Nieuw

“Allahu Akbar!”-moslim bedreigt Duitse kerstmarktbezoekers met een bijl

Op zaterdagavond rond 20.30 uur werden door de politie verschillende noodoproepen van angstige burgers van het Noord-Hessische stadje Witzenhausen ontvangen. Op de lokale kleine, maar fraaie kerstmarkt liep een duidelijk zeer agressieve man rond, zwaaiend met een bijl en “Allahu Akbar” schreeuwend . Daarvoor had de moslim, die in het politierapport als “buitenlandse staatsburger uit Bornhagen” wordt beschreven, al de aandacht getrokken in de voetgangerszone die naar de kerstmarkt leidt.

Politie en aanklagers bevestigden op zondag het incident. Kort na de eerste noodoproepen werd de 38-jarige aangehouden. De islamgek heeft zich ook tegenover de politieagenten zeer agressief en schofferend opgesteld.

Volgens de actuele stand van het onderzoek heeft de 38-jarige geen enkele concrete slagbeweging met de bijl uitgevoerd. Dientengevolge raakte niemand gewond”, aldus de officiële verklaring, die ook op “aanzienlijke alcoholisering” wees.

Als hij niet zo bezopen was geweest, zou hij waarschijnlijk in staat zijn geweest om iemand aan te vallen en te raken. Zo wordt hem dus niet enkel een zogenaamde “traumatisering”, “mentale stoornis” of elk ander zuidelijk lijden dat ons al bekend is, als een verzachtende omstandigheid aangedragen, maar ook een onvermogen om schuld te dragen vanwege de “aanzienlijke” invloed van alcohol”.

Dus, loopt u maar door. Er is niets gebeurd en er gaat niets gebeuren. Misschien de volgende keer, als het hem treft en de “vreedzame islam” weer ergens bloedrood over straat loopt. Met drie weken tot Kerstmis is er nog voldoende tijd voor islamitische hoofd- of detonatierituelen.

Bron:

„Allahu Akbar!“ Moslem mit Beil bedroht Weihnachtsmarktbesucher

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7255 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on “Allahu Akbar!”-moslim bedreigt Duitse kerstmarktbezoekers met een bijl

 1. Jack vanderVeen // december 3, 2018 om 18:59 //

  OF men is Staatsburger OF men is buitenlander. Buitenlands Staatsburger is weer iets nieuws dus.
  Gewoon wat schrijven om te verbloemen dat het een neger is of getinte van het İ.Q. kaliber bijna 60, die het idee heeft gekregen om zich te offeren maar vooraf eerst wat maagden wil verdienen.
  Deze eikel, zo mag men zo een geval ook aanduiden, had nog niet de moed om op pad te gaan naar de moordenaarshemel oftewel DE HEL.

  Like

 2. die moslim was zelf tegenover zijn geloof in overtreding
  had alcohol gedronken toch

  Like

 3. Want moslims drinken absoluut geen alcohol?
  Omdat het van opperbaard niet mag?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s