Nieuw

EU bevestigt financiering voor migranten die zich massaal aan de grens met Bosnië hebben verzameld

De EU heeft bevestigd dat zij het geld van de belastingbetaler besteedt aan migranten die het EU-blok willen binnendringen. De Bosniërs pleiten voor de sluiting van de Balkanmigratieroute, te midden van de toenemende “militarisering” van nieuwkomers.

De autoriteiten in de grenssteden in Bosnië, dat zich buiten de Europese Unie bevindt, hebben sinds medio oktober, toen duizenden immigranten uit de derde wereld in de buurt van de grens met EU-lidstaat Kroatië begonnen te kamperen – na onjuiste informatie dat Kroatië zijn grenzen zou hebben opengesteld – moeite om het hoofd te bieden aan de steeds hardnekkiger en heftigere pogingen om door de politiegrenzen te breken om op EU-grond door te dringen.

In de grensstad Bihac zei burgemeester Suhret Fazlic dat de ongeveer 3.000 migranten die momenteel in de omgeving wonen een groot probleem vormen voor de stad met “militant gedrag” en het plegen van honderden strafbare feiten.

“In de eerste plaats is het noodzakelijk om onmiddellijk een einde te maken aan de komst van nieuwe migranten”, zei hij tegen Euronews deze week en voegde eraan toe dat hij van mening is dat de inwoners van Bihac “een soort compensatie moeten krijgen voor de schade die wordt veroorzaakt door de instroom van nieuwkomers in het betrokken gebied”.

Afgelopen donderdag kondigde de Europese Commissie aan dat zij 500.000 euro extra belastinggeld gaat uitgeven voor “humanitaire hulp” aan migranten uit de derde wereld die in de Balkan kamperen met de bedoeling illegaal de grens over te steken.

“Vluchtelingen en migranten blijven in Bosnië en Herzegovina aankomen en de EU is vastbesloten humanitaire hulp te verlenen aan mensen in nood”, aldus Christos Stylianides, commissaris voor ontwikkelingshulp, die in een verklaring verklaarde dat Brussel sinds 2015 31 miljoen euro heeft uitgegeven aan migratieprojecten in de regio.

Eerder deze week gaf het VN-migratieagentschap/internationale organisatie voor migratie (IOM) toe dat “80 tot 85 procent” van de immigranten die vanuit de Balkan de EU proberen binnen te komen, “economische migranten zijn en geen mensen die internationale bescherming nodig hebben”.

De IOM-coördinator voor de regio, Peter Van der Auweraert, zei dat “ongeveer 35 procent Pakistanen zijn”, goed voor het grootste deel van de migranten, terwijl ongeveer 20 procent beweert afkomstig te zijn uit Syrië.

“Maar wat de Syriërs betreft, heb ik mijn twijfels, omdat we ook een aantal mensen uit Noord-Afrika hebben die zeggen dat ze Syrisch zijn”, voegde hij eraan toe en vertelde Euronews: “In totaal zijn er sinds het begin van het jaar tussen de 20.000 en 21.000 mensen Bosnië binnengekomen en 4.500 van hen zijn er nog steeds”.

“Driekwart van de migranten is er dus in geslaagd om Kroatië illegaal binnen te komen”, aldus Van der Auweraert.

Volgens berichten in de Oostenrijkse media van vorige maand heeft de Europese inlichtingendienst van de Balkan beweerd dat “95 procent van deze migranten die proberen door te breken [de Kroatische grens] jonge mannen zijn, die bijna allemaal met messen gewapend zijn”.

Wat betreft het onderhoud en de dagelijkse kosten van levensonderhoud van migranten in Bosnië, terwijl ze Kroatië proberen binnen te dringen, verklaarden bronnen op de migratieafdeling van het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse Zaken dat de levering van voorzieningen aan illegale immigranten “vrij goed gecoördineerd” leek te zijn, waarbij veel van hen naar verluidt zijn uitgerust met voorafbetaalde creditkaarten van de Hoge Commissaris van de Verenigde Naties voor de Vluchtelingen (UNHCR).

LEES MEER: George Soros, de VN en de EU, geven derde wereldlanders prepaid creditcards om naar Europa te “vluchten”

Volgens de website van het vluchtelingenagentschap worden dergelijke kaarten aan migranten verstrekt als onderdeel van de “programma’s voor directe geldelijke hulp aan ontheemden” in samenwerking met Mastercard, die in 2016 aankondigde dat het vooruitbetaalde debetkaarten uitdeelde om migranten die via Servië naar EU-landen reizen te voorzien van “mobiliteit, flexibiliteit en waardigheid”.

Terwijl de mainstream media herhaaldelijk geruchten hebben ontkracht dat George Soros bijdraagt aan de financiering van illegale immigratie naar Europa en de VS, meldde Mastercard vorig jaar dat het samenwerkt met de open grenzen-promotende miljardair om “de economische en sociale ontwikkeling van …. vluchtelingen en migranten te katalyseren en te versnellen”.

Bron:

EU Confirms Funding for Migrants Massed at Bosnia Border, Locals Say Crime Rife

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on EU bevestigt financiering voor migranten die zich massaal aan de grens met Bosnië hebben verzameld

 1. Met het toenemen van een nieuwe armada van linkse invaders raad ik een ieder aan een wapen te kopen en een wapenvergunning aan te vragen en meer kogels in huis te halen da Cocacola.

  Like

 2. scherpschutter1943 // december 2, 2018 om 17:52 //

  Koop een vuurwapen met voldoende munitie en schiet ze af de teringlijers. Weg met de vluchtelingen. vrouwen en kinderen eerst. Dan voorkom je dat dit adderengebroed zich uitzaait in Europa. Ik wens voor niemand meer te betalen. De UNHCR, een misdadigersclub van de VN. Weg met de VN, een club van negers en arabieren. Wil ik daarbij horen? Nee dus.

  Liked by 2 people

 3. Wat een rotte wereld

  Liked by 1 persoon

 4. Het zal zeer bloederig tekeer gaan, als ik gedwongen word mezelf en andere mensen dicht bij mij te verdedigen!
  In de tijd van oorlog ken ik geen genade!

  Liked by 1 persoon

 5. Het is doden, of gedood worden!
  Ik wou dat het anders was, maar die mogelijkheid is er niet, willen we onze westerse cultuur behouden!

  Liked by 1 persoon

 6. Raveltje // december 2, 2018 om 20:47 //

  Terug naar land van herkomst. Laat ze in eigen land hun moordlustige maar botvieren In plaats van
  Hier alles te verzieken.

  Like

 7. antiislamnu // december 2, 2018 om 23:31 //

  Ze hoeven daar niet lang meer te wachten het marakechpackt wordt bijna ten uitvoer gebracht dus voor de kerst wandelen ze door de Europese straten.

  Like

 8. scherpschutter1943 // december 5, 2018 om 16:26 //

  Wordt wel tijd voor een gewapende opstand tegen die staten die deze rechtsverkrachting mogelijk maken.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s