Nieuw

Demonstranten in Parijs hebben een automatisch geweer gestolen – eisen vertrek van Macron

De demonstraties in Parijs zijn nu ontaard in regelrechte chaos. Brandende auto’s en dikke rook liggen over delen van de stad. 260 mensen zijn gearresteerd en 100 gewond geraakt, schrijft RT.

Ongeveer 100 mensen zijn inmiddels gewond geraakt en meer dan 260 mensen zijn gearresteerd in verband met de protesten in Parijs.

Volgens de Franse politie zijn er ook 14 politieagenten gewond geraakt.

De “Gele Hesjes”, zoals de demonstranten worden genoemd, willen een andere regering in het land zien.

De demonstraties, die begonnen als een wat rustiger protest tegen de stijging van de benzineprijzen en de belastingen van president Emmanuel Macron, zijn omgeslagen in onmiskenbare rellen. “Chaos in Parijs”, schrijft RT.

75.000 demonstranten verzamelden zich op zaterdag in de stad. Het eindigde in het verbranden van auto’s en gewelddadige confrontaties met de politie. Echter, niet alle demonstraties zijn gewelddadig, maar er is sprake van “onruststokers” [Antifa].

Emmanuel Macron’s beleid wordt beschouwd “onredelijk hoge kosten van levensonderhoud” te creëren. De demonstranten zouden ook een politiewapen hebben gestolen, gebouwen in brand hebben gestoken en een aantal metrostations en warenhuizen hebben gedwongen te sluiten. Volgens YLE is er een automatisch geweer gestolen.

Films laten onder andere zien hoe grote stenen naar de politie worden gegooid. De gele vesten beschermen zich op hun beurt weer met grote houten planken als schilden.

De politie gebruikt traangas, knuppels en waterkanonnen tegen de demonstranten. Een van de RT journalisten werd beschoten met rubberen kogels en verwondde zijn gezicht.

In het artikel van RT staat dat 80 procent van de bevolking achter de gele hesjes staat.

Bron:

260+ arrested, nearly 100 injured as Paris descends into chaos amid Yellow Vest rallies (VIDEOS)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Demonstranten in Parijs hebben een automatisch geweer gestolen – eisen vertrek van Macron

 1. Dit voelt zo ontzettend goed! Wat ben ik trots op die Fransen. Wat een grandioos voorbeeld voor de rest van Europa.

  Liked by 3 people

 2. Hoop echt (ook voorspelt in een groter Europees land) dat de zaak zo uit e hand loopt dat die enge verraderskliek en smerige vieze hond in het Elyisee moet vertrekken misschien zelfs word gearresteerd en berecht! Dan lekker de rapen gaar in Duitsland. Dat is het begin van het einde, want dat zal de laatste aanzet geven totdat mensen doorhebben dat het ene ook met andere van doen heeft, namelijk in grote getalen moslims en ander vijandig derdewereld gespuis binnenlaten en dat dit die enorme kosten met zich mee brengen, ik hoopt, ik hoop het.

  Liked by 2 people

 3. En nu doorpakken Gilettes jaune! Voor het welzijn van Europa!

  Liked by 1 persoon

 4. Heerlijk dit!
  De volksverraders zullen er een zeer hoge prijs voor betalen, voor wat ze het volk aangedaan hebben, en nog willen aandoen. Genocideplegers verdienen de hoogst denkbare straf die er maar bestaat!

  Liked by 1 persoon

 5. Like

 6. Kokkelkorn // december 3, 2018 om 09:11 //

  Voor alle Volksverraders de Doodstraf in voeren, en opruimen die hap.

  Like

 7. trebor2110 // december 3, 2018 om 19:25 //

  Allen nu hopen dat er niet een wisseling van de wacht komt maar veranderingen .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s