Nieuw

Americans are tired of having their ancestors compared to the migrants of today

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6311 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Americans are tired of having their ancestors compared to the migrants of today

  1. Republikein // december 2, 2018 om 14:46 //

    Hoe kom je aan mijn foto?

    Like

  2. Wat denk je van ons,wij Nederlanders zijn ontzettend moe van Zwarte Piet ,Invaders,Rutte en zijn Rot politiek,Brussel,de EU,Timmermans,NOS,DWDD,Ziektekosten,BTW verhoging,Pensioen verlaging,Huurhuizen,Klaplopers,Slavernij verleden,Amsterdam,Paul de Leeuw,VVD,CDA,D666,MERKEL,MACRON EN MN SCHOONMOEDER ,NAMAAK ORANJES,Hitler,TURKEN EN MAROKKANEN en Mathijs van Nieuwkerk,Andre Hazes Jr,maar vooral LINKSE IDIOTEN die protesteren om maar te protesteren de Mafketels.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s