Nieuw

Duitsland: Vermist tienermeisje dood gevonden in asielcentrum – Afrikaan gearresteerd

Een 19-jarige Keniaan met een Duits paspoort is gearresteerd na de ontdekking van een tienermeisje dat dood werd aangetroffen in een asielcentrum in de buurt van Bonn. De politie vermoedt dat het meisje is vermoord, maar moet verder onderzoek verrichten.

De ouders van het 17-jarige meisje meldden haar op vrijdag als vermist. Volgens de omroepzender WDR zou ze op bezoek gaan bij een vriendin, maar is daar nooit geweest.

Voor haar dood bezocht zij de twee jaar oude Afrikaan in een asielaccommodatie in Sankt Augustin, zei een politiewoordvoerder op maandagochtend.

De verdachte leidde de politie naar de plek van het lichaam. De 19-jarige vertelde de rechercheurs dat het meisje “levenloos in zijn appartement lag”, volgens een verklaring van politie en aanklagers. De politie sluit niet uit dat de moord het gevolg was van een “relationele handeling”.

Na de verdwijning van het meisje zochten minstens 150 politie en brandweerlieden naar haar, verklaarde de politie. De hulpdiensten zochten met tien duikers in een meer, alsook met een drone, warmtebeeldcamera en een helikopter van de federale politie.

Zij werd om ongeveer 20:00 uur op zondagavond gevonden, toen onderzoeksteams aanwijzingen van voorbijgangers hadden gevolgd die ’s middags de kleren en de handtas van het meisje naast het Sieglarmeer hadden gezien.

Het vluchtelingentehuis bevindt zich aan de rand van een schemerig verlicht winkelgebied naast een spoorlijn. Na het gebruik van forensisch onderzoek werd het lichaam van het meisje in de vroege ochtend van het pand naar een begrafenisauto gebracht.

De consternatie in de woonplaats van het meisje in Rijnland-Palts is groot. De burgemeester van Unkel, Karsten Fehr, vertelde Bild:

“We zijn geschokt, de hele regio is verlamd. Het is dramatisch als ouders hun kind moeten begraven. Een geweldsdaad als oorzaak is bijzonder verschrikkelijk”.

De rechercheurs hebben aangekondigd dat ze later meer details over de strafzaak zullen vrijgeven.

Bron:

Germany: Missing teen girl found dead in asylum centre – African arrested

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7255 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Duitsland: Vermist tienermeisje dood gevonden in asielcentrum – Afrikaan gearresteerd

 1. alwine kerkhof // december 3, 2018 om 15:45 //

  Je nieuwe buren.

  Like

 2. 2 jaar oude Afrikaan, foutje
  Hoe erg het weer is wie gaat er in hemelsnaam naar zo n idioot van 19 jaar toe?

  Like

 3. Frans Gerards // december 3, 2018 om 16:23 //

  Natuurlijk is dat meisje stom om met zo iemand om te gaan. Maar de hoofdschuldigen zijn de policor pers, justitie en de staat. Zij houden bewust en tegen beter weten in dit soort gasten uit de wind. Ze behoren hun burgers voor te lichten over de Afrikaanse zeden en gewoonten tegenover vrouwen en meisjes. Je gaat toch ook niet met een ratelslang knuffelen.

  Like

 4. Claudia M. // december 3, 2018 om 18:29 //

  Mijn moeder zaliger was er altijd heel kort over; zij vermoordde mij liever zelf! Dus Claudia M. was gewaarschuwd… en liet derhalve bepaalde zaken echt wel uit mijn hoofd. Ik ben haar nog altijd dankbaar.

  Like

 5. trebor2110 // december 3, 2018 om 18:35 //

  het zal weer een keer niet zo zijn goor vies tering tuig aan de ballen ophangen aan een paal voor 4 dagen op een plein

  Van twee van de vier verdachten is een signalement bekend. Ze droegen beiden een zwarte jas met capuchon, de een had een ’forse baard’ en de ander een ringbaard en opvallende doorlopende wenkbrauwen. Beide mannen hebben een licht getinte huidskleur, zijn tussen de 1.60 en 1.70 meter lang en tussen de 18 en 25 jaar oud.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2873385/vier-mannen-mishandelen-gehandicapte-in-amsterdams-park

  Like

 6. Duchesne // december 3, 2018 om 19:38 //

  Bij het conto van Rutte en Co. Zegelboekjes zijn niet aan te slepen voor het VVD tuig.

  Like

 7. bedonderde burger // december 3, 2018 om 20:11 //

  En weer een dode op conto van mammie Merkel, hoeveel doden heeft dat monster al veroorzaakt?

  Like

 8. Later meer details ,ze moeten eerst nog snel even een lulverhaal in elkaar flanzen ,om de burgers voor de gek te houden .

  Like

 9. Curiosity killed the cat…….
  En gezien het feit de ene ‘kat’ blijkbaar niet leert van wat de andere kat is overkomen, zullen er nog vele ‘katjes’ volgen.
  De tijd dat ik ‘geïrriteerd’ danwel ‘geschokt’ ben mbt dit soort zaken heb ik inmiddels achter mij gelaten.
  Als ik al ‘geschokt’ ben, is het slechts door de onmetelijke stupiditeit van de hersenloze slachtoffers.

  Wie niet leren wil, moet maar voelen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. “Ik heb de teef gedood!”, Keniaan bekent op geheel eigen manier de moord op 17-jarig meisje in St. Augustin – Gedwongen Rechts

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s