Nieuw

Italië: 60% van de ‘gepensioneerde’ migranten ontvangt een pensioen terwijl ze geen enkele dag hebben gewerkt

© Pixabay

In een verbazingwekkend bericht van de krant Il Giornale staat dat 60 procent van de immigranten in Italië die gepensioneerd zijn nog nooit hebben gewerkt.

Van de 96.000 niet-EU-burgers die een pensioen ontvangen van het Istituto Nazionale della Previdenza Sociale (INPS), hebben er 60.000 nooit gewerkt en dus nooit premies of belastingen betaald.

In totaal zijn er ongeveer twee miljoen buitenlanders ingeschreven bij de Italiaanse sociale zekerheidsdienst. Het aantal werkenden, die bijdragen aan hun pensioen, bedraagt slechts 1.700.000.

Uit de INPS-cijfers blijkt dat in 2017 96.743 pensioenuitkeringen werden betaald aan niet-EU-burgers. Hiervan ontvangen 60.000 mensen een pensioen dat niet gedekt wordt door eerder betaalde premies.

Dit betekent dat 60 procent van de immigranten in Italië nooit heeft gewerkt en dat hun pensioen door de Italiaanse belastingbetaler wordt betaald.

De meerderheid van de migranten die voor hun pensioen van de Italiaanse belastingbetaler leven, blijken oudere familieleden te zijn die via ketenmigratie veroorloofd worden te migreren “om herenigd te worden met immigranten”, schrijft Il Giornale.

De politieke elite en linkse media hebben het idee van migratie naar Europa en de rest van de wereld verkocht als de manier om hun teruglopende beroepsbevolking in stand te houden, om een groeiende leegte in de bevolking op te vullen en zo arbeid en industrie in stand te houden.

De statistieken ondersteunen deze ietwat halfbakken theorie echter eenvoudigweg niet, waarbij de meerderheid van de migranten helemaal niet werkt en wordt ondersteund door uitkeringen die door de onderdanen van de beroepsbevolking worden betaald.

Bron:

Italy: 60% of ‘retired’ migrants receive pensions while they didn’t work a single day

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Italië: 60% van de ‘gepensioneerde’ migranten ontvangt een pensioen terwijl ze geen enkele dag hebben gewerkt

 1. Gebeurt hier in Canada ook…..totaal bezopen

  Like

 2. Duchesne // december 2, 2018 om 19:26 //

  Met het ondertekenen van het Marrakech verraad zal het recht op bijstand en pensioen ook voor migranten gelden, wat rechtuit wil zeggen dat deze voorzieningen worden leeggeroofd en zullen verdwijnen. Wat volgt is een bonnen systeem en verplichte huisvesting bij autochtonen die afhankelijk zijn van sociale voorzieningen. Dat is een stap die gemaakt kan worden door de hand die het geld “geeft”, cq in beheer heeft.
  Migranten zullen zich zowel in onze sociale voorzieningen ingraven en in hun paralelel wereld een extra inkomen hebben welke niet word belast. Ik laat u de fantasie hoe deze inkomsten worden gecreerd en uit wiens zak en over wiens rug dat zal gaan, maar de term “loverboys” geeft aan waar u het moet zoeken.
  Ik zag vandaag drie kinderen ‘spelen” op straat, de blanke gup was zijn schoenen kwijt en de twee zwarte/ noord Afrikaanse guppen stonden te schreeuwen en te schelden. Spelen is duidelijk ook anders dan vroeger. Een van de zwarte cq noord Afrikaanse pleziermaker keek mij vervolgens aan en maakte ene gebaar wat ik als prikken in de ogen of “ik heb je gezien” mag worden vertaald.Op een of andere manier kreeg ik de indruk dat een goed gerichte 9mm hier een wereld van goed had kunnen doen, maar ik laat in het midden bij wie…

  Helaas ben ik niet bij machte dit soort slagkracht te produceren en ik begrijp ook waarom de overheid die macht niet bij mij en mijn medeburgers wil zien….ze zouden hun bestaansrecht namelijk verliezen en daarmee hun broodwinning. Als iedere burger ook heer was van eigen lijf en leden zou de lijfeigene niet langer een heer hebben die voeding en kledij verstrekte.
  Ze zouden moeten produceren om te mogen voorbestaan….fysiek iets moeten preseren dat opbouw kan worden genoemd. Idem en absoluut dito voor de politici, hoe kun je nog liegem en bedriegen als je burgers de macht hebben jou en je schoelje af te straffen.

  Dus nee, geen recht op zelfverdediging en ja, die stembus en dat lulverhaal over democratie en zelf mogen kiezen wie jou “vertegenwoordigd” glijd erin als siliconen glijmiddel, why change succes formula? Well suckers, we are born everyminute, one by one….

  Kom ik tot de conclusie dat er niets meer is om de rem nog op het fatsoen te houden, want alle redenen om een samenleving te willen zijn worden gesloopt, verkocht of gewoon weggegeven.
  En wie denkt genoeg pecunia te hebben om geen last te krijgen, wie denkt dat een particulier pensioen hem of haar wel zal redden, ooit gedacht aan geldontwaarding, aan pensioenfondsen die failliet gaan en aan geld dat niemand meer wil omdat het niets als contragewicht heeft, nul tegenwaarde….zo zeker is dat niet….en vastgoed nog mindere, kan zo onteigend worden, als u leven als geen prioriteit heeft voor de overheid qua bescherming, waarom zou men dan wel uw geld voor u beschermen? Waarom zou een eigne huis zekerheid bieden, als met een pennestreek uw huis publiek bezit kan zijn of ter beschikking van de staat word gesteld? Verkopen zal niet meer lukken, en hypotheek zal nog steeds moeten worden betaald.

  Iedereen, zowel arm als en rijk zal de gevolgen van het verraad van Marrakech voelen, alle opgebouwde zekerheden worden per stuk ontnomen en er is niets dat u nog kan doen want de knokploegen van de staat worden omgevormd tot geimporteerde ordediensten en daarmee is uw lot bezegeld. U mag nog even blijven om het gazon kort te houden, maar als u niet genoeg meer rendeerd mag u afvloeien, zonder bonus en met een strippenkaart voor vreten of een drionnetje. Als de Hyena’s het u niet afnemen.

  We worden nu uitverkocht op alle gebieden, financieel als cultureel, qua erfrecht en qua levenskwaliteit. 11 december hoort iedere Nederlander met een grafkrans naar Den Haag te gaan om onze regering eer te bewijzen die verraders toekomt.
  Het zal Jan en een halve paardekop zijn die er staan, en als halve paardekop nou nog een rakertwerper zou hebben….maar goed, dromen is nog even een luxe die mag, straks is ook dromen strafbaar…

  Ergens zijn we iets kwijtgeraakt, ergens tussen PVDA pedofielen in de regering en groen linkse terorristen in de kamer, ergens tussen vreemdgaande D666 tigers en Blauw aanlopende Oranje mastruberende VVDers…..allemaal ratten en hun stemvee even van de pot gerukt.
  En zo slim zijn die elite lui niet, want ze geven onze miljaren weg om zelf tijdens hun resterende, mits ongehinderde, levensloop enkel miljoenen te kunnen binnenharken….economen…prrrtttt….

  Nee, als ik zoals vandaag een grote Nederlandse stad zie en wat er rondloopt, dan is mij duidelijk dat toekomst hier opbouwen niet een toekomst is die niet strookt met menselijke waarden maar in een dierenpark een zekere logica zou omvatten. En de import van verse dieren in kuddevorm staat op het punt van beginnen…

  Project Exodus, stay tuned.

  Like

 3. Raveltje // december 2, 2018 om 21:29 //

  Alle sociale voorzieningen zullen verdwijnen. Je bent straks aan je lot overgelaten

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s