Nieuw

Onder het suïcidale VN Global Migration Pact kan kritiek (media, politiek of internet) op het overwegend moslim massa-immigratiebeleid van een land je in de gevangenis doen belanden

foto ter illustratie

Nederlands parlementslid Marcel de Graaff geeft een ernstige waarschuwing aan de lidstaten die dit pact op 10-11 december in Marokko ondertekenen. In navolging van de Verenigde Staten hebben Oostenrijk, Australië, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Hongarije, Italië, Israël, Polen, Slowakije en Zwitserland reeds verklaard dat zij de overeenkomst NIET zullen ondertekenen.

The Express:

“Migratie wordt uitgeroepen tot een mensenrecht, zodat het in feite onmogelijk wordt om kritiek te leveren op de welkomst migrantenpolitiek van Angela Merkel zonder het risico te lopen gevangen gezet te worden wegens haatzaaiende taal”.

Het document is een “intergouvernementeel onderhandelde overeenkomst, opgesteld onder auspiciën van de Verenigde Naties, die alle dimensies van internationale migratie op een holistische en alomvattende manier bestrijkt”. Een van de “leidende beginselen” van het document vraagt om een “maatschappijbrede aanpak” ter bevordering van massamigratie, met inbegrip van de rol van de media.

Regeringen wordt verzocht “onafhankelijke, objectieve en kwalitatief hoogstaande berichtgeving te bevorderen…. en een einde te maken aan de toewijzing van publieke middelen of materiële steun aan mediakanalen die systematisch onverdraagzaamheid, vreemdelingenhaat, racisme en andere vormen van discriminatie van voornamelijk moslimmigranten bevorderen”.

Kijk eens hoeveel mensen in het Europees Parlement kwamen luisteren om de AfD-partij hun kritiek te horen uiten op het VN Global Migration Pact:

Via:

BNI >>

Vlad Tepesblog

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Onder het suïcidale VN Global Migration Pact kan kritiek (media, politiek of internet) op het overwegend moslim massa-immigratiebeleid van een land je in de gevangenis doen belanden

 1. antiislamnu // december 3, 2018 om 10:12 //

  Zo zie je maar weer dat ze totaal scheit aan ons hebben 97% wil dit niet dit is natuurlijk een van de redenen dat het referendum is afgeschaft.

  Like

 2. Von Puffelen // december 3, 2018 om 11:33 //

  De VN is ook gewoon maar een NGO die door de Rockefellers (((Roggenfelder))) is opgestart.

  Like

 3. ieznogoedh // december 3, 2018 om 12:28 //

  Off topic.
  Vanmorgen op de Duitse radio (WDR – tamelijk tot zeer links).
  Meisje van 17 op weg naar of van vriendin verdwenen. Kleding wordt gevonden en …
  het lichaam van het meisje wordt gevonden in een vluchtelingenbewaarplaats.

  Nu vooral dat zelfmoordpact in Marrakesch tekenen.

  Like

 4. Ik las dat Oostenrijk gaat ondertekenen, ze komen terug op hun eerdere besluit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s