Nieuw

Denemarken verscherpt zijn immigratiebeleid

Het eiland Lindholm in het zuiden van Denemarken. Afbeelding: Google Maps.

Een plafond voor het aantal gezinsherenigingen en een nieuw uitwijzingscentrum op het afgelegen eiland Lindholm voor criminele migranten met een uitwijzingsbesluit. Dit zijn onder meer twee punten in de staatsbegroting van de Deense regering waarover met de Deense Volkspartij is onderhandeld.

De immigratie-kritische Deense Volkspartij wil al lang een zogeheten paradigmaverschuiving, waarbij de focus verschuift van integratie naar terugkeren. In het kader van de onderhandelingen over de staatsbegroting voor volgend jaar heeft men dit van de burgerlijke minderheidsregering geëist. De onderhandelingsresultaten werden vrijdag gepresenteerd.

“We mogen dan wel tot het uiterste gaan van wat internationale verdragen toestaan, maar het was hard nodig”, zegt groepsleider Peter Skaarup, die onderhandelde voor de Deense Volkspartij.

Een maatregel, geïnspireerd door Duitsland, is de invoering van een plafond voor gezinsherenigingen, die kan worden geactiveerd wanneer de situatie daarom vraagt, meldt de Deense krant Finans.

De regering is het met de Deense Volkspartij eens dat er te veel migranten naar Denemarken komen.

“Er zullen nog veel meer mensen naar huis worden gestuurd”, zegt minister van Financiën Kristian Jensen van het liberale Venstre.
.
“Alle details rond de voorgestelde wetgeving die nu op tafel ligt, zullen nog niet worden gepresenteerd, maar er wordt onder andere een plafond gesteld aan het aantal gezinsherenigingen en er zal ook een speciaal uitwijzingscentrum op een eiland worden gebouwd voor criminelen die een uitwijzingsbesluit hebben”, zei hij.

“Het is geen gevangenis, maar we moeten in staat zijn om betere controle te krijgen over de buitenlanders die een uitwijzingsbericht hebben gekregen, maar nog steeds criminaliteit begaan”, zegt Jensen.

Het eiland waarnaar de regering verwijst is Lindholm. Tot voor kort was er in de gebouwen op het vijf hectare grote eiland een statelijk dierenartseninstituut actief.

Bron:

Finanslovsaftale på plads mellem regeringen og DF

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Denemarken verscherpt zijn immigratiebeleid

 1. Dit is al een goed begin, nu in Nederland en de rest van West Europa dit nog gaan doen.

  Like

 2. Als het goed is gaat hun regering ook 12 december tekenen. Het zal dus weinig uit halen.

  Like

 3. Duchesne // december 4, 2018 om 17:10 //

  “The island, Lindholm, sits in an inlet of the Baltic Sea, about two miles from the nearest shore. Around 100 rejected asylum seekers and criminal immigrants will be sent to live there, and will be required to check in daily with authorities there, or face jail. Ferry service to the island is infrequent, and one of the boats serving the island is reportedly named the ‘Virus’, a reference to the contagious animal disease research center currently occupying the island”

  YES ! Preci3es de juiste plek.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s