Nieuw

Architect homo’huwelijk’ blijkt ook verdachte van zedenmisdrijf

Jan Wolter Wabeke noemt zich achteraf de “regisseur” van het ‘homohuwelijk

Raadsheer, homo-activist en zedeverdachte.

Al deze kwaliteiten weet topjurist mr. Jan Wolter Wabeke (geb. 1948) naadloos in zich te verenigen. Op zijn eigen website noemt hij zich niet minder dan “architect” van het ‘homohuwelijk’ . Als “regisseur” vanachter de schermen – hij is immers rechter – zorgde hij voor de totstandkoming ervan. Opmerkelijk dat een ‘topjurist’ en rechter zich van stiekeme strategieën bedient om in de politiek zaken voor elkaar te krijgen en daar achteraf pas voor uitkomt om de ‘eer’ op te strijken.

Gezin in gevaar >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Architect homo’huwelijk’ blijkt ook verdachte van zedenmisdrijf

 1. Republikein // december 3, 2018 om 03:13 //

  https://www.icheckyoursoul.com/
  Soul Reports, Spiritual Facts & Wanderers
  Skip to content

  Home15 Spiritual Lessons A Reading I got Feedback God, Matter & Life. Golden Age Illuminati Illuminati Presidents (USA) Links My Path New Posts New Posts 2010-2011 New Posts 2012 New Posts 2013 New Posts 2014 New Posts 2015 New Posts 2016 New Posts 2017 Pedophiles Spiritual Truth UBUNTU Wanderers Qualified Helpers

  https://www.icheckyoursoul.com/
  Pedophiles
  Pedophiles
  You are missing something very important. To be a pedophile enjoy and want it, one must have a different kind of soul. I call it a low soul and in Earth’s case it’s a Reptilian soul, but it could be a soul from an Insect-person or from a Spider-person,
  they all have low souls and low souls do not have empathy for others as well.
  Long ago about about 18,000 years ago Draconian Reptilian geneticists came to Earth and created Humans that had their soul instead of a Human soul and made
  about 25 of them. They look the same as us, but have a Reptilian soul. When a female with a Reptilian soul has children, the children will get the same soul as her a Reptilian soul, regardless whether the father has a Human soul or a Reptilian soul. They soon
  multiplied and there was many of them, they were appointed to leadership positions, kings, queens, high priests and other important positions.
  Since they don’t have empathy for others, they are very prone to evil. When they
  rape children, especially before puberty they receive a very pleasurable energy and that is why they do it and why people with Human souls seldom do it, since they don’t get this energy.
  Today I’m told there are about 1,010,000 of these people with Reptilian souls and they are in most of all the leadership positions. They are high up in and above 70% of the countries governments. They are the CEOs of all the big corporations, and control
  Industry, Religions, Media, Finance, Entertainment etc. and have about 80% of the money on Earth. Since they control law enforcement they are kind of above the law. They are most of the high judges and thus control the courts in their favor. This is
  why they aren’t getting arrested and put in prison.
  They can tell each other apart from people with Human souls, while the people with Human souls don’t know what is going on, but I have figured it out, with my God given ability to read souls.

  Nou, dan geloof je me niet, mij een biet.

  Like

 2. Jack vanderVeen // december 3, 2018 om 18:50 //

  ik vind het woord ‘naadloos’ best wel goed gekozen in dit artikel. verder heb ik mijn gedachten over het hele homo-gedoe.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s