Nieuw

Macron zet scherpschutters in tegen de eigen bevolking en meer ‘gele hesjes nieuws’

Macron zet scherpschutters in tegen de eigen bevolking

De politie heeft traangas en waterkanonnen ingezet tegen de ‘gele vestjes’ in Parijs. Er zijn 260 arrestaties verricht en 92 mensen raakten gewond te midden van de chaos, veroorzaakt door stijgingen van de brandstofprijzen en hoge belastingen.

Op 1 december worden er bijeenkomsten gehouden met de slogan “op weg naar Macron’s ontslag”. Naarmate de onrust in een stroomversnelling kwam, is het gebied in de buurt van de iconische Champs-Elysées avenue bedekt met dikke rook.

Kansenvolk plundert Dior:

Infiltranten onder de gele hesjes:

Naast de tientallen auto’s, maar dat is inmiddels folkloristisch gebruik in Parijs, ging er ook een galerie in vlammen op:

Islamitisch hellhole Marseille brandt ook:

Met de woorden van Mark Rutte ‘Wij zijn met meer’ in gedachten pakt het volk een lid van de gewapende arm van de junta:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Macron zet scherpschutters in tegen de eigen bevolking en meer ‘gele hesjes nieuws’

 1. Hb. Schwarz // december 2, 2018 om 01:13 //

  In nederland hebben we het nog veel te goed.
  Velen in ons land denken o jee rellen.
  Ze gaan voorts lekker naar hun bedje.
  Dat weten ze in Den Haag vandaar de constante aanslagen op uw inkomen.
  En al zijn we aan de bedelstaf door de idioot hoge prijzen, de Nederlanders doen gewoon niets!
  Op een kleine demonstratie na waar ze verplicht hun gele hesjes van de politie moeten uit trekken, waar graag aan wordt voldaan. Want stel je voor zeg.

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // december 2, 2018 om 09:10 //

  Uniforme kleding, dus ook gele hesjes dragen in groeps of massa verband of een armband geeft recht op bescherming volgens het verdrag van Geneve, dus men word strijder en daarmee ook krijgs gevangene.
  Daarom is een universeel teken dat verzet symboliseerd en mensen die in verzet zijn herkenning geeft het eerste wat nodig is…..en het bindt…

  Het laten uittrekken van de vestjes is dus het ontnemen van een status van erkend verzet. Feitelijk is het gedwongen uittrekken van een uniform een strafbare oorlogs handeling.
  Door gehoor te geven zonder fysiek geweld of bedreiging heeft de burger afstand gedaan van zijn of haar rechten…vrijwillig.

  Like

 3. In oorlogstijd maak ik mijn eigen wetten en maak daarbij zéker géén krijgsgevangenen!!!

  Liked by 1 persoon

 4. trebor2110 // december 2, 2018 om 11:24 //

  Like

 5. Het is toch duidelijk te zien dat het door Soros betaalde linkse TUIG van antifa, genaamd Black Bloc (Google maar) de zaak verziekt en door brandstichting, mishandeling, vernieling en plundering chaos veroorzaakt!!!!! Ze zijn te herkennen aan hun standaard zwarte uniform: petje, capuchon, rugzakje en nu een geel hesje.

  Liked by 2 people

 6. Waanzinnig dat Macron scherpschutters inzet tegen protesterende blanke fransen. Als de moslims de boel in de hens steken, auto’s en winkels van belastingbetalende blanke fransen, dan doet ie niks. Wat een schoft .Leve de fransen. En daar reken ik dat moslim-tuig niet toe.

  Like

 7. Omgedraaide wereld je eigen bevolking scherpschutters op af sturen omdat ze het spuugzat zijn en de binnen gekomen mensen beschermen
  1793 ? Is de guillotine al ingevet dat die lekker soepel loopt?

  Like

 8. Duchesne // december 2, 2018 om 20:44 //

  Als je eigen politie met een geweer op jou gericht jou demonstratie in het oog houd dan is de tijd van demonstreren over.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s