Nieuw

Deelnemers aan het Franse protest: “Macron, hoer van de Joden!”

De “Gele Hesjes” nemen geen blad voor de mond wanneer ze protesteren tegen de minst geliefde president van Frankrijk in de moderne geschiedenis.

De zogeheten Gele Hesjes, Les Gilets Jaunes, die in verschillende regio’s in Frankrijk spontaan en al langdurig protesteren tegen de zittende president, de Goldman Sachs bankier Emmanuel Macron, eisen het aftreden van de president.

Naar verluidt zouden de demonstranten noch een leider, noch een organisatie hebben. In plaats daarvan zouden ze moeten bestaan uit “gewone mensen” die zich spontaan oprijzen tegen het linkse bestuur van Macron.

Het feit dat ze gele hesjes aanhebben, heeft te maken met een wet in Frankrijk die bepaalt dat men deze onderweg in de auto aanwezig moet hebben. Het signaalvest moet voor de persoonlijke veiligheid worden aangetrokken wanneer men voor wat voor reden dan ook gedwongen wordt om de auto langs de kant van de weg te stoppen en uit te stappen.

De signaalvesten zijn dus niet een soort van “uniform” dat de demonstranten onder een bepaalde ideologie zou moeten verenigen.

De BBC meldt soms live van de protestacties. Op zaterdag, tijdens de lopende uitzending, werden er boze kreten gehoord van deelnemers aan de protesten:

– Macron, pute à juifs!! [Macron, hoer van de Joden.]

Moeilijk om individuele overtreders van de vrijheid van meningsuiting te grijpen

De Franse politie zegt dat ze het moeilijk vinden om mensen te identificeren die de wetten van de meningsuiting overtreden, omdat ze met hun gele hesjes er bijna hetzelfde uitzien als iedereen.

De blogger “Czakal” van de blog Diveristy Macht Frei schrijft dat het Gele Hesje een symbool kan zijn voor de noodsituatie van de gehele westerse samenleving.

Tegelijkertijd blijkt ook dat politieagenten openlijk laten zien dat ze niet langer willen vechten tegen hun eigen volk, de Gele Hesjes. In een videoclip van Voice of Europe kan men zien hoe politieagenten aangeven dat ze niet tegen het volk willen vechten door hun helm af te doen en hun oproerschilden te laten zakken.

 

Hoewel de Gele Hesjes geen ideologische drijfveer zouden hebben, lijkt het besef van het repressieve beleid van de zionistische macht tegen de bevolking zelfs bij deze demonstranten bekend te zijn.

De massamedia in Frankrijk zijn zeer kritisch over de protesten van de Gele Hesjes. Daar, net als in veel andere landen, is de meerderheid van de massamedia in Joods bezit.

Extreem lage steun voor Macron

Hoewel Macron de verkiezingen heeft gewonnen, heeft hij nooit echt grote steun gehad, maar nu is het verbazingwekkend laag, rond 20 procent. Het is vergelijkbaar met het gehate Rusland van Macron, waar de situatie het dichtst bij het tegenovergestelde ligt, met een populaire steun voor Vladimir Poetin, die rond de 80 procent ligt.

Bron:

“Gilets Jaunes” protests: “Macron, whore to the Jew!”
YouTube/BBC
Facebook/Voice of Europe

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7255 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Deelnemers aan het Franse protest: “Macron, hoer van de Joden!”

 1. Er ontstaan onwezenlijke coalities tegen de elite:

  Like

 2. tim pietersen // december 3, 2018 om 23:49 //

  hij werkte voor een juif bank

  Like

 3. Ik ben nooit een fan van de Gaulle geweest of Pompidou. Maar wat er de laatste decennia aan presidenten is geweest is een stuk erger. Als ik je zak zo zie, Hollande, Macron. Wat een stel arrogante hersenloze stuk verdriet. En dat allemaal omdat de Fransen bang zijn voor Le penn.

  Like

 4. Het zelfde geld voor Rutte
  Die ons in de armoede heeft gebracht .
  Maar helaas iedereen laat over zich heen lopen in ons land .
  Lekker achter de tv .
  Geen gedachte voor de toekomst van onze kinderen die als er niks veranderd nog zwaarder krijgen .
  Met partijen als VVD D66 GL CU CDA deze partijen maken ons en De toekomst kapot .
  Maar slaap lekker door.

  Like

 5. Straks veegt Rusland Europa schoon, en zo snel mogelijk!

  Liked by 2 people

 6. Von Puffelen // december 4, 2018 om 17:19 //

  Libert

  ?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Eprofile%3AHenryMakow&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.henrymakow.com%2F

  Liked by 1 persoon

 7. Arnold Schipper // december 5, 2018 om 08:30 //

  Nu hier nog, en ik sluit mij zeker aan, ik zou het ook graag orgarniseren maar hoe.

  Like

 8. MoslimMolen // december 5, 2018 om 16:37 //

  Zo…. ook NU hebben de Joden het gedaan???!
  Geilen jullie hierop?
  Of is er een rest van verstand om e.e.a. te neutraliseren: het zijn de kl0te moslims die dat uitkramen.
  Waarvan Akte Rommel

  Liked by 1 persoon

 9. @Arnold Schipper,
  zoals je zelf aanhaalt, gewoon aansluiten. 😉

  Like

 10. wie zit er achter de moslimivasie is dat niet Georges Soros,Rothschild,Bloomberg en zijn dat toch wel geen joden zeker

  Like

 11. christ Kanters // januari 12, 2019 om 18:06 //

  Wat hebben de Joden nu weer gedaan , het land word overspoeld door moslims , niet door Joden , wat een domme uitspraken .er worden joden vermoord en weg gejaagd , ik hoor nergens dat en moslims verjaagd en vermoord worden .

  Like

 12. Joden worden niet verjaagd en vermoord. Christenen worden verjaagd en vermoord. Maak je daar maar eens druk over.

  Like

 13. Rommel je hebt gelijk. En vergeet niet, het gaspedaal zit altijd rechts.

  Like

 14. Macron, pute à juifs!! [Macron, hoer van de Joden.]
  Dat komt even uit de lucht vallen…of toch niet?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s