aan het volk ben je in 1 klap van ruim 17 miljoen mensen af, door blijven gaan met treiteren van de Nederlanders

  Liked by 2 people

 5. De Nederlandse regering ondertekent alles waarmee ze het land naar de klote kunnen helpen. We zullen ze eens aan hun balletjes ophangen.

  Liked by 2 people

 6. Dit is de reden dat Rutte tekent bij het kruisje. Prestige is veel belangrijker dan de toekomst van Nederland

  Liked by 1 persoon

 7. Dat stomme schoft!

  Like

 8. EU-commissaris voor migratie Dimitris Avramopoulos doet nu een beroep op alle landen om het VN-migratiepact te ondertekenen. Volgens hem is de overeenkomst “belangrijk” voor de wereld, schrijft Die Welt. Natuurlijk voelt elke realist dit op zijn klompen aan, dat het migratiepact belangrijk is voor de politiek correcte elite. Het pact is een allesomvattend middel om elke weerstand in de kiem te smoren, het wordt zelfs strafbaar om na 10 december dit jaar om kritiek te uiten op de massa migratie influx, doe je toch kritiek uiten op de sociale media dan krijg je als je geluk hebt de wijkagent over de vloer, terwijl die anders onhoorbaar en onzichtbaar is voor de wijkbewoners. Feit is dat men na 10 december zich op een glijdende schaal bevind, de omvolking van Europa heeft ruimschoots zijn omslagpunt bereikt, de eerste 59 miljoen opvreters zetten “ons” straks letterlijk in de kou, dankzij de actieve ambtenaren die Merkels migratiepact in elkaar gesleuteld hebben, Europa voor de 3e in brand.

  Liked by 3 people

 9. VS, China, Rusland, India, Australie, Zwitserland, Estland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenië, Italie, Bulgarije en Kroatië tekenen sowieso niet.
  http://www.burgercomitenl.nl

  Like

 10. Als ik de chinezen was zou ik maar beginnen met goedkope guilotines bouwen, geheid goeie handel wordt dat

  Liked by 1 persoon

 11. tim pietersen // december 3, 2018 om 17:37 //

  verrader van europa

  Liked by 3 people

 12. Het is totaal bezopen dat een migratie verdrag zonodig moet vanwege het fok als konijnen gedrag van barbaren. Laat ze fijn sterven aldaar waar ze de problemen veroorzaken.

  Liked by 5 people

 13. Duchesne // december 3, 2018 om 19:40 //

  Dimitris haalt de zegen van zijn landgenoten op zijn nek, zeer benieuwd wanneer de koffietafel is, want ginder pikken ze volks verraders wel van hun rekstok af.

  Liked by 1 persoon

 14. Dat begrijpt hij niet wel als het om geld gaat dan begrijpen ze alles .
  Net als Turken en Marokkanen.
  Ze begrijpen niks wel de weg naar de sociale dienst.
  Dat adres hebben ze bij vertrek al mee gekregen uit eigen land .

  Like

 15. Rot op met uw ‘pact.’

  Like

 16. Is dat een zombie?

  Like

 17. wh hendriks // december 10, 2018 om 10:02 //

  Vindt het erg voor mijn kleinkinderen en de volgend generatie’s die onder de islam komen te staan en het gaat er echt aankomen , gelukkig maak ik dat niet meer mee.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s