Nieuw

Franse politie gebruikt Flash-Balls tegen demonstranten

Via Twitter.

Een wijdverspreide videoclip uit Parijs lijkt te laten zien hoe demonstranten tegen het regeringsbeleid door sluipschutters worden neergeschoten. Al bij al blijkt het bij nadere beschouwing echter om gebruik van Flash-Balls te gaan.

Een Twittergebruiker heeft een video geüpload die de indruk wekt dat Gele Hesjes”, die protesteren tegen het beleid van Emmanuel Macron, door sluipschutters worden neergeschoten. Deze schutters lijken zich op daken te bevinden.

Nep nieuws
Volgens commentatoren is dit echter een verkeerde interpretatie van de beelden. Hoogst waarschijnlijk schiet de politie zogenaamde Flash-Balls af; een niet-dodelijk wapen van de Franse jachtwapenfabrikant Verney-Carron. Het wapen is ontwikkeld als alternatief voor dodelijke vuurwapens, plastic kogels om rellen te bestrijden met minder gevaar voor de beschotene.

LEES MEER:
Macron zet scherpschutters in tegen de eigen bevolking en meer ‘gele hesjes nieuws’
‘Gele hesjes’ update

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Franse politie gebruikt Flash-Balls tegen demonstranten

 1. Ja, het traangas schijnt bijna op te zijn …

  Like

 2. En wat als de Flash-Balls op zijn?
  Dan wordt het pas echt spannend.

  Liked by 1 persoon

 3. trebor2110 // december 3, 2018 om 08:25 //

  En wat als de Flash-Balls op zijn?

  zyclon B??

  Like

 4. Von Puffelen // december 3, 2018 om 11:46 //

  Ondanks alle propaganda werkt dat alleen tegen luizen.
  Hadden de yanken onlangs niet een mega voorraad ammo afgeleverd?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s