Nieuw

Boerkaverbod wordt niet gehandhaafd – ‘Gele Hesjes’-verbod fanatiek

Het verschil mag duidelijk zijn.

Als je tegen Nederland bent mag je demonstreren. Zonder vergunning en zonder kennisgeving zoals Turken op de Erasmusbrug hebben laten zien, en dan zitten daar geen gevolgen aan vast.

Als je een communist bent mag je demonstreren. Zonder vergunning en zonder kennisgeving zoals Antifa met regelmaat laat zien, en dan zitten daar geen gevolgen aan vast. Ook niet als daarbij geweld gebruikt wordt.

Als je een jihadist bent dan mag je demonstreren. Zonder vergunning en zonder kennisgeving in de Schilderswijk met jihadvlaggen, en mag je oproepen dat alle Joden dood moeten. En als je dan afgereisd bent naar Syrië om christenen te martelen en te onthoofden dan krijg je van het kabinet Rutte nog een paar honderd miljoen mee.

Ook de politie zelf vraagt geen vergunning aan als ze snelwegen blokkeren voor meer loon.

Anti-blanke racisten worden door de burgemeester van Dokkum persoonlijk uitgenodigd om een Nederlands kinderfeestje te komen saboteren in het centrum van de stad midden tussen de kinderen, terwijl Pegida naar afgelegen parken en haventerreinen verbannen wordt.

En als die anti-Pieten dan te lui zijn om hun bed uit te komen, en dus sowieso al nooit op tijd hadden kunnen zijn, dan worden Nederlanders die hun kinderen willen beschermen zwaar gestraft.

Als Pegida, met vergunning, in Amsterdam demonstreert dan regelt Van der Laan dat er op dezelfde tijd en op dezelfde locatie een horde agressieve Antifa aanwezig is om duidelijk te maken dat het eens maar nooit weer is.

Als Pegida in Den Haag of Utrecht bij een moskee wil demonstreren, niet provocatiever dan tussen kinderen bij een kinderfeestje, dan wordt dat verboden omdat de islamvolgers met geweld dreigen en de Nederlandse rechtsstaat daar voor buigt en dan niet het recht op demonstratie handhaaft waar zij zich toe verplicht heeft.

Als er in Nederland anderhalve man en een paardenkop op komt dagen voor een ‘gele hesjes’ demonstratie weet de politie niet hoe snel ze in moet grijpen:

In dezelfde week waarin verschillende steden hebben laten weten een boerkaverbod niet te zullen handhaven, worden hesjesdragers gesommeerd hun hesjes uit te trekken. Provoceermoslima’s die hun boerka demonstreren vragen nooit een vergunning aan.

Het is precies dat, die continue hypocrisie, het ronduit de burgers voorliegen zoals nu weer met ‘Marrakesh’, wat op een dag niet anders kan eindigen dan in een volksopstand.

Als politici niet langer naar de burgers luisteren, zelfs doelbewust tegen hun belang in gaan, dan krijg je dat soort reacties. Als politici niet langer beseffen dat ze gekozen zijn om het volk te dienen, maar als ze denken dat ze, in dienst van een onzichtbare elite, het volk moeten knechten, dan heb je grondstof voor revoluties.

Het is om die reden dat de VS een ‘second amendment’ heeft. Niet voor niks verdedigt John Stuart Mill in (Treatise) On Liberty het recht van de vrije burgers om een overheid die die burgers niet dient met geweld af te zetten en is de Amerikaanse grondwet voor een groot deel daar op (en op ons Plakkaat van Verlatinghe) geïnspireerd.

De huidige overheid in dienst van de bezettende en illegale EU doet in niks onder voor de Spaanse heerschappij. Waarom zouden we deze tirannieke booswichten nog langer tolereren:

 • Nadat jullie ons land tegen onze uitdrukkelijke wens (63%), 1 juni 2005, weggegeven hebben ?
 • Nadat Rutte onze financiële soevereiniteit tijdens een demissionaire kabinetsperiode, ESM, weggegeven heeft ?
 • Na de voortdurende sluipende machtsoverdracht naar Brussel waardoor wij nog maar 20% van onze eigen wetten maken ?
 • Nadat jullie de grens uitgegumd hebben, een land zonder grens is geen land, en ons land feitelijk niet meer bestaat ?
 • Nadat jullie de grote steden in meerderheid al cadeau gedaan hebben aan vreemdelingen en dat nu met de rest van het land aan het doen zijn ?
 • Nadat jullie ons voor extra zorgkosten op laten draaien en asielzoekers gratis zorg krijgen ?
 • Nadat jullie, het door ons opgebouwde sociale vangnet, voor meer dan de helft vol gelegd hebben met luierende mohammedanen die ons haten, maar ons geld niet ?
 • Nadat jullie in het kader van bezuinigingen, om de toekomstige invasie te bekostigen (regeren is vooruitzien nietwaar), vele verzorgings- verpleeg- en bejaardentehuizen en kazernes gesloten hebben om die nu te herbevolking met volk dat ons van uit hun diepste overtuiging naar het leven staat ?
 • Nadat jullie een golf van Marokkanencriminaliteit over ons uitgestort hebben ?
 • Nadat jullie een apartheidsstelsel ingevoerd hebben en voorrang verlenen aan de christenen- en ongelovigendoders boven de Nederlanders op de woningmarkt ?
 • Nadat jullie 500 jihadcommandocentra in ons land mogelijk gemaakt hebben waar week in week uit, de jihad tegen ons gepredikt wordt ?
 • Nadat we wekelijkse jihadaanslagen te verduren krijgen omdat jullie dat willen ?

Denk je nou echt dat er nooit een reactie op zal komen ?

Een paar weken geleden wist vice-premier Hugo de Jonge niet wat het Marrakesh-MigratiePact inhield, hij stond met zijn mond vol tanden:

Hij heeft geen idee. En vandaag staat hij het uitvoerig te verdedigen:

En hij verkondigt niets dan leugens. De reacties onder zijn tweet spreken boekdelen. Iedereen die zich een beetje ingelezen heeft weet dat. Ze ‘beleren’ ons alsof we kleuters zijn en zelf geen informatie op kunnen zoeken en bij machte zijn dat te begrijpen, terwijl de waarheid is dat de intellectuele kleuter hier Hugo de Jonge is. Het is beschamend en woedendmakend dat een imbeciel als De Jonge de positie heeft die hij heeft.

Het is deze globalistische kliek en hun marionetten die als doel hebben de westerse beschaving te vernietigen, en nota bene zich keert tegen de Oost-Europese landen, omdat die niet ‘democratisch’ zouden zijn. De Hongaarse bevolking keert zich echter voor 90% tegen immigratie, de populariteit van Salvini stijgt elke dag. Rutte en zijn moordenaars zullen nooit aan de Nederlandse bevolking vragen of die zit te wachten op omvolkingsmigratie, omdat ze zelf het antwoord ook wel weten. Ze zijn woedend dat Orban cum suis hun eigen volk niet uit willen roeien, terwijl bevolkingsvervanging onder de VN conventie als genocide gezien wordt. Want genocide is het waar Rutte, de EU, en hun Kabal zich voor inspannen.

Wat we in Frankrijk zien is nog maar het begin, het broeit al jaren. En de smerigste middelen worden uit de kast getrokken om het protest de kop in te drukken. Agent-provocateurs (welke klootzak leent zich daarvoor?), scherpschutters, Antifa, altijd Antifa, om het protest in diskrediet te brengen, en daarnaast grijpt het kansenvolk zijn kans om los te gaan. Terwijl de overweldigende meerderheid vreedzaam demonstreert.

In Nederland wachten we wat mij betreft beter af wat er bij de buren gebeurt, ik wil niet protesteren en dan geassocieerd worden met een totaal-idioot als Jan Dijkgraaf, die denkt dat de EU ‘de agenda van die Oostenrijker met dat snorretje‘ aan het uitvoeren is.

Die Oostenrijker kon aan de macht komen omdat hij zich verzette tegen het communisme en tegen het roofbankierskartel en de Weimar-perversie, waar denk je dat die LGBTQ-shit vandaan komt ? Die Oostenrijker heeft de oorlog verloren. Wat we nu zien gebeuren wordt ons door de winnaars aan gedaan. De communisten en hun geallieerden. En zij schreven de geschiedenis. En er klopt niks van.

Die Oostenrijker, wat je ook van hem mag denken, vocht niet tegen maar voor zijn eigen volk. Die Oostenrijker importeerde geen vreemde volkeren om zijn eigen volk uit te roeien, maar deed het omgekeerde. Die Oostenrijker verkocht zijn land en volk niet aan een globalistische NWO-kliek, maar verzette zich er tegen. En toen hij het roofbankierskartel buitenspel zette verklaarde Judea de oorlog aan Duitsland.

Vladimir Bukovski legt uit dat de EU = EUSSR:

De EU-commissie zit vol met Maoïsten, Trotskisten, communisten en bankiers van Goldman Sachs. Pierre Moscovici, Europees commissaris voor economische en financiële zaken, was een Trotskist:

Born in Paris, he is the son of the influential Romanian-Jewish social psychologist Serge Moscovici and of the Polish-Jewish psychoanalyst Marie Bromberg-Moscovici. Previously a member of the Trotskyist group the Revolutionary Communist League, Moscovici joined the French Socialist Party (PS) in 1984.
https://en.wikipedia.org/wiki/Pierre_Moscovici

José Manuel Barroso was een Maoïst, en ging na zijn carrière bij de EU-Commissie voor Goldman Sachs werken. Frederica Mogherini (EU minister Buitenlandse Zaken), die schreef dat de politieke islam een plek verdient in Europa, was een communist. Mario Draghi van de ECB, komt van Goldman Sachs. Mario Monti, die door de EU in Italië geïnstalleerd (staatsgreep) werd toen de begroting van Berlusconi afgekeurd was, kwam van Goldman Sachs. Bij de EU-staatsgreep in Griekenland werd Papademos naar voren geschoven. Papademos kwam van Goldmans Sachs.

En die lijst is eindeloos aan te vullen. Teveel voor nu voor mij. Ik ben een onbezoldigd blogger en mijn tijd is beperkt. Geitenhoeders als Jan Dijkgraaf hebben echter voltijds tot hun beschikking en horen beter geïnformeerd te zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

14 Comments on Boerkaverbod wordt niet gehandhaafd – ‘Gele Hesjes’-verbod fanatiek

 1. Duchesne // december 2, 2018 om 09:16 //

  Brother Fubar.

  Liked by 1 persoon

 2. Republikein // december 2, 2018 om 11:53 //

  Si, en ik voeg autobranden toe, skol.

  Like

 3. Franky van Santen // december 2, 2018 om 11:56 //

  Het is een heel duidelijke Column (y)

  Maar,… helaas heb ik hier toch weer een “maar” bij,… sorry aan al mijn lezers van mijn reacties en stukken.

  Ondanks dat het mij zelf pijn doet om te moeten constateren, moet ik ook wel realistisch en objectief blijven, anders zou ik net als velen anderen een gewone meeprater zijn zonder een eigen mening.

  We, de Nederlandse “gewone” burgers hebben de huidige politieke, sociale en maatschappelijke situatie in ONZE Nederlandse samenleving aan ons zelf te danken !!!

  Al tientallen jaren zijn “we” gewaarschuwd voor de huidige situatie in onze samenleving door mensen als Hans Janmaat, Pim Fortuyn en nu nog steeds door Geert Wilders !!
  Maar een te grote groep van onze eigen Nederlandse mede burgers luisterden liever naar de Linkse politiek met hun mooie verkiezingsbeloften en het stelselmatig demoniseren en als extreem rechts afschilderen van voorgenoemde personen, die werden en worden vergeleken met Adolf Hitler en zijn Nazi’s !!!

  Bang gemaakt voor facsisme en diktatuur,… waaronder wij met z’n allen in werkelijkheid nu wel onder leven en wat in het Linkse zgn. politieke “Correctheid” als “democratie” omschreven wordt !!!

  Die te grote groep Nederlandse mede burgers dachten te kunnen behouden wat onze voorouders, opa’s en oma’s, voor hun kinderen en kleinkinderen, met veel opoffering en strijd hebben opgebouwd aan sociale zekerheden en vrijheden, Democratie… maar wat we met z’n allen uiteindelijk TOCH aan het verliezen zijn !!!

  De echte facsisten en diktators hebben de politieke macht in ONS land in tientallen jaren naar zich toe weten te trekken en doen niets anders dan wat Adolf Hitler eens in een politieke verklaring gezegd heeft ;

  “De beste manier om controle te krijgen over een volk, om hen uiteindelijk volledig te controleren, is hen telkens een beetje vrijheid af te nemen.
  Om hun rechten met duizenden kleine en bijna onzichtbare stapjes te reduceren.
  Op deze manier zal het volk niet zien dat hun rechten en vrijheden worden verwijderd tot aan een punt waar deze veranderingen niet meer ongedaan gemaakt kunnen worden.”

  En wat hebben de politici in ONS land en Europa in de laatste decennia en tot op heden gedaan ???……. PRECIES dat wat die Oostenrijkse Korperaal toen gezegd en gedaan heeft !!!

  In maart 2019 hebben we met z’n allen WEER de kans om een begin van een politieke ommezwaai te maken,… door massaal op de PVV te gaan stemmen !!!
  Wanneer we dat NIET doen,… zal het uiteindelijk gaan uitmonden op een totale burgeroorlog,… niet alleen in ONS land,… maar vermoedelijk in heel Europa !!!

  De geschiedenis heeft het aangetoond bij bijv. de Revolutie in Rusland, de Franse revolutie en de strijd van onze eigen voorouders tegen de Spanjaarden en Fransen !!!

  Is dat wat we willen ?!,… voor onze kinderen, kleinkinderen en verder nageslacht ???

  Liked by 2 people

 4. Het moet toch mogelijk zijn dit Pinokiokabinet regelementer af te zetten wegens Staatsondermijnende activiteiten en een gevaar voor de bevolking en onze Democratie is.
  Deze gemanipuleerde verkiezingen zodat Rutte weer aan de macht kon komen en weer verder de trekpop voor Brussel(lees Elite en Soros)kan spelen om een wereld maatschappij tevormen moet toch wettelijk op gelost kunnen worden met onze Grondwet.
  Laat de PVV en PVD gaan samenwerken om dit Pleps te vernietigen en stem de volgende keer alleen op deze partijen,doet U het niet voor U zelf maar voor Uw kinderen anders hebben ze in ONS Nederland geen toekomst meer en dreigen zij vermoord te worden en uitgeroeid.
  VECHT TERUG,Vecht terug,vecht terug voor het telaat is,
  Deze Politici van Rutte zijn Marktkooplieden en verkopen ons land en de bevolking uit eigenbelang en zijn erniet voor U.

  Liked by 2 people

 5. Het is te laat vrees ik….oppositie wordt uitgeschakeld zoals in het Derde Reich maar dan op andere manieren. We hebben geen wapens; we zijn machteloos. De politie beschouw ik als gewetenloze uitvoerders van gewetenloze bevelen zoals ook duitse soldaten dit deden. Wat je kan doen: Laat zien hoe je hen veracht; verbiedt je kinderen en familie om te werken bij de politie of in het leger. Weiger vaccinaties. Geef nooit meer aan goede doelen. Ze komen al massaal hierheen

  Liked by 1 persoon

 6. Het kan nooit zo zijn dat dit halfgare kabinet zoveel rechtmatige zetels heeft gekregen de laatste verkiezingen. Als dit geen fraude is dan weet ik het niet meer. Totaal van de pot gerukt onze huidige (nep) regering.

  Liked by 2 people

 7. @Franky van Santen
  Deels eens. Maar het Nederlandse publiek is te soft. Keer op keer heeft het Nederlandse volk met verkiezingen en referenda laten zien dat ze een andere koers wil. De politici trekken zich er niets van aan en gaan gewoon hun eigen gang.
  Wat we onszelf wel kunnen verwijten is dat we niet massaal de hooivorken grijpen en de straat op gaan. Kijk nu eens naar de armzalige opkomst bij Pegida demonstraties. Of bij het gele-hesjes gebeuren. Als slechts 1% van de Nederlanders (de echte Nederlanders, dus 75% van de bevolking) in de arbeidsleeftijd de straat op zou gaan dan heb je 1% van 30% van 75% van 18 milj= ruwweg 40.000 mensen staan. In plaats daarvan zien we dat de opkomst meestal rond de 40-100 mensen is.
  Oftewel, de interesse om je ongenoegen te tonen door de straat op te gaan is in Nederland slechts ruwweg 0.01%. Onder de echter Nederlanders dan. De bereidheid onder de moslim-invasiers is vele malen hoger zoals we iedere keer zien.

  En ik kan uit eigen ervaring wel even stellen dat die 0.01% wel ongeveer klopt. Op verschillende plaatsen heb ik geprobeerd om buurtwachten en verzetsgroepjes op te zetten. Opkomst: ruwweg 1-5% in een gebied voor de informatie-bijeenkomst. Wekelijkse bijeenkomsten en echt wat doen? Misschien 10% daarvan. En dat waren dan de mensen die al enigszins geinteresseerd waren. Het geeft niet veel hoop.

  Liked by 1 persoon

 8. Gladiator // december 2, 2018 om 19:32 //

  @Franky van Santen, (en natuurlijk ook de overige reageerders!!)

  Ik wil u niet op alles “corrigeren” daar dit een te lang verhaal gaat worden echter
  vwb Hitler verwijs ik u simpel naar de helaas lange docuserie “Europe_The last Battle” welke op dit blog ruim een maand als ik me niet vergis een premium aangeprezen docu is geweest!!
  Hitler is niet degene geweest welke u beschrijft en er is ook niet dat gebeurd wat u schrijft!!
  Verder wil ik het ook niet meer hebben over “door hem gedane uitspraken” waarmee ik teven aan zou willen geven, en dat is MIJN persoonlijke mening, hadden we op DIT ogenblik maar iemand als HITLER!! Capiche!!!!!!!

  Dan verder over het veel gebruikte en totaal verkeerde woord “democratie”!!! Daar wil ik helemaal geen tijd aan verknoeien en wel om het simpele feit dat eenieder in wikipedia (ben geen fan van dit dom gestuurde medium maar voor simpele rechte info kan het ermee door) zelf kan lezen wat een democratie is waarbij dan gelijk voor 100% duidelijk is dat Nederigland GÉÉN democratie is en ook nooit is geweest!!

  Dan het stemmen op Wilders en ene Baudet!!!!!!!

  Beste, Wilders is een zionistische agent rechtstreeks opgeleid door de Mossad en nog wel IN IsraHel!! Zou Wilders in 2019 80 zetels behalen (ruim meer dan de helft) dan nog zal deze niet gaan regeren echter geloof mij maar, zouden de vooruitzichten zo zijn dan komt er wel weer een of ander “lek” waardoor hij geen campagne kan houden en…..nou ja, denk dat ik hier duidelijk genoeg in ben!!
  Dan ene Baudet, beste, eerst beter uw huiswerk doen graag!!!
  Deze man is het volgende “stuur” om het gepeupel iets bij te sturen!! Deze schreeuwende narcist komt rechtstreeks van instituut Clingendael welk is opgericht door Bea herself middels een apart KB!!!

  Hiermee hoop ik ook duidelijk te zijn!!
  Beste, ons volk is volledig verdomd gemaakt door o.a. de MSM en met name de Tell Lie Vision!!
  Hier zijn dagelijks ontelbare leugens en bedrog te bekijken waardoor de TOTALE leugen alleen maar groter wordt!

  En omdat ik liever een glas half vol vind zijn nog maar eens de opmerking!!!”””’…….>>>>>>,

  Ik heb een plan, gegarandeerd en bewezen effectief!!
  Dit plemp ik NIET hier op dit blog neer!!

  Daarvoor zal men toch even uit de LUIE STOEL en achter het verrekte VEILIGE toetsenbord uit moeten kruipen en zijn luie aars richting Zuid-Limburg moeten bewegen om bij mij in de achtertuin tussen de fruitbomen en een heerlijke vuurkorf met daarnaast evt een lekkere BBQ “van gedachten te wisselen” echter…………………deze oproep ben ik reeds een aantal jaren aan het doen met als resultaat…….ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh……..moet ik verder nog iets zeveren!!

  Driehonderd (300) mensen heb ik nodig en dat domme gecontroleerde stoeplopen in rijtjes van 5 a 6 is geen optie!!!
  Mijn manier is niet leuk, brengt redelijk weinig risico met zich mee en…..tja beste k’toverheid, kom zelf maar met een of ander spottertje, hahahahahahaha!!!

  Ik hoor het wel oké!

  Gladiator!
  ps
  mijn mailadres heb ik al zo vaak hier neer geplempt….de ECHT geïnteresseerden weten dit wel te achterhalen, Capiche

  Like

 9. Gladiator // december 2, 2018 om 19:55 //

  En nog even kort voor ALLEN wat ik zeer belangrijk acht de volgende info!!

  Ikzelf ben ongeveer een kleine 24 jaar werkzaam geweest voor deze meer dan criminele overheid waarvoor ik helaas niet meer dan sorry kan zeggen alhoewel ik naar mijn eigen bescheiden mening al best weer veel heb goedgemaakt in het kader van mensen actief helpen in laat ik zeggen “probleempjes oplossen met de overheid”

  Deze zelfde overheid, en ook UW aller overheid maakt ACTIEF gebruik van V-mannen (V-Männer) waarbij nagenoeg elke “demonstratie” actief geïnfiltreerd en gestuurd wordt en welke ook geweld gebruiken om zodoende de demonstratie actief door politie en justitie uit elkaar te laten slaan.

  Het is maar dat u het weet alvorens mee te doen aan zo’n totaal gecontroleerde DEMONstratie!!
  In Chemnitz waar enkele weken geleden voor de zoveelste keer op rij een Duitser in koelen bloede op straat werd vermoord waren daarna zgnd “demonstraties” waarbij meer dan overduidelijk (althans wel voor mij) de inzet van V-Männer werd aangetoond!!!
  Hoe???? Nou, doe mij maar eens voor hoe je het in Duitsland klaarspeelt om recht voor de ogen van de oproerpolitie én notabene de camera’s (maar dat was nu net de opzet) de HITLERGROET te maken ZONDER DIRECT GEARRESTEERD TE WORDEN!!!???

  Niet dus!!
  Lees dit maar eens, is in de Duitse taal maar ik ga het niet vertalen, hoop dat de meerderheid de Duitse taal machtig is!
  https://verfassungsschutz.brandenburg.de/sixcms/detail.php/lbm1.c.342146.de

  En “onze topcriminele en volgens mij mindcontrol overheid” maakt OOK gebruik van dit tuig en natuurlijk gestuurde ANTIFA klootzakken alias landverraders waarvoor ik dan ook geen medelijden zal hebben als het zover is…………………………….

  Gladiator

  Like

 10. mrton101 // december 3, 2018 om 00:02 //

  thego…….1…@g buiten gebruik?

  Like

 11. @gladiator 19 32 Nederigland?
  Naar mijn idee is Nederland eerder zo n klein kefhondje, dat helemaal vergeet hoe klein hij is
  De MP kef kef kef
  Maar het Nederlandse volk samenwerkend kan een leeuw zijn

  Like

 12. Arnold Schipper // december 3, 2018 om 08:22 //

  Binnenkort gaan we blaren zo als een schaap, want zo volgzaam zijn we al

  Like

 13. Mamma mia // december 3, 2018 om 22:52 //

  Tijdje geleden werd er door gajes over politiewagens gelopen, hier werd niet opgetreden.
  Een rustig wandelende dame met hesje wordt direct gearresteerd…
  Zoek de verschillen!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s