Nieuw

Nieuwe opiniepeiling: Bijna 80% van de Fransen wil geen migranten meer toelaten

© Pixabay

Volgens een opiniepeiling inzake immigratie uitgevoerd door Ifop, in samenwerking met de Jean Jaures Foundation en het American Jewish Committee, vindt 52 procent van de Franse mannen en vrouwen dat Frankrijk “te veel buitenlanders” in zijn land opneemt.

Nog eens 27 procent is van mening dat Frankrijk “genoeg” heeft geaccepteerd, wat betekent dat 79 procent van de burgers van het land vindt dat Frankrijk geen immigranten meer moet binnenlaten.

Uit de peiling, die in het weekblad “Journal du Dimanche” werd gepubliceerd, bleek ook dat 64% van de respondenten met de verklaring instemde: “Ons land heeft reeds veel buitenlanders opgenomen en het zou dan ook ongewenst zijn om extra immigranten te ontvangen”.

77% zei dat ze bang zijn voor een te gastvrij beleid voor immigranten en 71% gelooft dat overmatige immigratie zal leiden tot een daling van de lonen als gevolg van de bereidheid van migranten om voor een lager loon te werken.

Als reactie op de groeiende onrust ten gevolge van de migratiecrisis heeft de regering van Macron de laatste maanden een meer conservatieve benadering van immigratie gevolgd, maar de druk van de burgers van het land en leden van de Franse Nationale Rally Partij op de regering wordt verder opgevoerd om de migratie nog meer af te remmen.

Met de meerderheid van de migranten die zijn aangekomen uit landen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, in het bijzonder Libië en Syrië, heeft Pew Research Center voorspeld dat West-Europa een dramatische stijging van de moslimbevolking zal zien, waarbij Frankrijk een stijging van 8,8% in 2016 tot 18,0% in 2050 verwacht.

Bron:

Almost 80% of French don’t want to accept more migrants, according to new opinion poll

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Nieuwe opiniepeiling: Bijna 80% van de Fransen wil geen migranten meer toelaten

  1. Een beetje laat. Eerst die macron verheerlijken en nu dit.

    Like

  2. tim pietersen // december 3, 2018 om 17:43 //

    deporteer macron ook naar noord afrika

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s